Şimdi Ara

Lazer göz ameliyatı hakkındaki sorularınızı cevaplayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46
Cevap
2
Favori
5.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 ay önce oldum. Tüm herşeyi hakkında bilgim var . Sorularınızı cevaplayabilirim.
    Öne çıkarırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ameliyat nasıl yapılıyor

Görüşünüz eskisi gibi mi

Fiyat nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleFB

Ameliyat nasıl yapılıyor

Görüşünüz eskisi gibi mi

Fiyat nedir
    Herkes Dünyagözde 4500-6000 arası oluyor

Ben İstanbul bir hastanede 1500 TL ye oldum. Ama 2017 nin sonuna doğru oldum fiyatı artmış olabilir. No touch yöntemiyle oldum toplam süre 40 saniye .
    Herşey 40 saniyede bitiyor.

6 taksit imkanı da var. Venividi bu işin öncüsü ve ilk başlatanı sayılır. Dünyagöz’ün sadece isimden bu kadar fazla miktar istediğini düşünmekteyim.

2 ye 2 miyop 1 numara astigmat vardı şuan numaralarım 0

ben 2 haftaya yakın sürede normal görüşüme döndüm . İlk ışığa duyarlılık oluyor. Sonradan 6 ay güneş gözlüğü kullanmalısınız ama ben kullanmadım ve bunun olumsuz etkisini arada çekiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Type55 -- 13 Eylül 2018; 17:19:57 >

• Samsunda bu işi yapan yer var mıdır sizde samsunlusunuz galiba

• göz kurulugu yapıyormuş dogrumu
    ayrıyeten kitap televizyon okurken bakarken gözlük vs takmak lazımmış gerek yok diyorlar sence nasıl sendeki olumlu ve olumsuz yönlerini yazarmısın
  • babamin goz numarasi 3 olmasi lazim. yakını göremiyor. lazer tedavisi ile gozleri duzelir mi

• Kaç yaşındasınız ? Belirli bir yaşa kadar göz numarası ilerliyor ve bu yüzden laser işlemi bir nevi boşa gider erkenden olursa.
    Ayrıca göz tansiyonu var mıydı sizde ? Olması bir şeyi değiştirir mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astigmat da kac numaraya kadar tedavi mümkün ?
    Yan etkileri neler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleFB

Samsunda bu işi yapan yer var mıdır sizde samsunlusunuz galiba
    Hocam Samsunda Dünyagöz var sadece o da 4500-6000 arası. Şahsi fikrim bu kadar ödenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Type55 -- 12 Eylül 2018; 14:19:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skuderya

göz kurulugu yapıyormuş dogrumu
    ayrıyeten kitap televizyon okurken bakarken gözlük vs takmak lazımmış gerek yok diyorlar sence nasıl sendeki olumlu ve olumsuz yönlerini yazarmısın
    İlk başta göz kuruluğu yaptığı doğru. Bozuk kornea yapısı lazerle yakıldığı için , bir nevi yara onarımı gibi kornea yapısı kendini yeniden oluşturmakta ve onarmaktadır kusursuz olarak.

Kitap vs okurken gözlüğe gerek yok. Sadece 1 hafta boyunca özel koruyucu siyah gözlük taktım ben. Başka sorularınız varsa cevaplarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

babamin goz numarasi 3 olmasi lazim. yakını göremiyor. lazer tedavisi ile gozleri duzelir mi
    Numara olarak bir sorun yok düzelir.

Ancak kornea yapısını doktorlar inceledikten sonra kalınlığı yeterliyse operasyona karar verilir.

Zaten 40 sn lik bir işlem. Genelde kornea yapısı uygun oluyor %99 . Göz hastalığı bulunmadıktan sonra.

• quote:

babamin goz numarasi 3 olmasi lazim. yakını göremiyor. lazer tedavisi ile gozleri duzelir mi

Ancak kornea yapısını doktorlar inceledikten sonra kalınlığı yeterliyse operasyona karar verilir.

Zaten 40 sn lik bir işlem. Genelde kornea yapısı uygun oluyor %99 . Göz hastalığı bulunmadıktan sonra.

• quote:

• quote:

• Sağlıklı bir işlem mi?

Gözün tekrar ilerleme ihtimali var mı?

Göz doktorlarının hep gözlüklü olması bir tesadüf mü (Lazerle ameliyat olan göz doktoru görmedim)?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz 2016’da oldunuz sanırım, Veni Vidi şu an 3500-6000 arası fiyat çekiyor.

• Tekrar ilerledi diyelim, ikinci bir ameliyat ilki gibi rahatlikla olunabiliyor mu?

• Az oldu biraz daha at

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.