Şimdi Ara

laptop acılıyor ama görüntü yok acılllll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar laptopu yenıden baslat dedığımde acılıyor ama ekranda göruntu yok cd acılabılıyor fanda dönuyor ısıklarıda yanıyor ama ekran da hıc göruntu yok duymeye basıp kapatıyorum yaklasık 10 yada 20 sanıye bekleyınce acıyorum ozamn ekran gelıyor nasıl bır durum yenıde formatladım nababılırım yardımlarınızı beklıyorum formatlarkende aynı şekılde yenıden baslatığında göruntu yok

• yokmu bi anlıyan???
  • bios gözüküyormu yoksa hiç mi görüntü yok hiç grüntü yoksa

ekran bağlantılarında sorun olabilir ekranın filmleri kırılmış olabilir sevis veya garantiye gönderebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülçehre

arkadaslar laptopu yenıden baslat dedığımde acılıyor ama ekranda göruntu yok cd acılabılıyor fanda dönuyor ısıklarıda yanıyor ama ekran da hıc göruntu yok duymeye basıp kapatıyorum yaklasık 10 yada 20 sanıye bekleyınce acıyorum ozamn ekran gelıyor nasıl bır durum yenıde formatladım nababılırım yardımlarınızı beklıyorum formatlarkende aynı şekılde yenıden baslatığında göruntu yok

5 dakika önce aynı sorunu yaşadım

mavi ekrana düştüm pc kapandı , sonra ekrana görüntü gelmiyor,
    hemen abime söyledim böyle böyle , açtı içini işlemciyi söktü ramleri söktü , hdd söktü , tozunu falan aldı , macunları yeniledi , herieyi geri taktı , şimdi de sana yazıyorum .

içinin açılıp temizlenmesi lazım

• dostum vista kullanıyorsan belki başlattaki butona basabilirsin o uyku modu ondan olabilirmi acaba ...sonra kapatma tuşuna basınca açılıo dedinya ordan bi sorayım dedim..
  • içini temizledim macunladım ama gene aynı ısınma poroblemı var makına ısındıkdan sonra yenıden baslat dedımde oluyor bu sorun ne bıos nede bısey monıtöre hıc ısık gelmıyor sıcaklıklara baktım 60dereceyı gecıyor hemde kasmadım halde ama o sıcaklığı gösterdığı halde fanı ozamn galısmıyor baska zaman calısıyor o sıcaklıkda fanın soutana kadar hıc durmaması lazım yardımlarınızı beklıyorum...
  • Biraz saçma gelebilir fakat, buzdolabının buzluğunu aç onun önünde çalıştır, bakalım sorun sıcaklıkmıymış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun Isınmadan Kaynaklanıyor.. Büyük Bir ihtimal Ama Tek Cozumu Buzdolabı Değil

Öncelikle Remleri Cikart Ve Tak Daha Sonra.. Bios'a Gir Sıcaklığı Kontrol Et Olmazsa Tekrar Yaz Yardımcı Olurum..

İyi FORUMLAR
  • biosa gırdım fakat biosta sıcaklık olcecek yada yazan bıyer bulamadım cpu pover save dıye bısey vardı onu dısable etım bakalım sorun deyısecekmı
  • yıne aynı deyişen hiçbirsey yok
  • pm
  • Herkesin başına geleceği için tarih eski olsa bile cevap verme ihtiyacı duydu.

Yukarıdaki işlemleri yaptığınızda eğer halen sorun devam ediyorsa öncelikle bilgisayarınızı harici bir monitöre baglayın. Halen calısmıyorsa sorun demek ki pc ekranında olmadığını anlamış oluyor ve asıl işleme geçiyoruz.

Bilgisayarın içini açıp saat piline benzeyen bir bios pili bulunmaktadır. Bunu pc zarar vermeden çıkarıp 5 dk bekleyip yerine takın bu kadar :)

DESTEK olmak için lütfen Tıklayın.
  • beyler ilk defa forumlara katılıyorum yeni konu nasıl açılıor bulamadım benim sıkıntıyı da burdan yazıcam..
    exper marka dizüstü pc var. bilgisayarı açıyorum fan çalışıyor bios falan hiç bir şey gelmiyor ekrana.. belli bir süre açıp kapatınca bilgisayar normal açılıyor.. başlarda böyleydi sonradan o belli süre 45 dakkayı bulmaya başladı.. pc nin pili arızalı şarj cihazını çıkarınca kapanıyor.. birde bilgisayarı yüksek performansa alarak kullanınca 5 dk içinde kendiliğinden kapanıyor bende artık güç tasarrufu modunda kullanıyorum..
    sorunu nedir ne yapılabilir yardımcı olursanız sevinirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.