Şimdi Ara

Kyk bursu ve part time calismak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette adam akilli bir bilgi yok. Olanlar da eski yazilar hep. Kyk bursu aliyorum. Yazin canim sıkıldığından bu 2 ay part time işte calisma karari aldim. Bilen arkadaslar var mi? Bursun kesilme gibi bir durumu olur mu?

Edit:KESİN BİLGİ

444 19 61 numaralı kyk çağrı merkezinden 15.07.2015 tarihinde alınan bilgiye göre Kyk bursu alan kişiler part time işte çalışabilirler.Herhangi bir sorun olmaz.Full time çalışacak kişiler bursların kesileceğini bilmeliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saab9000 -- 15 Temmuz 2015; 15:36:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• Sigorta primi ödeneceği için bursun kesilir. Fakat burs değilde kredi ise bir kesilme yaşanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmüftü

Sigorta primi ödeneceği için bursun kesilir. Fakat burs değilde kredi ise bir kesilme yaşanmaz.

Kredi de kesilir.

• quote:

Sigorta primi ödeneceği için bursun kesilir. Fakat burs değilde kredi ise bir kesilme yaşanmaz.

O da kesilebilir diye biliyorum ben.
    Tam kesin bilgi olmamakla birlikte, 2 aydan uzun süre çalışırsan kredi de kesiliyor.
  • Vikernes kullanıcısına yanıt
    Çalıştığın süre boyunca mı kesiliyor yoksa bir daha gelmemek üzere mi kesiliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

Kredi de kesilir.

Kyk'dan aldığınız kredinin herhangi bir bankadan aldığın krediden farkı yok. Kredide kesilme yaşanmıyor (sigorta primi ödenme gün sayısı 120 günü geçmemek şartıyla tabi ki. Çünkü 120 günü geçerse ''eğitim alıyormuş gibi görünüp çalışıyor'' durumu söz konusu oluyor.) Bu bilgileri 0 312 551 60 00 numarasından (KYK Genel Müdürlüğü) teyit edebilirsiniz. Mesai saatleri arasında ararsanız mutlaka cevap vereceklerdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kyk kredisi alıyorum, 2 ay part çalıştım sonra 2 ay fulle geçtim ve şimdi de parta geri döndüm, şimdiye kadarkiler yattı. Bilgilendirme amaçlı yazdım, hepsinde de aynı yerde çalışıyodum ayrıca.
  • kelmüftü kullanıcısına yanıt
    Cevabınız kredi alanlar için çok açıklayıcı.Teşekkür ederim.Fakat ben burs alıyorum.Bunun hakkında bilginiz var mı? :/
    İyi günler,
  • Burs konusu maalesef kredi kadar net değil. Yine de bilgiyi kaynağından öğrenmek en doğrusu. KYK Genel Müdürlüğünden bu bilgileri telefon, mail ya da posta yoluyla alabilirsiniz. Posta kanalını tavsiye etmem çünkü gönderinizin ulaşması değerlendirilmesi ve cevaplanıp size ulaşması sizin en az 14 gün kaybınıza neden olacaktır. Bence resmi tatil girmeden telefonla görüşerek bilgi alın. Görüşmeler sonucunu da foruma yazarsanız sizden sonrakiler için durum netlik kazanmış olur.
  • part time işten kredi de burs da kesilmez,kredi zaten hiçbir şekilde kesilmez istersen en yüksekden sigortan yatsın zaten o parayı faizi ile geri ödiyeceksin niye kessinler

burs için de asgari ücret ve üzerinde gözükmezse sigortada kesilmez,bir sürü arkadaşım var çalışıyor hepsi sigortalı da
  • Kyk 444 19 61 numaralı hattı arayıp sordum.Burs alırken part-time işte çalışırsam hiçbir sıkıntı olmayacağı söylendi.Full time çalışırsam ancak bursum kesilirmiş.İlk mesajı editleyeceğim.

Herkese teşekkür ederim.İyi günler,
  • Ben de teşekkür ederim , biz de öğrenmiş olduk sayende
  • Ne saçma birşey arkadaş burs alanda kredi alanda isterse çalışır.Sanırsın çok para veriyorlar.
    Ben 2 ay full çalıştım kredi alıyorum bir sorun olmadı.
  • Hocam senin burs olayı ne oldu kesilme oldu mu?

• JustClark kullanıcısına yanıt
    İşe giremedim hocam. Fakat burs alırken full-time iş sıkıntı yaratabilirmiş.
  • Bunun part time mı full time mı yok. Aylık maaşın asgari ücreti geçmediği sürece burs kesilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

Kredi de kesilir.

kredi kesilmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.