Şimdi Ara

LA NOIRE ilk 15 dk lık videosu (oyundaki arabalar çöp)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=kqJ9QG7kr1o

Arkadaşlar bütün gün aradım ve buldum. Yanlız şöyle bişey var oyun bana hiç gerçekçi gelmedi özellikle araba sürerken hiç gerçekçi his yok. Resmen çöp. Diğer yorumları size bırakıyorum.

NOT: Kaldırılmadan izleseniz iyi olur :)

• he he çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

he he çöp.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

he he çöp.

Alıntıları Göster
    Ya şimdi yalansa yalan diyin. Bir gta 4 teki arabaların gerçekçiliğina bakın bide la noire deki arabaların. Afedersiniz ama gta 3 teki arabalardan biraz daha iyi olmuş la noirenin arabaları. Tamam görünüş olarak güzeller. Ama kullanış olarak bildiğin oyuncak araba sanki. Mafia 2 bile çok daha iyi. Tabi bu söylediklerimin hepsi sadece araba yönünde. Diğer yönden karakter tasarımları, yüz tasarımları, silahlar, mekanlar, atmosfer gerçekten fevkalede. Alınması gerek bir oyun :)

• quote:

quote:

he he çöp.

Alıntıları Göster
    bu tür oyunlara neden çoklu dil seçeneği sunmazlar anlamıyorum bari çok konuşulan dillere çevirseler sırf bu dil olayı yüzünden butür oyunlar bana oyundan öte değiller

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

bu tür oyunlara neden çoklu dil seçeneği sunmazlar anlamıyorum bari çok konuşulan dillere çevirseler sırf bu dil olayı yüzünden butür oyunlar bana oyundan öte değiller

Alıntıları Göster
    HARBİ TAM ÇÖP MÜŞ

FİYASKO
  • quote:

quote:

he he çöp.

Alıntıları Göster
    caddeler,evler,arabalar hiç gerçekci değil çok kötü gta 4 daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülkif gonzo

HARBİ TAM ÇÖP MÜŞ

FİYASKO

Alıntıları Göster
    VİDEOYU İZLERKEN SIKILDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülkif gonzo

VİDEOYU İZLERKEN SIKILDIM

Alıntıları Göster
    Evet çöp gerçekten o zamanlar BMW son modelleri lamborghini vs arabalar olsaydı daha iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: uA060

Evet çöp gerçekten o zamanlar BMW son modelleri lamborghini vs arabalar olsaydı daha iyi olurdu

Alıntıları Göster
    Oyun taş gibi, oyuna laf atmayın.
    Oynayan şahıs yüzünden oyun kötüymüş gibi gözüküyor. Adam arabayı yolda bile tutamadı. Abartısız her arabaya çarpıyor.
    Arabayı bırakın yürürken bile sarhoş gibi gidiyor. Ya joystiği bozuk, ya da elemanın kafası iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA060

Alıntıları Göster
    Zorlamı oynatıyorlar kardeş bune acı

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Alıntıları Göster
    Oyundaki mekanlar ayni Mafia 2. Bu arada I-C-O videonun 3. dakikasinda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Alıntıları Göster
    Videoyu toplam 2-3 dakika ileri alarak izledim. Adam ayyas gibi oynuyordu ve sebebini buldum. Adam oynarken sevgiliside yanindaydi Adamcagizin araba sürüsünden belli zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Videoyu toplam 2-3 dakika ileri alarak izledim. Adam ayyas gibi oynuyordu ve sebebini buldum. Adam oynarken sevgiliside yanindaydi Adamcagizin araba sürüsünden belli zaten

Alıntıları Göster
    adam araba sürmesini bilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el dyablo -- 15 Mayıs 2011; 17:50:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Alıntıları Göster
    Arkadaslar L.A .Noire ile kalkip GTA vb oyunlari kiyaslamak buyuk hata olur. Zira her iki oyun nekadar open world turunde olsalarda iki oyunuda farkli pencerelerden izlemek ve degerlendirmek gerekir. iki oyunun ic dinamiklerine baktiginizda ciddi farkliliklar soz konusu. L.A .Noire yi GTA gibi oyunlardan ayiran en belirgin iki ozellik mevcut olup. Bu iki ozellik uzerinde duruldugunda L.A .Noire deki amacin yani asil ic dinamiklerin GTA daki gibi ben aracla sehir turu ativeriyim taksiye bineyim vb olmadigini anliyacaksiniz. L.A .Noire de asil onem arz eden bu iki ozellikden ilki, vermis oldugunuz kararlara gore degisken 2200 sayfalik senaryo ayni Haevy Rain deki gibi, saf adventure yapisi ( ipuclari, deliller, not tutma vb) 2. unsur ise Moiton-Scan teknolojisi sayesinde insanlarin yuz mimiklerinden dahi o andaki duygu ve dusunceleri anliyabilmemiz. ornegin sorgulama esnasinda zanli yalan soylese dahi endiseli tavri, mimikleri ele verecek.Tavsiyem L.A .Noire yi GTA gibi bir oyun olarak gormemeniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Arkadaslar L.A .Noire ile kalkip GTA vb oyunlari kiyaslamak buyuk hata olur. Zira her iki oyun nekadar open world turunde olsalarda iki oyunuda farkli pencerelerden izlemek ve degerlendirmek gerekir. iki oyunun ic dinamiklerine baktiginizda ciddi farkliliklar soz konusu. L.A .Noire yi GTA gibi oyunlardan ayiran en belirgin iki ozellik mevcut olup. Bu iki ozellik uzerinde duruldugunda L.A .Noire deki amacin yani asil ic dinamiklerin GTA daki gibi ben aracla sehir turu ativeriyim taksiye bineyim vb olmadigini anliyacaksiniz. L.A .Noire de asil onem arz eden bu iki ozellikden ilki, vermis oldugunuz kararlara gore degisken 2200 sayfalik senaryo ayni Haevy Rain deki gibi, saf adventure yapisi ( ipuclari, deliller, not tutma vb) 2. unsur ise Moiton-Scan teknolojisi sayesinde insanlarin yuz mimiklerinden dahi o andaki duygu ve dusunceleri anliyabilmemiz. ornegin sorgulama esnasinda zanli yalan soylese dahi endiseli tavri, mimikleri ele verecek.Tavsiyem L.A .Noire yi GTA gibi bir oyun olarak gormemeniz.

Alıntıları Göster
    512 vram li makinadan ne bekliyorsun ? kapasitesi belli. sony ek slot koysa çok iyi satışlar yakalardı ama işte tekelci sony !

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

512 vram li makinadan ne bekliyorsun ? kapasitesi belli. sony ek slot koysa çok iyi satışlar yakalardı ama işte tekelci sony !

Alıntıları Göster
    http://www.fearlesstr.co.tv/

Arkadaş burada canlı oynuyor.
  • quote:

Video XBOX sürümünden.
  • Super bir oyun bu hafta gelse keske
  • quote:

quote:

Video XBOX sürümünden.

adam daha videoyu izlemeden saldırıya geçmiş

First 15mins of gameplay with intro. Xbox360 Version.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.