Şimdi Ara

L2-Khadia Tekrar Online 02.02.2010 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
13.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke bazı şeyLeri halledip açsaydınız habire restart restart en son sadece restart atılacaktı ama 20 küsür dakkadır açık deiL
  • ve forumunda Falanda AçıkLama Yok .
  • Birazdan yapılır. Sorunu halletmeye çalışıyorlardır.
  • server şuan online mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Birazdan yapılır. Sorunu halletmeye çalışıyorlardır.

Tamamda En azından Bir açıklama Gerekmezmi?
  • dün biraz erken veda ettim :D sorun var galiba su an update ediorum eğer problemler fazlaysa aç c4 gitsin be abi
  • aÇ C4 Ü sende kurtul bizde ya hem bildgin şey problemde cıkmaz
  • Açık şuan
  • C4 açarsa bundan sonrada gelecek kadar playerde kaybedecektir.

Gece kasan kastı ben 1 Cowcu 1 swordsinger 1 necro 1 tanede warlord yaptım 80 lvl ve benim gibi kasan onlarca kişi var

Edit : Bu arada Cow 5 dk serverde :S Semih abi şuna bir el atarsan sevinirim 5 dk cowla yolda giderken biter cow.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 3 Şubat 2010; 13:13:08 >
  • Hine Down Sorun oLuyor C4 e Dönse iyi oLcak gibi GErcekten habire BöyLe oLmaz en azından
  • yok yok player kaybı olmaz c4 acsın no customla basta bak gör nekadar patlama oluyor ybancı arkdaslarim var hespi c4 server ariyor.c6 oynuyoruz onlarla c4 server acilcak diyince herkes serveri birakio.ne yazıkkı adam gibi c4 yok.Buara eski diyen arkdaslar c6 da ne yenilik var bi island eklmesler statlari bozmuslar c6 die yutturuolar.C4 acarsa hem kendi biliyor nasıl fix fln işlemerini daha kolay olur birazda onu dusunun tek kendinizi degil.
  • snce boyle daha mı iyi ? 5 dk da bir down. Semih abi c4 aç çok player damlar valla
  • Evet BöyLe Çok Kötü oLuyor C4 aç en iyisi
  • c4 kesinlikle zaten ilk sordugundada herkes c4 demişti 1 2 kişi c6 demişti.Dönelim c4 ümüze bak nasıl playerlar geliyor.C4 C4 C4
  • server ne zaman online olucak?
  • Birisi Bir şey Söylesin Deliricem Artik xS ne Oluor Servera? Kapalimi Şuan ? Açilcakmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminaL*

Birisi Bir şey Söylesin Deliricem Artik xS ne Oluor Servera? Kapalimi Şuan ? Açilcakmi

Kapalı. Geç olsun güç olmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 3 Şubat 2010; 18:14:56 >
  • Allah kolaylık versin kardeşim.Her ne kadar rakipte olsak rekabet başarıyı getirir.Türk serverlarının daha iyi olması içinde bu şart.Sen doğru bildiğini yap yorumlara kafanı takma.Seni ve serverini kötüleyen kim olursa olsun bilsinki İnanılan yol uğruna atılan adımlar hiç bir darbede yıkılmaz aksine güç verir seninde benim gibi düşündüğüne şüphem yok.İnşallah istediğin gibi bir servera sahip olursun .Başarılarının devamını dilerim .Ramazan EREN
  • sorunsuz bi gün 80 player online :) teşşekkürler.
  • 100 player oldu yokmu arttiran ? :) sabriniz için teşşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.