Harika olmasına rağmen, herşeyin orjinali iyidir diye düşünüyorum.
bendede acer var yapsammıki
quote:
Orijinalden alıntı: M@STER
Yap hocam eskiden nasıl diyim utanırdım casper laptop ile cafeye gitmeye şimdi açıyorum bakıyorum rahat rahat
quote:
Orijinalden alıntı: mhmtr57
quote:
Yap hocam eskiden nasıl diyim utanırdım casper laptop ile cafeye gitmeye şimdi açıyorum bakıyorum rahat rahat
ama laptopün yüzeyi böyle tırtıklı gibi aspire 5742g kahverengi belli olur diye korkuyom tridente iphone kapağı taktım anladılar rezil oldum
quote:
quote:
quote:
ama laptopün yüzeyi böyle tırtıklı gibi aspire 5742g kahverengi belli olur diye korkuyom tridente iphone kapağı taktım anladılar rezil oldum
O zaman sen sabıkalısın dostum Hem tırtıklıysa olmaz hem
Süper olmuş.
Bende de eski bir laptop var ona yapayım bari.
Güzel düşünce, eline sağlık.
süper olmuş gayet başarılı eline sağlık panpa
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: furi1923
kapak tamamda monitörde ki sony yi nasıl yaptın
Usta altta siyah kaplama var üstünde vinly çıkarma sony yazısı var ayrı olarak onu yapıştırıyosun :D
eline sağlık güzel olmuş bende toshiba laptopuma karbon kapmalama aşamasındayım cihazı söktüm ama Toshiba vinyl bulamadım bı adres verebılırmısınız tşk
arkadaşlar müzik setine uygulamak için sony logo arıyorum şu şekilde bunu yapabilen biryer biliyormusunuz acaba?
başarılı
mükemmel olmuş...
Güzel olmuş eline sağlık dostum. Dışarıdan bakıldığında anlaşılmaz bile. Ancak aynı laptopdan bendede olduğu için en şüpehelenirdim
Arkadaki sony yazısını kaldırsan daha gerçekçi olur diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: noofsayt
Arkadaki sony yazısını kaldırsan daha gerçekçi olur diye düşünüyorum
Aynen öyle. O Sony yazısı bildiğin MP3 playerdan falan sökülmüş yapışmış VAIO stickeri tek yeter ve gerçekçi olur.
Kağıdı direk olarakmı yapıştırdın ?
Bizim bi arkadaş da packardbell almış iyi dalga geçiyoz onla ona söylüyeyim de konunu iyi bi incelesin.