Şimdi Ara

LA 860v inceleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim gibi yeni alanlara veya almayı düşünenlere bilgi olması açısından la 860 kullanan arkadaşlar tecvrübelerini ve incelemelerini paylaşabilirmi...

• http://forum.donanimhaber.com/m_73934892/tm.htm la860V ile ilgili paylaşımlar buradan yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertisol -- 23 Eylül 2013; 9:28:48 >
  • orası 8-9 modelin karışımı...sadece LA 860v ile ilgili bilgiler olsa daha iyi olur bu topicte...bence
  • Bilmem ki! Karışım olsa bile çok fazla bi mesaj trafiği yok orada. Benim 860v bugün kurulacak. Benim için farketmez, burada da paylaşabilirim...
  • vertisol V kullanıcısına yanıt
    incelemeni bekliyorum kardeşim.
  • inşallah sorunsuz kurulursa izlenimlerimi aktarırım buradan..
  • benimkide bugun kuruldu tecrübeli olanlar belki 1-2 püf nokta söyler diye açmıştım topicide
  • arkadaşlar ben tvyle alakalı bi kaç bişey söyleyebilirim. öncelikle tasarım ve kalite iyi olsa da ben memnun kalmadım. nedeni modemid ahi dibine götürmeme rağmen nete bağlanmada sorun yaşatıyor. tak die açılan die aklımıza gelen çift çekirdek, pentiumun eski bilgisayarları gibi. hele 3 d ile ilgili problem de başladı napıcam bilmiyorum. özellik var var ama hepsi boşa çıkıyor kullanamayınca ben gibi. görüntü aktarımı yavaş.http://forum.donanimhaber.com/m_81646788/tm.htm elinde 860v tvsi oplan izlesin bakalım. demek istediğim içine benim annemlerde kullandığım lw4500 kaçmış gibi içine
  • bende öyle bi problem olmadı ama bi pc kadar kolay internette sörf yapmayıda beklememek lazım...

2-3 saat kurcaladım tvyi...dikkatimi çeken youtube tan videoyu açtığımda başlangıçta görüntü bozuk çıkıyor 5-6 saniye sonra düzeliyor...
    SmartShare <<<<< çok güzel programmış pc/tv bağlantısı...
    3d güzel ama 2d den 3 deye dönüştürme ntvsporda denedim kötüydü... sd yayınlar normal ama HD kanallarda tv farkını gösteriyor...
    bende ölü pixel çıkmadı bulutlanma vs yok gibi dikkatimi çekmedi ama ayarlar ne olmalı bu konuda test yapanlar yol gösterirse daha sağlıklı denemek isterim...
    sihirli kumandaya alışmak biraz zaman alacak Mouse ye göre daha hızlı...ayrıca klavye şart internet için...
    sesli arama olayıda pek beni sarmadı açıkçası yada diksiyonu çok iyi olanlar verim alabilir belki...ben dam diyorum tv minare algılıyor
    ev sinema sistemi kadar olmasada seste gayet iyi...kullandıkça devam ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idonotknow9 -- 24 Eylül 2013; 2:38:37 >

• Benim televizyonda dün gece kuruldu. Öncelikle ölü pixel, bulutlanma, ışık sızması gibi kusurlar yok, bu sevindirici oldu benim için. TV'nin dış görüntüsü de şık duruyor. Yayınlar gayet net ve güzel. Kayan yazılarda titreme yok, maçlarda ve hareketli sahnelerde problem yok, 3D bir iki ufak şey izledim ilk açılışta 4-5 saniye görüntü bulanık gibi başlıyor sonra düzeliyor. Modemle bağlantı sorunu olmadı. Resim ayarı geldiğinde "canlı" daydı, renkler çok sırıtıyordu, onu standart yapıp bir iki ufak değişiklikle güzel bir görüntü yakaladım. İnternet'te gezilebiliyor ama bir PC hızı beklemeyin en azından kumanda ile yazmak o kadar kolay değil. Kumandaya alışmak biraz zaman alıyor.
    Kötü yanına gelince, dahili uydu alıcısını kullanıyorum şimdilik ve kanal geçişleri biraz yavaş, nerdeyse 4-5 saniye bekliyor diğer kanala geçerken, ayrıca kanalları sıralamak işkence gibi, çok vakit alıyor. İlk izlenimlerim böyle :)

• Benim tv dün kurulumu tamamlandı.

Ölü piksel yok, bulutlanma ve ışık sızmasını bugün test edeceğim..

İnternet arkadaşarın dediği gibi bilgisayar kadar hızlı değil, ama kullanılabilir.

İnternetten film izlemede sorun yok, fakat çok uzun süreli izlemedim, En kısa zamanda bir filmi full izleyerek , donma yaşanıp yaşanmadığına bakacağım.

Elle kontrol olayı hoşuma gitti , fena değil , kullanılmasada olur. TV de kamera olduğunu bilmiyordum, güzel oldu.

Biraz daha kurcalayım, izlenimlerini paylaşırım..

TV nin en iyi görüntü ayarlarını paylaşabilirmisiniz...
  • Ben elle kontrol olayına alışamadım. Elimi görüyor ama ben ses veya kanal değiştirmenin üzerine oku getirene kadar kayboluyor, ekranda tutamıyorum o görüntüyü. Kolayını bulamadım yani.
    Skype üzerinden görüntülü görüşme yaptım gayet iyiydi, kameranın görüntüsünün güzel olduğunu söyledi karşı taraf. İnternette 720p ve üzeri kalitede film izlerken takılmalar oluştu ama buTV'den değil internet hızından kaynaklı sanıyorum.
    Kumanda üzerinde kanal listesine direk ulaşacağımız bir tuş olsaydı iyi olurdu. Kanal listesini görmek için Uygulamalara girip ordan seçiyorsun. Daha kolay yolunu ben bulamadım. Bu da eksi puan bence.
  • bilenler paylaşırsa daha iyi olur...herkese lazım sorular?

1-pcdekii görüntüyü kablosuz tvye nasıl yansıtailiriz?
    2-elle kontrol nasıl oluyor ayarlardan bulamadım bi türlü?
    3- tv yayını kayıt etmem için hddyi tvye özel biçimlendiriyor...sorum şu o hdd bilgisayarda kullanamazmıyım artık, yoksa kayıt ettiği programama mı erişemem?
    4--kayıt ettiği filmi illa kayıt ettiğim tvde mi izlemek zorundayım yoksa hd media player veya LCD tvnin usb sine takarak izleyebilirmiyim?
    5-smart tvnin biçimlendirdiği hdd artık o tv dışında kullanamammı?örneğin kayıt ettiğim program bitti hddyi eski haline getirebilirmiyim?
    6-kayıt için illa tv içindeki uydu alıcısı ilemi kayıt oluyor ben teledünya kullanıyorum onun yayınını kayıt edebilirmiyim ve nasıl?
    7-sinema ve spor için en iyi video ses ve 3d ayarları nedir?
    8-java veya adobe flash player güncellemek istediğimde indirme desteklemiyor uyarısı alıyorum.sizde varmı bu problem?

bu soruların + diğer soruların cevaplarını en üstte eklerim LA 860v kullanan herkes faydalanır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idonotknow9 -- 25 Eylül 2013; 18:53:06 >

• Dün akşam internet üzerinden hd filmi ( Star Trek Bilinmeze Doğru HD) hiç takılma-donma olmadan sorunsuz bir şekilde seyrettim. Görüntü mükemmel...
  • idonotknow9 İ kullanıcısına yanıt
    bende la 860 tv duvara montaj olmasını çok istemiştim servis geç vakit geldiğindenmidir nedir benim duvarda hazır univrsal aparata olmaz dedi sehpaya kurdu kaç gündür kafama takılıyor bugün klozet tamir pulu buldum ama benim anlamadığım montaj cıvata deliği yukarda sağ ve solda varda aşağıdaneden yok anlamadım hoparlo kutusumu kapatıyor acaba bana yol gösterin lütfen
  • idonotknow9 İ kullanıcısına yanıt
    1 pc deki görüntüyü tv ye pc ye intel wi-di kurarak yapıyoruz. benim laptop un ağ kartı atheros olduğu için yapamadım intel olacakmış ağ kartı
    2 elle kontrol : elini yüz hizasına getirip bi kaç saniye bekleyince ekranda kanal değiştirme ve ses kontrol menüsü beliriyor elini açıp kapatarak yapmak istediğin işlemi yapabilirsin
    3 tv nin gördüğü hdd yi pc her türlü görür.
    4 deneyip buraya yaz bence ;)
    5 denemek lazım
    6 kaydetme işlemini tv kumandasından yapacağın için tv ye kayıt eder sorun olmaz
    7 herkese göre değişir ben 3d için sinema seviyesini kullanıyorum
    8 güncelleme yapmayı denemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.