Şimdi Ara

kx5 mi grg170dx mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni başlayanlar için grg170dx mi aliyim yoksa cort kx5 mi karar veremedim cevaplarınızı bekliorm

• ikiside pek tavisye edilmez biraz daha araştır. ilk gitarın olacak sanırım illaha ikisinden birini söyleyin dersen ibanezi tercih et derim en azından klavyesi daha rahat ve iyidir. cort ise kx1Q katana modelinden aşağısına pek bakma derim.
  • arkadasım senden bi rticam dagha olacak bu fiyat aralığında tercih edebileceğin gitar hangisir 300-400 tl
  • 350TL ye ibanez rg370dx satan biri var forumda. O gitarı kaçırmamanızı öneririm.
  • +1, aynen bende...
    gitarın sıfırı 750 TL bu fiyat bir sorunu yoksa 350 TL gerçekten çok iyi aynı şehirde olsaydım 2. gitar olarak alırdım, ilerde çok rahat daha pahalıya bile satardım... Bunların ikinci el fiyatları 400 den başlıyor o da vuruk falan oldugu için 400...

2 sene önce bu gitardan alacaktım 600 TL idi gittim salak gibi cort x6 aldım o zaman sonra pişman oldum çünkü x6 nın fiyatı aynı kaldı ama 370dx in fiyatı 150 TL arttı. X6 dan da memnun kalmadım zaten sattım sonra.
  • Bende cort kx5 fr düşünüyorum ancak yorumlar kafamı karıştırdı

Sizce bu gitar başlangıcı yapmıs biraz ilerlemis birisine gider mi?

Klavye olarak önceki gitarıma göre elbet daha iyi olacaktır(çin malı les paul)

Yada 450 bütçe ile ne önerirsiniz?

*2.el isterdim ancak aile baskısı :) bu nedenle sıfır olmalı
  • Ailenle konuş olayı anlat gerekirse bu konuyu göster.
    O gitar iddia ediyorum senin alacağın gitardan en az 2 kat daha iyi olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Btwin Mi Sedona Mı?
    6 ay önce açıldı
    ibanez grg170dx ve amfi yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni başlayanlar için banada arkadaşım önermişti: Grg170dx'i.Ben onu almayı düşünüyorum.
    Birde konuyu işgal etmiş gibi olucam kusura bakma @aticican hocam fakat yeni konu açmak istemedim.Bugün bi' arkadaşım şöyle birşey dedi: Eğer klasik çalamıyorsan boşuna elektro alma.Ne kadar doğru bir söz acaba bu?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demonz

Yeni başlayanlar için banada arkadaşım önermişti: Grg170dx'i.Ben onu almayı düşünüyorum.
    Birde konuyu işgal etmiş gibi olucam kusura bakma @aticican hocam fakat yeni konu açmak istemedim.Bugün bi' arkadaşım şöyle birşey dedi: Eğer klasik çalamıyorsan boşuna elektro alma.Ne kadar doğru bir söz acaba bu?

Teşekkürler.

Geçsin o muhabbetleri arkadaşın. Elektro gitarla klasik bambaşka şeyler. Kursların öğrencileri sömürmek adna uydurduğu laflar. Önce klasiği alsın 1 yıl klasik öğreteyim bi güzel sömüreyim sonra da elektroya geçerim mantığıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

quote:

Orijinalden alıntı: Demonz

Yeni başlayanlar için banada arkadaşım önermişti: Grg170dx'i.Ben onu almayı düşünüyorum.

Teşekkürler.

Geçsin o muhabbetleri arkadaşın. Elektro gitarla klasik bambaşka şeyler. Kursların öğrencileri sömürmek adna uydurduğu laflar. Önce klasiği alsın 1 yıl klasik öğreteyim bi güzel sömüreyim sonra da elektroya geçerim mantığıyla...

Aynen öyle..

Yeryüzündeki en saçma efsanelerden biridir.İşin trajedik kısmı ise bu efsaneye inanan çok fazla

• Tarzın ne peki? Eğer heavy falan çalcam diyorsan ibanezden çok sert ses çıkmaz ama klavyesi çok rahat orası ayrı . Ayrıca Cort'un manyetikleri H-H olduğu için cleanleri daha kötü olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 18 Nisan 2010; 9:13:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.