Şimdi Ara

kyk hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu başlık defalarca açıldı ama pek aydınlanamadım. aklımda bi kaç soru war.

kyk'ya sitesine girdim, başvurmak için tıklayın falan diyor. başvurular başladı mı.
    başlamadıysa ne zaman başlayacak, başladıysa başvuru nasıl yapılacak.
    'ara sınıf' demiş. internetten baktım da bulamadım. ara sınıf ne anlama geliyor.
    kredi ve öğrenim kredisi için başvurduğumda yurt da otomatik olarak mı geliyor.
    kredi onaylandığında ne zaman almaya başlıyorum.

çok merak ettim

• Merhabalar,KYK'ya burs,krediler için başvurucağınız süre yerleştirmenizin açıklandığı gün başlayacaktır.Eğer herhangi bir 4 yıllık fakülteyi kazanamazsanız başvuramayacaksınız diye biliyorum.2 yıllıklar kredi almıyordu yanılmıyorsam.Başvuru yine kazandığınız gün internet üzerinden yapılacak.KYK sizden belirli belgeler isteyecek,siz de onları götürüp kredinizin veya bursunuzun onaylanmasını bekleyeceksiniz.Burs yine yanılmıyorsam kasım veya aralık ayında veriliyordu.Ertesi yıla kadar veriliyor.Yani bu yıl kasımda aldınız ilk kredi veya bursunuzu,ertesi yıl kasıma kadar kesilmiyor.
  • Meraba.. teşekkürler verdiğin bilgi için de;
    yaz aylarında da veriliyor mu burs.
    ertesi kasım'a kadar veriliyor demişsiniz de. 4 sene boyunca ya da 5, okul bitene kadar, burs verilmiyor mu. yani her sene başvuru mu yapılacak
  • Ara sınıf , yani üniversiteye yeni yerleşmemiş , şu an okuyanlar demek kabaca.. bunun neresini anlamadın.. hayret..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Ara sınıf , yani üniversiteye yeni yerleşmemiş , şu an okuyanlar demek kabaca.. bunun neresini anlamadın.. hayret..

hâla anlamadım :D
    daha doğrusu şöyle anladım, doğru mu anladım.
    mesela ben üniversiteye gidiyorum şu anda. okumaya devam ediyorum. okula devam edeli 3 5 ay olmuş. burs almak için başvuruyorum. bu mu oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: impish

quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Ara sınıf , yani üniversiteye yeni yerleşmemiş , şu an okuyanlar demek kabaca.. bunun neresini anlamadın.. hayret..

hâla anlamadım :D
    daha doğrusu şöyle anladım, doğru mu anladım.
    mesela ben üniversiteye gidiyorum şu anda. okumaya devam ediyorum. okula devam edeli 3 5 ay olmuş. burs almak için başvuruyorum. bu mu oluyo

Sınavlar sizi perişan etmiş , mantık çerçevesini bırakmışsınız.

Şu an üniversite de okuyanlardan bahsediyor.

Bunun bir sorun olması size göre , çok ilginç . gerçekten çok ilginç..

• üniversiteye bu yıl kaydolacakların kyk başvuruları yerleştirildikten sonra başlayacak
  • quote:

Meraba.. teşekkürler verdiğin bilgi için de;
    ertesi kasım'a kadar veriliyor demişsiniz de. 4 sene boyunca ya da 5, okul bitene kadar, burs verilmiyor mu. yani her sene başvuru mu yapılacak

Bak dostum bu sene yerleştirmeler bitince bir yere yerleştin diyelim hemen başvuru yapıp kasımda alıyorsun kredini.Ertesi yıl bu dönemlerde,2013 te alacağın kredi hakkında başvuru yapman gerekiyor.Yani her haziran-temmuz ayları içinde ertesi yılın kredisini alacak şekilde başvuru yapıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

quote:

Bak dostum bu sene yerleştirmeler bitince bir yere yerleştin diyelim hemen başvuru yapıp kasımda alıyorsun kredini.Ertesi yıl bu dönemlerde,2013 te alacağın kredi hakkında başvuru yapman gerekiyor.Yani her haziran-temmuz ayları içinde ertesi yılın kredisini alacak şekilde başvuru yapıyorsun.

şimdi anladım sağol tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: algorithmaser

quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.