Şimdi Ara

L2-Khadia Tekrar Online 02.02.2010 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
13.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm yazılanları baştan sona okudum bazıları appeali kötülüyo bazılari khadia yi bazıları appeali savunuyo bazıları yine kahadiayi
    Tamam işte herkesin safi belli herkes istediği yerde oynasın kimse zorla oynatmıyo ya beğenmiyosan semihi giripte yorum yapma zahmetinde bile bulunma kanımca öleee
  • Nezaman aciliooo?
  • Dediğim gibi makinayı bekliyorum hala gelmedi :) geldiğinde kurulumu tamamlıyıp açıçam. 1-2 gün gecikicek:)
  • @LordArcheR

Ya sizi buraya paraylami yolliyorlar? İstemiorsan oynamassin servera b.k atmasana
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate
    Dediğim gibi makinayı bekliyorum hala gelmedi :) geldiğinde kurulumu tamamlıyıp açıçam. 1-2 gün gecikicek:)

Arada sole cbk getrsnler yaw musteriler bekliyor de xd donate fiyatlarini sitye nzmn eklicn ?
  • boss jewellery donate olacakmı?
  • Server makinası geldi :) kuruluma başlıyorum hadi hayırlısı :)
  • ya donate +12 ne ya :D bare +16 olsunda kırmızı parlasin bnce weapon safe +5 max +20. armor ise safe +4 max +6 veya +8 olsun. ( jewelda aynı )
    rate ise %65 fln olsun (entrace)
  • Server makinası geldi :) kuruluma başlıyorum hadi hayırlısı :) sanıyorum bu akşam online olucaz :)
  • akşam derken saat kaç gibi açılır? umarım 6 dan önce acılır yoksa bugün tadına bakamaycz xD
  • İşlerimden dolayı gündüz pek bakma fırsatım olmayacaktı akşam açılması benim için iyi olur :))
  • tam bi cevap veremiycem ama sanırım o saatlerde açılcak :)
  • Hadi hayırlısı :D
  • iyi iyi
  • ooo super valla :D inş adil bi server olurda oynariz agiz tadiyla soyle duzgun bi serveri cok ozledim
  • Bugün aldığım en iyi haber
  • semih bari servera geri sayim koysan direk siteye bakariz
  • geri sayımmı :D massivede yapmıştık :) nese kuruluma devam az kaldı az :DD
  • ewet massivede vardi. ordan esti galiba :D
  • Son durum nedir?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.