Şimdi Ara

Laptop'um GTA 5 i Kaldırır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Cuma günü GTA 5 alıyorum Allah'ın izniyle. Fakat kaldırır mı tam emin değilim, lütfen cevaplarsanız sevinirim.

HP Pavilion G6 Notebook PC
    Windows 7 Professional 64 bit
    4 GB
    AMD A4-4300M APU with Radeon HD Graphics (İşlemci)
    AMD Radeon HD 7420G DX 11 (Ekran Kartı)

Şimdiden hepinize teşekkürler.

• +
  • Battlefield 4 ve Call of Duty Ghost gibi oyunları kaldırdıysa GTA V i de kaldırır.
  • öyle oyun delisi değilim bir tek yüksek olarak crysis 3 ü oynamıştım yüksek ayarda fakat GTA 5'ten emin değilim
  • +
  • batuhan42b B kullanıcısına yanıt
    Crysis 3'ü yüksek ayarda oynadıysan sistemin iyidir ve GTA V'i de oynarsın. GTA V'in optimizasyonu çok iyi ben kimsenin beğenmediği Nvidia GT 740m ile High da 30 fsp oynuyorum daha üstü iyi ama şu da bir gerçek ki monitörlerin büyük bir çoğunluğu 60 Hertz bu da en fazla 30 fsp yi gösterebileceği anlamına geliyor yani 60 Hertz lik bir monitörle oyunu oynuyorsan 100 fsp de alsan aradaki farkı anlamayacaksın kaldı ki insan gözü 50 Hertz, 25 fsp üzerini algılamıyor. Oyunda bir çok grafik ayarı mevcut asıl iş burada başlıyor uygun grafik ayarlarını kullanarak oyunu çok daha iyi bir performansta oynamak mümkün. Bunun için biraz deneme yapmalısın.
  • Evet laptop'un monitoru 60 Hertz. Evde bir de 75 Hertz'lik bir masaüstü pc monitörü mevcut bunu laptop'a bağlayabilir miyim peki ? Bir de 60 Hertz ile 75 Hertz arasında çok mu fark var ?
  • Baglayabilirsin hatta çoklu ekranda bile oynaman mümkün. 75 Hertz ile 60 Hertz arasında çok fazla bir fark olacağını sanmıyorum tabi oyunu 75 Hertz de oynarsan biraz da pc ye yük binecektir. Şu videoya da bi göz atabilirsinhttps://www.youtube.com/watch?v=ubh9JnY7YN8 tabi videoda grafiklere takılma 60 Hertz'in ki düşürülmüş akışkanlığa bak.
  • Bir de HDMI yerine VGA dan baglaman daha iyi olacaktır.
  • masaüstü bilgisayarımda VGA kablosu mevcut, onu laptop a bağladıktan sonra direk oyuna girebilir miyim ? Ek bir işlem yapmam gerekir mi ?
  • ayrıca masaüstünde normalde 60 Hertz kullanıyorum 75 Hertz yapınca görüntü hafiften bulanıklaşıyor kalite düşüyor gibi bir şey. Normal mi bu ?
  • Onunla gta 5 oynayamazsın. crysis 3'ü oynadım demişsin ama o oyunu highda oynaman imkansız. 5-10 fps ile oynamayı oynamaktan sayıyorsan onu bilemem.

Bu linkten aşşağılara doğru inersen ekran kartının oyunlardaki performansına bakabilirsin. Çoğu oyuna low ayarlarda bile yetmiyor.

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7420G.77224.0.html
  • Bizde biliyoruz fps olayini. Crysis 3 u high da oynayamazsin demissin de gayet rahat acti. Bilip bilmeden yorum atiyorsun, Tomb Raider i masaustunden laptop a attim ve high te rahat acti. Neyin kafasini yasiyorsun ? Her onune gelen bilgiyi dogru buluyorsan cok yanlis yoldasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böylelerine de laf anlatmaya çalışıyoruz.

Tamam dostum o kadar test yapan site yalan söylüyor. Bende bilip bilmeden konuşuyorum. Demekki amd sana özel bir apu işlemci geliştirmiş. Dünyada bir ilksin sen.
  • Sen burada gerceklere karsi bir laf soyluyorsan her turlu hatalisin. Oynayip bitirdigim oyunlari kaldirmaz diyorsun, toplama bilgiler ile cikma karsima, kapis ? ;) Hadi yaylan.

• Diyorum ya sen dünyada bir ilksin. Şuanda satılan en güçlü apu olan 7850k bile crysis 3'ü yüksek ayarda oynatamazken sen 100 liralık apuyla oynamışsın. Son sözünde de haklısın bu mantık karşısında yaylanmak en doğru şey olacak.
  • oyunun optimizasyonu gayet iyi her türlü kaldırcağını düşünüyorum
  • Arkadaşlar
    Intel i5 10 nesil işlemci
    NVİDİA GEFORCE MX130 Ekran kartı
    8gb ram ddr4
    Sizce gta5 i kaldirirmi veya kaç FPS leptop

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.