Şimdi Ara

Laptop garip kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar laptop toshiba satalite l850

Laptoba yeni batarya aldim . bataryanin sarji yuzde 36 laptobu calistirip biraz yordunmu sicaklik 60 derecede kapaniyor bianda islemci asiri isinip kapaniyorya o kapanis oluyor , ayni islemi 2 defa daha denedim sorun ayni simdi bakim malzemeleri aldim termal macun yenileme yapicam genel fan bakimlarini

Ancak soyle parantez icinde su durum var simdi dicegim islemi 1 defa yaptim prizde takili olarak yordum laptobu kapanmadi ancak cok uzun tutmadim en iyi yol.genel temizlikden sonra sorunun tam belli olacagi icin

Ayriyetten laptop pil veya adaptorle calisirken fan kismi ile jag girisleri arasinda cizirti var ama fana degen kablo cizirtisi gibi degil icini acinca onuda test edicem sadece anakarta islemci fan takili halde calistiricam egerki ses cikmazsa geri kalan ethernet jag ve usb girislerinde birisinde kisa devre var ama bu cizirti sorunu icin

asil sorun bataryada neden kapaniyor isinma o kadar yuksekde degil normalda 80 ustu olmasi diye biliyorum biraz karisik ama asagida maddeler halinde sorunlari belirticem
    1. Bataryada 60 derecede kapaniyor
    2. Adaptorde kapanma olmadi ancak uzun sure yormadim
    3.cizirti sorunu baska nerelerden kaynaklanabilir
    4.batarya giris yerlerinde kisa devre olupda o yuzdenmi kapaniyor acaba

Sizinde kafaniz karisti benimde karisik insalah el birligi ile bu sorunu cozebiliriz genel bakimi 1 saat sonra yapicam tavsiyeleri olanlar varsa can kulagiyla.dinleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.