Şimdi Ara

L.A Oyunu Sizce Türkçe Olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rockstar Games ve 2K oyunlarının PS formatlarının dağıtımı Türkiye’de artık Sony Eurasia tarafından yapılacak! peki Sizce L.A oyunu Türkçe olur mu

• sony türkiye nin başında bu elemanlar varken boşuna ümitlenip kendınızı üzmeyin. giriş-orta sevıye bir pc varsa mis gibi türkce altyazılı oynayın geçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

sony türkiye nin başında bu elemanlar varken boşuna ümitlenip kendınızı üzmeyin. giriş-orta sevıye bir pc varsa mis gibi türkce altyazılı oynayın geçin.

ben oynadımda keşke olsa GTA Falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyid42

quote:

sony türkiye nin başında bu elemanlar varken boşuna ümitlenip kendınızı üzmeyin. giriş-orta sevıye bir pc varsa mis gibi türkce altyazılı oynayın geçin.

Dediğim gibi bunlar hayal böyle şeyler ümit etmeyin ne gta nede la noire türkçe falan gelmez. çünkü bunun rockstar ile alakası var. zaten sony bu oyunlarda türkiye içinde dagıtıcı yani yapımcı falan değil. Örnegın uncharted ta hem yapımcı hem dağıtıcı bu yüzden türkçe gelıyor olay bu.

• PS TR nin yönetiminde o işi becerebilecek kapasite yok. Boşuna ümitlenmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz. Ayrica kutulu çıkacağını zannetmiyorum. Sadece psn de satılır. Bununda sony euroasia nin turkiye dagitimi ile alakasi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Olmaz. Ayrica kutulu çıkacağını zannetmiyorum. Sadece psn de satılır. Bununda sony euroasia nin turkiye dagitimi ile alakasi yok

Kutulu satilir kapak tasarimi bile belli oldu.

• Olmaz

• quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi bunlar hayal böyle şeyler ümit etmeyin ne gta nede la noire türkçe falan gelmez. çünkü bunun rockstar ile alakası var. zaten sony bu oyunlarda türkiye içinde dagıtıcı yani yapımcı falan değil. Örnegın uncharted ta hem yapımcı hem dağıtıcı bu yüzden türkçe gelıyor olay bu.

Aynen durum bu şekilde. Sony Türkiye oyunu "yayınlamıyor". Sadece ülkemizde kutulu sürümünü "dağıtıyor". Oyunun yayıncısı bilindiği gibi Rockstar...

Ama ihtimal her zaman var. Bu anlaşmanın çok boş yere yapıldığını düşünmüyorum. L.A Noire olmasa bile RDR 2 ciddi aday.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciteen -- 8 Eylül 2017; 19:54:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

quote:

quote:

quote:

Aynen durum bu şekilde. Sony Türkiye oyunu "yayınlamıyor". Sadece ülkemizde kutulu sürümünü "dağıtıyor". Oyunun yayıncısı bilindiği gibi Rockstar...

Ama ihtimal her zaman var. Bu anlaşmanın çok boş yere yapıldığını düşünmüyorum. L.A Noire olmasa bile RDR 2 ciddi aday.

Sonuçta ihtimal var ama çok çok düşük artı olarak o ihtimal sadece çıkmaz yılda çıkmaz ayda belki birgün çıkacak olan gta 6 için var.

Gta nın büyük kitlesi var TR de ama Rdr nin ülkemizde kitlesi falan yok yani baktıgımız zaman bu forumdan konsol bölümünden ibaret değil olay. Gta yı oyunlarla alakası olmayan tipler bile ucundan duymuşken rdr oynamış yeni oyununu bekleyen kesim belkide gta nın %10 u kadar bile değildir. Tabı bunda rdr nin sadece konsollara çıkmasının ve çıkışının üzerinden koca bir 7 yıl geçmesininde payı var..

Baktığımız zaman gta yada çok guzel bır şekılde türkce yama gelebilirdi. witcher 3 e geldi yahu gta nın 5000 katı fazla diyalog vardı oyunda item lar vardı vs. Ayrıca rockstar ın bütçesi acaba kaç katı şuanda cdprj nin?

Sonuç olarak şahsi fikrim rdr 2 ye altyazı gelmez, ülkedeki resmi oyun satışları patlarsa gta 6 ya belki küçük ihtimal gelebilir ama bence bu ihtimal bile aslında yok...rockstar gıbı firmalar Türkiye yi umursayan firmalar değil bu yüzden bunların oyunlarına asla para verilmemeli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 8 Eylül 2017; 20:6:38 >

• daha exclusive oyunlar turkce cikmiyor rockstar oyunu mu turkce cikacak

• Oyun çıkalı 6 yıl olmuş,eklenecek olsa PC sürümüne çoktan eklenirdi zaten,sanmıyorum PS4 sürümünde Türkçe olacağını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.