Şimdi Ara

Laptop deri kaplama ve dahili mikrofon yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar ve modlar diliyorum,

Daha önce laptopuma birçok işlem yaptım, bunun sonuncusu ve en güzeli olan deri kaplamayıda dün bitirdim, üst kapak satranç tahtası desenl, ekran çerçevesi karbon fiber görünümlü ve klavye etrafı dirsek ve touchpad kısmı ise deri ile kapladım, çok güzel bi görünüm elde ettim,
    Ancak gel gelelimki en çok istediğim şey donanım olarak laptopta mikrofon yok. bunu nasıl yapabiliriz? Siz değerli üstadların yardımına ihtiyacım var. Elektronik bilgim yeterli seviyede, laptopuda molekküllerine kadar defalarca söktüm taktım ondada sorun yok. yeterki bana videolu görüşmelerde kullanacağım bi mikrofon yapmamız. Aslında yapımı kolay gibi içine bir mikrofon yerleştiririm koyarım ama sesi uzaktan almıyor malesef. Diğer laptoplara bakınca sesi 1 metre uzaklıkta bile çok güzel alabiliyolar benim yaptığımda böyle bişey olmalı.

Yorumlarınızı bekliyorum hertürlü yorumlara açıktır.

deri kaplama resimleri:
    [simage]
    [/simage]

ekran çerçevesi:
    [simage]
    [/simage]

arka kapak (bunu baya önce yapmıştım yeni değil aslında köşelerden eskidiği belli oluyor ama ileride bu kapağıda kaplamayı düşünüyorum,
    [simage]
    [/simage]

genel
    [simage]
    [/simage]

deriyi neden yağtığımı soran olacaktır laptop yenide değil eski bi laptopa bu kadar uğraşılırmı diyeniniz olacaktır, bi açıklama getireyim,
    üniversite öğrencisiyim çok fazla çiziliyordu evde olsun okulda olsun, ayrıca senede en az 10 kere otobüs yolculuğu yapıyorum otobüstede kullanıyorum çok yıpranıyor,
    laptopun orjinal rengi s,yah ve gri idi. ben bunu ilk tamamen beyaza boyadım 6 ay öyle kullandım çok çizildi sonra sticker kapladım, 1 sene dayandı oda çok yırtıldı etti, en son deri geldi aklıma hem temiz olur hem dayanıklı olur diye çokta güzel oldu,
    soranlar için touchpad sorunsuz çalışıyor hemde boya + sticker + deri üst üste kaplı :D stickeri kaldırmadım üstüne yaptım çünkü deriyi yapıştırıcı ile uyguladım o yüzden ileride sökersem diye laptop mahvolmasın :D

özellikleri,

core 2 duo 4500t 2.3 ghz
    2 gb ram
    250 gb hdd

• Bence her yeri aynı malzemeden kaplasaydınız daha güzel olurmuş.Tabi sizin zevkiniz.
  • Deri çok güzel gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

Bence her yeri aynı malzemeden kaplasaydınız daha güzel olurmuş.Tabi sizin zevkiniz.

aslında heryeri deri yapacaktım ama malesef ekran çerçevesini kapladım ve kapanmadı, çerçevenin dişleri birbirine geçmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

Deri çok güzel gözüküyor

teşekkür ederim sadece o bölge 3 saatimi aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

Deri çok güzel gözüküyor

teşekkür ederim sadece o bölge 3 saatimi aldı

Uğraştığınıza değmiş
  • Yanacak o laptop Ama güzel olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdilik problem yok bütün gün açıktı :D
    asıl diğer sorum için bi fikri olan yokmu? dahili mikrofon yapalım şu laptopa :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.