Şimdi Ara

lada vega lpg dönüşümü le ilgili sorular??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sivasta ikamet etmekteyim ve 2005 lada vega 1.5 8v aracıma lpg taktrımak istiyorum, ancak buradaki lpg dönüşüm şirketleri vegalar için sorun çıktığını, klasik sistemin zaten mümkün olmadığını, sıralı sistemin ise uyum sorunları, ayar sorunları ve rölanti sorunları yarattığını söylediler. hatta bazı şirketler kesinlikle vegalara dönüşüm yapmadıklarını belirttiler. genelde ise temkinli yaklaşıp, çıkabilecek sorunlar için baştan uyarma youlna gittiler. eğer kesinlikle sorun çıkartıyorsa, 1200 ila 1700 ytl arası bir parayı verip sorun satın almak istemem.
    lütfen beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz.

• birden fazla ve farklı marka lpg dönüşüm işletmecileri aynı şeyi söylüyorsa bence vazgeç. ya tutarsa riskine girme derim.
  • Slm Arkadaşlar Lada vega aracınıza lpg taktırmayı düşündüğünüzü görüyorum. Biz İstanbulda Lada Bayileri ile anlaşmalıyız ve devamlı Lada Vega ve Yeni modeli Kalina'ya LPG Takıyoruz. % 100 İtalyan olan Stefanelli Markasını takıyoruz ve şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadık. Şiddetle tavsiye ediyorum.

www.istanbullpg.com
    216 365 80 05

Stefanelli-Landi Renzo-Voltran-Fema-Baykan
  • 2005 pejo 307 1.6 için düşünceleriniz nelerdir uyum sorunu varmıdır
    quote:

Orjinalden alıntı: Abdullah anar

Slm Arkadaşlar Lada vega aracınıza lpg taktırmayı düşündüğünüzü görüyorum. Biz İstanbulda Lada Bayileri ile anlaşmalıyız ve devamlı Lada Vega ve Yeni modeli Kalina'ya LPG Takıyoruz. % 100 İtalyan olan Stefanelli Markasını takıyoruz ve şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadık. Şiddetle tavsiye ediyorum.

www.istanbullpg.com
    216 365 80 05

• Sayın Teoman bey Stefanelli markası pejo araçlar içinde çok uyumlu özellikle grup enjeksiyonlu olan pejo modellerine birçok marka uyum sağlamıyor ama stefanelli grup enjeksiyonlu araçlara uyumlu bir sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdullah anar -- 12 Temmuz 2007; 9:57:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abdullah anar

Slm Arkadaşlar Lada vega aracınıza lpg taktırmayı düşündüğünüzü görüyorum. Biz İstanbulda Lada Bayileri ile anlaşmalıyız ve devamlı Lada Vega ve Yeni modeli Kalina'ya LPG Takıyoruz. % 100 İtalyan olan Stefanelli Markasını takıyoruz ve şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadık. Şiddetle tavsiye ediyorum.

www.istanbullpg.com
    216 365 80 05

selamlar, bildiğim kadarıyla sivasta stefanelli takan bir bayi yok, lada vega için tavsiye edebileceğiniz başka marka bir sistem varmı acaba?

• aşağıda verdiğim link size yerdımcı olabilir;
    www.ladakulubu.com/forum/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 13 Temmuz 2007; 10:50:34 >
  • Deneyimlerimden edindiğim bilgiye göre yerli markaların hiç biri lada'lara uyum sağlamıyor. Bende Lada club üyesiyim bende kendi aracıma denemek amacıyla şuanda çok popüler olan yerli bir marka taktırmıştım uyum sağlayamadığım için söktürdüm stefanelli kullanıyorum sorunsuz. Ayrıca daha öncede dediğim gibi istanbulda önde gelen bazı lada firmalarıyla anlaşmamız var ve çelik motorla şu anda görüşmelerimiz devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.