< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 25 Ağustos 2023; 23:46:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
LC Waikiki'de 450 TL'lik Ürün 175 TL'ye Geliyor (Bitti) (2. sayfa)
-
-
teb ve enpara ile sepet ekranına kart bilgilerimi girdim mastercarda kaydeti işaretledim ama hiç bir değişiklik olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 29 Ağustos 2023; 9:59:20 > -
Hocam o indirim cuma günleri düşüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu markanın ürün çeşitliliği ve iade politikası falan çok iyi de, ürünler yıkandıktan sonra net bir beden küçülüyor. Ben de diyorum ki, S beden almama rağmen niçin bu kadar bol, sanki M beden gibi. Sonra 30 derece yıkama da S beden oluyormuş. Yıkamadan daraltma işlemine girişmeyin.
-
Kampanya aktif arkadaşlar fırsat çarkından 130 tl çıktı 125 de mastercard kampanyasından düştü 450 tl olan pantolonu 195 e aldım bedava vallaha
-
Yeni mı kullandınız? Bende düşmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazmadan 10 dk önce kullandım
-
Fırsat çarkı bı turlu çıkmıyor aktif kod var mi
her üye bir defa yaralanıyor herhalde ,bende masterpass düşmedi
-
İki hafta üst üste MasterCard indirimini kullandım ama bugün maalesef hiçbir şekilde indirim düşmedi. Yüzde 40 gelmişti. İki kampanyanın birleşmesi muazzam olacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 2 Eylül 2023; 0:2:33 >
hocam sadece cuma günlerimi oluyor indirim
-
Evet sadece cuma günleri. Ama kullanım limiti olduğu için erken kullanmak lazım sanırım.
LCW150 kodu düşmüyor hocam seçili ürünlerde mi geçerli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha önceki hafta masterpass indirimi kullananlarda indirim düşen var mı? İki haftadır bende düşmüyor indirim. Hem kuponlu hem kuponsuz düşmüyor.
bir bilen açıklarsa iyi olur.daha önce n masterpass kampanyasından istifade ettim.ama şimdi yenden kabul etmiyor
-
Master kart indirimi seçili ürünlerde aktif, lcw150 koduyla birlikte çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK Kara Murat -- 15 Eylül 2023; 14:32:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X