Şimdi Ara

LCD MOD SON NOKTA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
13.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • monütör modu çok şık olmuş gerçekten bu modu gördüğün sitenin adresini yazabilirmisin tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

monütör modu çok şık olmuş gerçekten bu modu gördüğün sitenin adresini yazabilirmisin tşk.

selamlar...
    sayfanın başındada yazmıştım bu fikri nereden aldığımı metku.net diye bir siteden aldım bu fikri ve uyguladım ve maliyetide çok ucuz
  • sen onune bı tek plexı monte edıp led koymusun yannıs gormedıysem...

o sıtede az resım var sende az resım koymussun sıtede allta power yerı var monıtorun onu nereye sokmus herıf hıc gostermemıs ?

bende yapıyorum mod ama daha tam kafamda canlandıramadım.. eksık bazı seyler var altta power yerı var onudamı şeffaf yapsam yoksa sıyahamı boyasam.. bu arada o monıtoru tutturucagın vıdaları ve ledlerı nerden aldın bıraz daha resım koyarsan sevınırım
  • selamlar...
    olabildiğince ayrıntılı şekilde anlattım ve resimlerde koydum bakarsan linkleri göreceksin
  • Harika Olmuşş
  • guzel olmus monıtore nası tutturdun arkasını bı resmını cekebılırmısın bakalım
  • selamlar...
    arkadaşlar ilk sayfadaki anlatıma dikkatli bakarsanız foto linkleri var ayrıntılı resimler mevcut
    yorumlar için çok teşekkür ederim
  • harika
  • bence gayte guzel olmuş ellerine saglık.....guzel çalışma
  • Karanlıkta çok daha güzel duruo mavi çok güzel seçim
  • BANA GÖRE FEVKALADE OLMUŞ ANLATIMDA SÜPER OLMUŞ PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
  • cok güzeL bi çalışma oLmus
  • arkadaşım ellerine sağlık monitörde kasanda hiç fena deil gayet ii yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gracious92 -- 13 Haziran 2009; 18:15:08 >
  • çok güzel görünüyor
    tebrikler
  • yeniden selamlar ...
    devamı geliyor hazır olun
  • Bekliyorus
  • süper
  • güzel güzel
  • Kendi zevkinse tartışılmaz çok güzel olmuş ellerine sağlık.
    Şahsen sade kasaları severim siyahın üstüne kırmızı veya sarı anakart slotları siyahın üstüne hangi boyayı vurmuş isem slotlarada o renkten vurupu kasanın içini ışıksız severim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.