Şimdi Ara

laptapı şarzdan cıkardımda internete bağlanmıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acıl yardımınızı beklıyorum CASPER EAA-89 model laptapım var ama internete sorunsuz dolasırken şarz kablosunu cıkardım da ınternete bağlanamıyorum msn falan dusuyo ve acılmıyo ama kablosuz bağlı gözukuyorum kablosuz ağıma dıyer bılgısayarlar hem şarzı hem şarsız bağlanabılıyo sırf bu yuzden format atım ama yıne aynı sorun ne olabılır acıl yardımlarınızı beklıyorum??????????

• şarjın takık degilken müzik dinleyebiliyormusun? pilin voltajı ile alakalı bişey olabilirmi anlamam gerçi ama fikrimi söyliyim dedim
  • muzık dahıl hersey yapılıyo ama sadece ınternete gırılmıyo internet bağlı gözukuyo ama yok şarzı zaten 2 saat gıdıyo
  • arkadaslar yokmu bı bılen ????
  • ozmn pil ile alakası olmaması lazım yazılımsal birseydir
  • besleme dışında akla makul bir şey gelmiyor
  • wireless ile bağlanıyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi kullanırken PC takılıyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vrales le bağlı gözukuyo ama internete dolasamıyorum ıkı sat sayfa acılmıyo msn de
  • Wireless ayarlarında power save seçeneği olacak ordan kapatırsan onu düzelir.
  • ama wreles ayarı yok yanı sadece draver olarak tanıtım intek wrales kartını porogram olarak kurmadım bu dumda ne yapabılırım kablolu eternet olarak bağlanıyo bıtek kablosuz bağlanmıyo yani şarzdan cıkarınca
  • buldum sanırım dedın yer aygıt yönetıcısınden intel wralesin özeliklerine gırdım orda ayrı vardı güc yönetımı en yuksek duzeye getırdım şu an kablosuzda bağlanıyorum emeyı gecenlere cok teşekkurler...
  • Birşey değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.