fujitsu siemens amilo ProV8210 Laptopum var bilgisayarima su bios driverini yukledim (BIOS Windows Flash (EXE) - AMILO Pro V3505 / AMILO Pro V8210) bilgisayar uctu hic bir ses yok ekrana hic bisey gelmiyor ustelik dugmelerin isiklari bile yanmiyor islemci calismiyor ama bi ses geliyor icinden fan sesi gibi ama islemcinin fani degil bu ekrana hic bisey gelmiyor ne yapmam lazim lutfen bi el atinda sunu bi halledelim cevaplarinizi bekliyorum TESEKKURLER.
BU YUKLEDIGIM DRIVERIN BIOSA VEYA BILGISAYARA HERHANGI BI ZARARI OLURMU???
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
walla bios yüklemesi sırasında bir sorun oldu ise senin laptopa servis yolu görünüyor gibi :) eğer garantisi warsa bios update ettim falan hiç söyleme direk servis gönder
evet bencede servise götür biosu falan karıştırma sabah açtım bu haldeydi de
@mesuthaksoy +1
@caner_47 sorunun ne olduğunu konu başlığında belirtirsen daha çok ilgilenen olacaktır
ama adamlar biosunu onarıp harddiskine bakarlarsa orada indirdiğin bios update dosyalarını da görebilirler ama sen dediğimiz gibi ya açılmadı deyip gönder ama adamlar anlar sorarsa hiç haberim yok dersin :)
mesut formati falan hallettim diger bilgisayara bagladim hdd yi ve sirdan format attim yani eskiye dair hic bi iz kalmadi servise verip deneyecez artik garantiyi
hddyi başka pcye bağladın yani laptopu parçaladın öyle mi?
evet biraz oyoe oldu ama vidalarini boyadim anlamaz bu gavurlar insallah
quote:
Orjinalden alıntı: caner_47
evet biraz oyoe oldu ama vidalarini boyadim anlamaz bu gavurlar insallah
estağfrullah hocam umarım anlamazlar ama anlarlar gibime geliyor.keşke açmasaydın hdddeki bilgilerden yırttın ama vidalardan kaybetmezsin umarım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme