Şimdi Ara

L2-Khadia Tekrar Online 02.02.2010 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
13.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EF'deki dropta artmasi lazim bnce ilk hafta çünkü a grade weapon alamadim daha 80 lvl oldum fakat armor a grade weapon ise c :D. ya npc deki fiyatlari biraz düşür yada droplar artsın diye duşunuyorum ben. bide mage ile deniyim en iyisi. archer moblari cok zor kesio
  • server güzel rateler birazdaha artsan yada wep leri dusursen 10 numara olacak
  • quote:

semih baştan beri bişi yazmadım ama nerden nereye qeldiqini unutma ona göre ettiqin kelimeye dediqin lafa dikkat et seni bir yerlere getiren bu playerlar seni yok etmeyide gayet iyi bilirler sana masal qibi qelebilir bu sözlerim ama sen beni gayet iyi tanıorsun kullandıqım kelimerde sectiqim cumlelerde ne kadar dikkat li olduqumu da bilirsin ben 1 dikkat ediyorsam senin 5 dikkat etmen gerekir bu sözünden dolayı seni kınıyorum ... iyide olsa kötüde olsa ordada bi emek war ne olursa olsun herkezin emeğine sayqı duymak gerekir siz 2 türk serveri olarak l2khadia ve l2appael siz birinizi kollayacaqınza birbirinizine nası laf sokarım diye uqrasıyorsunuz ikinizinde yaptıqınız yanlıştır yaşınızı başınızı almış arkadaşlarımsınız daha dikkatli omanızı umarım sayqılarımla ...

Yazdığın cümlerleri türkçe yazarsan daha iyi anlaşılcağından eminim. Mesela Kleri Q yazmaktan vazgeçerek olabilir. Ben onların emeklerine birşey dediğimi hatırlamıyorum onların konusunda hatta hayırlı olsunda bile bulundum geçilen sayfalara bakarsan görüceksin. Ama ben ne zaman khadia tekrardan online olucak dediğim zaman birçok kuyruk acısı olan gelip burda karalama çalışmalarına başladı bile. (xshumerx-l2forever vb) he sen diyosunki bu tür adamlar seni bir yerlere getirdi kusura bakma ama beni destekliyecekleri yerde çamur atan adamlar beni bırak buralara getirmeyi beyoğlunda gezmeye bile götüremezler. Ki hoş ben nerelerdeyimki böyle bir cümle kurdun ? ben hala aynıyım ne bir eksik ne bir fazla rahat üşengeç sürekli yemek yiyen biriyim benim diğerlerinden bi farkım yok bende onlarla aynı seviyedeyim :) ( beni destekleyenler için konuşuyorum) VE şunuda unutmaki herkezin bi dayanma sınırı vardır onlar benim dayanma sınırımı çoktan aştılar bile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 4 Şubat 2010; 15:48:05 >

• Bos yorum yapmktn baska ise yaramiyolar sanane arkadasim server oyle boyle gecmiste su oldu bu oldu.oynayanlar memnunsa sizene ezik serveri acinca oynadigmz halde oynamadan elestri yapmayin diyordun noldu simdi sizden iyisi cikinca agliyorsunuz.bu admin dedgnz gbi olsa saitle bir calisablirlermiydi ozaman saitx e de ayni ithamlarda bulunuyorsunuz yemez ama demi saite laf solemek.sait vb butun adminler basarilar dileyip yardimda bulunmuslar ole bi adam olsa yaparlarmi.+ szin okadar player olsa sallma tabi hepsi ugrasmazdiniz hic burayla sen gitde kendi serverinla ugras burdakileride rahat birak
  • 2. gün 150 player online. ilginize teşşekkürler. herkezi bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

2. gün 150 player online. ilginize teşşekkürler. herkezi bekliyoruz :)

150 mi owww :D up up up :D
  • server gayet güzel begendim ama droplar biraz artsa daha iyi olur cok fazla deil ama 1-2 fark olsun npc fiyatları çok pahalı buna göre adena droplarının artması gerekli s grede oldum c grede weapla dolaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 4 Şubat 2010; 21:13:53 >
  • Droplar düzeltildi. Adena ratesi yükseltildi. Cancel skill hızı düşürüldü.
  • itemler gitti sublar gitti bufferlar gitti o kadar pvp score gitti yine başlayacam yalnız gelmem buyuk ihtimal 7-8 kişiyle tabi okul bitince 2. dönem kusura bakma o kadar aç aç dedim ama anca 4 ay sonra gelebilirim kaldırıyoz interneti pc yi ( 6 tane 1 3 tanede 0 var bitirdi beni bu karne )
  • Log in Olamiyorum
  • server on sorun yok oyunda cogu kişi.semih ratelermi dustu ya xp gelmioyr herkes yaziyor bazilari dio öyle oldu biz kastık allhtan daha kasamadan dustumu rateler
  • Sitede registerden üye olmaya calisinca No such account. dior :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaysean

Sitede registerden üye olmaya calisinca No such account. dior :S

Register panelinde ID ve PWD yazdığın yerin altında ' Register An Account ' diye bir yazı var. Oradan register oluyorsun. Senin adını ve parolanı yazdığın kısım register olmuş playerlar için. Hatanın nedeni bu. İyi oyunlar.
  • xp rateleri 100xmi hala
  • Www.L2-Khadia.Com
    Burdan istediğin bilgiye foruma üye olarak da ulaşabilirsin arkadaşım.
  • evet 100x ama party leveli düzelttik :)
  • quote:

evet 100x ama party leveli düzelttik :)

hehe iyi yapmışsın :D
  • quote:

evet 100x ama party leveli düzelttik :)

kasan kasti ilk 2 gece şimdimi düzelltinya kaldik biz
  • aynen ya bende ondan sordum kastınız tabi iyi yapmişssin.ilkhafta böle olcak diye kasmamstm kendi charlarimi simdi kapadın semih admin ya
  • Ben de uzun zamandan sonra başlamak istiyorum ama nasıl serverın durumu?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.