Ben bir soru daha sorayım. Şimdi kredi çıktı diyelim krediyi aldık kullandık öğrencilik hayatında. Ekşide yorumlara bakıyorum adam kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar falan diyor. Abartıryorlar mı anlamadım gitti? Bu krediyi öğrencilik hayatında kullanıp mezun olunca ödemeye başlayan varsa yazıversin gerçekten merak ediyorum faizi o kadar mı bindiriyorlar?
Arkadaşlar benimde bir sorum olacak; şimdi daha önce ne burs ne kredi kullandım ve kyk başvurusunu OKULDAN yaptım ancak kredi olarak ayrı bir başvuru yapmadım ve başvuru belgesinde öyle bi seçenek var mıydı hatırlamıyorum. Sormak istediğim eğer ben sadece burs başvurusu yaptıysam burs çıkmazsa onu krediye otomatik çevirirler mi? Kredi de olsa almam lazım.
Arkadaşlar geçen sene açıköğretim yazmıştım 2 yıllık geçiş hakkımı kullnarak. Bu sene 4 yıllık bir bölüm kazandım KYK yurdu çıkar mı çıkmaz mı ? İlk defa bir bölüme kayıt olanlar ibaresi yazıyor ama ben geçen sene açıköğretim yazmıştım
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme