Arkadaşlar ben PB EasyNote Laptop aldım.Fakat laptop da şu an bi sıkıntı oluştu.Ya da ben öyle düşünüyorum.Laptop eskisine göre daha çabuk ısınıyo.Yani 20 Dk 'da GPU derecesi 50 derece oluyo.Ve arada sırada kısa süreli donmalar yaşanıyor pc de.Fan'da hiç üflemiyo adeta.Laptop daha yeni ve garantisi var.Sizce gidip değiştirmelimiyim ? Core 0 sıcaklığı 60-70 oluyo.Fan desen üflemiyo.Var mı bir öneriniz ?
arkadaşım toz laptop fena etkiliyo ben sadece tozu temizliyerek kendisini resleyen laptop max 60 dereceleri getirdim toz fanın çalışmasını engelliyor..
pc fan yuvasını vs temizle güzel birde cooler master 90 l soğuuclardan birini al hallolur ama pc yaparım diyosan garaniye gider ... KESİN CEVAP driver sorun olmuş :D ... fanı temizler insafa gelirlerse termal macun yenier yollarlar
yani laptop yeni olduğundan dolayı başvurdum buraya.Elektrik süpürgesi ile temizleyebilirmiyim dışardan?
bir de o donmalar da mı sizce fan yüzünden oluşuyor.Kısa süreli olup devam ediyor sonra. ?
quote:
Orijinalden alıntı: MBozkir.
bir de o donmalar da mı sizce fan yüzünden oluşuyor.Kısa süreli olup devam ediyor sonra. ?
muhtemelen ondan GPU-Z indirin bir bakın ısı değerlerine süpergeyle deneyin ama üfleyen sistemler daha iyi ...
donmalar da ısıdan kaynaklanıyo olabilir ...
Isı değerleri GPU 60 falan oluyo .Elektrik süpügesi ile deneyeceğm.Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: MBozkir.
Isı değerleri GPU 60 falan oluyo .Elektrik süpügesi ile deneyeceğm.Teşekkürler
laptop için normal bir ısı değeri eğer süpürge iş görmezse garantiye gönderin
kolay gelsin
Normal fakat donmalar beni korkutuyor.O yüzden . Teşekkürler
hahahaa kopuyom ya adam 20 dkda 50 derece oluyor diyor benim laptop oyuna girer girmez 50 dereceyken birden 68 oluyor benim pcyle kucagında bi oyun oynasann yük altında en fazla 96 derece
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme