Şimdi Ara

Laptop Tuşu İçine çöktü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar laptopumun caps lock tuşu uzun zamandır yumuşak basıyordu.Bu bazen sertleşiyor niye böyle yapar anlamadım.Microsoftun wreles 800 setini kullanıyorum laptopun klavyesini hiç kullanmama ragmen tuş iyice yumuşadi.Üzerine bastiğim zmn geri çıkmıyor yukari.Ne yapabilirim bu tuşa söksem diyorum kırmayalim bide elimizde kalmasın? (Asus N56VZ)

• Sök hocam belki tuşun altındaki plastik kaymıştır ki muhtemelen cikmistir zaten onu bastiginda geri iten o dikkatli cikar. İnternetten ornek bir video izle once Kirilirsada grenc bir espri yapip gideyim. Sende artik buyuk konusmassin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArşimetinHamamTası -- 28 Aralık 2013; 17:57:33 >
  • Kirlerden dolayı o aralıksız basın ovalayın geçer.
  • hızlı şekilde basın eğer olmazsa tuşu sökün ve tekrardan takın
  • sökme işini nasıl yapayım bi tarif lazım.D
  • Tek taraflı olarak kaldır, deneme için boşluk tuşunu kullan bide uzman tvde var di videosu ama o kadar zor bi olay değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: frmdost

sökme işini nasıl yapayım bi tarif lazım.D

tozdan kirden yemek artığından ve şekerli içeceklerin dökülmesinden dolayı olamuş olabilir. hatta elinizin terlemesinden bile olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Orijinalden alıntı: frmdost

sökme işini nasıl yapayım bi tarif lazım.D

tozdan kirden yemek artığından ve şekerli içeceklerin dökülmesinden dolayı olamuş olabilir. hatta elinizin terlemesinden bile olabilir

Herhangi bişey dökülmedi.Şöyle söyliyeyim.Kapalıyken bir sıkıntısı yok oyuna giriyim hafiften isinsin bu sıkıntı çıkıyor ortaya mesela alt tab yapiyorum tuş çatir çatur ediyor.Sonra yumuşuyor hiç ses gelmiyor.
    ayni şekilde caps llock tuşuda böyle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.