Şimdi Ara

LCD MOD SON NOKTA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
13.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • monitör çok güzel olmuş.
  • güsel yaaa da neyi nası yaptıgını bizde bilsek çok güsel olur
  • monitör çok güzel bence kasasınıda sökmeyi düşünmelisin linkteki adam gibi.ama önüne koyduğun plexi sanırım çok yansıma yapmış gibi duruyo rahatsız etmiyo mu
  • guzel calima emegine saglik...
  • güzel durmuş ancak kırmızı benekler görüntüyü bozmuş
  • Adsl modemin uzerinde fan mı var.?
  • güzel bir çalışma olmuş. linki de hala incelemekteyim. farklı fikirler edinmek lazım. bence modd da sınır yoktur. sadece hayal et ve uygula. kesinlikle hayal edilebilen herşey yapılabiliyor. herkese özel pc tasarımları yapılabilir. aynı occ choopers firmasının motorları kişiselleştirdikleri gibi.
  • hakkaten modemde fan var okadar ısınıyomu modem yaaaa
  • selamlar...
    evet modemin üzerinde bir fan var ama ısınma sorunu olduğu için koymadım sessiz bi fandı bende can sıkıntısı taktım soğutsun bahanesiyle ama ısınma derdi yok

EMİR- arkadaşım benekler konusunda haklısın fakat elimde olanı kullandımki onları görüntü olsun diye değil monitörle plexi arasında bi boşluk olsun diye koydum sebebi ise monitörün düğmelerine basıyodu plexi o yüzden yorumlarınız için teşekkür ederim
    tabi yorumlara ve tavsiyelere devam
    kolay gele...
    quote:

Orjinalden alıntı: fingof

hakkaten modemde fan var okadar ısınıyomu modem yaaaa
  • yapımını biraz ayrıntıyla açıklar mısın gördüğüm kadarıyla verdiğin linkten farklı bir proje özellikle plexi'nin kenarlarına nasıl ışık düşürdüğünü merak ediyorum
  • Güzel çalışma ellerine sağlık. Bi ara beklerim bize de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErkanCo

Güzel çalışma ellerine sağlık. Bi ara beklerim bize de.

selamlar...
    tabi abi nedemek ne zaman istersen yaparız sen yeterki yapalım de
    yarın ayrıntılı olarak anlatacam nasıl yaptığımı kusra kalmayın hiç düşünemedim

kolay gele...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoreco -- 23 Ocak 2007; 20:47:29 >
  • abi aslında bir tane de ben yapmak istiyorum çok hoşuma gitti görüntü ayrıntılı açıklamanı 4 gözle bekliyorum...

Eğer yapamazsam artık yardımlarını beklerim :) Bu arada maliyetini de belirtirsen çok sevinirim

uzun süredir yaratıcı fikir görmüyorduk iyi oldu bu monitör
  • abi monitör cok güzel olmuş eline sağlık
  • emeğe saygı çok güzel olmuş siteyide vermişsin bu sayede herkes öğrenip yapabilir
  • hala bekliyoruz sabırsızlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwandar -- 31 Ocak 2007; 19:35:21 >
  • hocam senin cpu fanını heryerde aradım ama bulamadım avrupa sitelerinde fanından bulunabiliyor ama türkiyede bulamadım online sipariş verebileceğim bir site varsa verebilirmisin şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanavci

hocam senin cpu fanını heryerde aradım ama bulamadım avrupa sitelerinde fanından bulunabiliyor ama türkiyede bulamadım online sipariş verebileceğim bir site varsa verebilirmisin şimdiden teşekkürler

selamlar...
    http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=MWMVUI1C9C4SRJZQ3O5R
    + kadıköy yazıcı oğlunda çok rahat bulabilirsin
    kolay gele...
  • abi özel mesajda da konuşmuştuk sadece resmini koysan en azından çok güzel olacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.