Şimdi Ara

Lan driverı kuramıyorum, setup yok nasıl kurulur ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, arkadaşımın laptopuna format attım Acer Aspire 5570Z. Tüm driverlarını kurdum fakat sadece LAN driver'ı setup'ı olmadığı için kuramadım. Arkadaşımın modemi kablosuz olmadığı için internete ethernet kablosuyla bağlanıyormuş ve şu anda LAN driver kurulu olmadığı için nete bağlanamıyormuş. Aşağıya linki veriyorum. Bu dosya içinden çıkan dosyalar bilgisayara nasıl kurulur? Yardıma ihtiyacım var...

http://global-download.acer.com/GDFiles/Driver/Lan/Lan_Marvell_8.55.4.3_XPx86.zip?acerid=633638855057693934&Step1=NOTEBOOK&Step2=ASPIRE&Step3=ASPIRE%205570Z&OS=ALL&LC=en&BC=ACER&SC=PA_7

• aygıt yöneticisine gel tanınmayan aygıt üzerine sağ tıkla sürücü yazılımını güncelleştirmeyi seç sonra güncelleme dosyalarının yeri olarak bu dosyaları açtığın klasörü göster tamam tıkla otomatik olarak kurulacaktır.
  • aygıt sürücüsünde soru işaretli yer yok ama?
  • bilgisayarim a sag tikla, ozellikler e tikla, solda aygit yoneticisi ne tikla. surucusu yuklenmeyen aygitlarin yaninda unlem isareti gorunecek. aygita sag tiklayip ozellikler e tikla, surucu guncellestir e tikla. ordan surucuyu yerel dosyalarda ara gibi bir secenek var, ordan surucunun oldugu klasoru secip yuklenmesi icin ileri ye tiklayin. dogru yaptiysaniz yuklenecektir.
  • Benim PC de wrilles yüklü değil ama aygıt yöneticisinde (?) işareti çıkmıyor wrilles modelini nasıl bulabilrim bi fikri olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.