Şimdi Ara

L2-Khadia Tekrar Online 02.02.2010 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
13.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu güne yetişmiyceks bekLEmiyim ben uyuyayım
  • evet arkadaşlar bu problemi çözemeyebilirim işte o zaman C4 açmayı düşünüyorum. c4 isteyen kaç kişiyiz ?? bir yazarsanız sevinirm.
  • aç aç c4 en güzeli
  • C4 oLmasın Okarda Eskiye Dönük olmasın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

evet arkadaşlar bu problemi çözemeyebilirim işte o zaman C4 açmayı düşünüyorum. c4 isteyen kaç kişiyiz ?? bir yazarsanız sevinirm.

c4 acya ugrasmaya degmez c6 icin.ayni özelklerle c4 oalrak ac
  • Yettim Gari xD
  • haydaa xS kapalimi şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminaL*

haydaa xS kapalimi şuan

evet :S
  • C4 aç bende gelirim, benle bir enaz 5-10 kişi daha gelir :D C4 server yok meydanda bizim burda C4 hastasi baya war C4 açmayı düşünüosan açmalısın xD
  • C4 iyi olur derim =)
  • Evet gerçekleri semih söyleyemiyor ben söylim madem öyle

semih c6 officall açıcaksın internette heryerde offical dosyalar var önemli olan ve para eden c6offun güvenlik yazılımı ve bu güvenlik yazılımı detmax sadece o servera özel yazılır maliyeti yaklaşık 1500 dolar civarı ne yazıkki semih bu güvenlik olmadan bu serveri açmaya kalktı ve açar açmaz sorunlarla karşılaştı bu şu demek oluyo bir serverda hiç bir güvenlik yok herşeyi yapabiliriniz....

evet semih şimdi tekrarlıyorum yeter artık insanları kandırma şimdide c4 diyosun insanları kandırmaktan vazgeç artık...

sen bukadar insanı bukadar süre bunun içinmi beklettin herkes biliyo c6off açmayı detmaxsız servermı açılır buna cesaret etmen bile şaşırtıcı yazık yazık yazık!!!!
  • Valla tebrik etmek lazım hiç bi fırsatı kaçırmıyosun :D Yalnız merak ettim bizim hiç birimizin sahip olmadığı bu bilgileri nerden edindin ?

Desecrate ben baştan beri C4 istiyodum zaten . Açılırsa fena olmaz hani.
  • quote:

Evet gerçekleri semih söyleyemiyor ben söylim madem öyle

semih c6 officall açıcaksın internette heryerde offical dosyalar var önemli olan ve para eden c6offun güvenlik yazılımı ve bu güvenlik yazılımı detmax sadece o servera özel yazılır maliyeti yaklaşık 1500 dolar civarı ne yazıkki semih bu güvenlik olmadan bu serveri açmaya kalktı ve açar açmaz sorunlarla karşılaştı bu şu demek oluyo bir serverda hiç bir güvenlik yok herşeyi yapabiliriniz....

evet semih şimdi tekrarlıyorum yeter artık insanları kandırma şimdide c4 diyosun insanları kandırmaktan vazgeç artık...

sen bukadar insanı bukadar süre bunun içinmi beklettin herkes biliyo c6off açmayı detmaxsız servermı açılır buna cesaret etmen bile şaşırtıcı yazık yazık yazık!!!!

1. detmax değil depmax :) burdan anlaşılıyor işte ne kadar bi l2 darağcığının olduğu :) ve maliyetide 500 euro :)
    2. Dosyalar DVampın dosyaları yani bu developerlik işinde olan herkez bilirki l2off c6 da bulabileceğin en iyi dosyalar :) ve benim ona sorduğum sadece ona sormadım başka yabancı developerlerlrede sordum hatta senin o detmax dediğin güvenlik programını yazan(fr3dbr) elemanada sordum ilk 1-2 ay için gerek yok dedi. zaten ilk 1-2 ayda 1000+ player mı gellicek ??? At gözlükleri ile ortalıkta dolanan arkadaşım benim :) bilip bilmeden bol keseden atıyortsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 3 Şubat 2010; 9:38:34 >

• yaw salla sen bunlarla nie ugrasıon yazma hic kendi kendine konusup dursun.C4 aciomusun ondan haber ver
  • c4 de necro oynamayı özledim gerçi ama zaten zamanım yok bide appael oynuyorum bide bu server bu seneyi nasıl geçircem bilemiyorum :)
  • Server c6 olarak açılmış şu anda :D millet kasıyo
  • Girdim girana gidemiyorum :@ ful check yap dio yaptm hala ayni hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 3 Şubat 2010; 11:00:06 >
  • Bizde hiç bi sorun yok :S istersen oyunun sitesine yaz yardım ederler :)
  • Server down neler oluyor ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.