Şimdi Ara

Led Ampül Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim ben 12-24V 100W Led Ampül Aldım bunu direk 12V adaptörle denediğimde dehşet yanıyor. Ben sinyallarin yuvasına takdığımda hem çok sönük kısık yanıyor hemde yanıp sönmüyor birde benim elektrik tesisatı yanmıştı elektrik tesisatı kablolarını değiştim ama flaşör çart çurt elektrikli aksamları değişmedim ama onlardada sorun var sadece kabloları değiştim. Bu Led Ampulü satan adam şu bilgileri yazmış. giriş: 900 +-30mA geniş voltaj, akıllı sabit akım sürücü IC yüksek parlak 900-950lm, düşük güç tüketimi, gerçek tüketimi 9-10 W her sis lambası 20x5 W Cree Cips Led'ler benimsenmesi, Anma Gücü 100 W ben bu led ampule direnç vb. kullanmalıyım kullanıcaksam tam adını yazarsanız çok mutlu olurum ve Led için flaşör varmış oda standartsa alırım onuda Şimdiden çok teşekkür ederim.

Led Ampül Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriroAngeL -- 3 Aralık 2016; 4:58:52 >

• sürücü devresi varsa direnç vs. gerek yoktur. güç kabloları çok inceyse yeteri kadar akım sağlanmadığı için sönük yanıyor olabilir.
  • enrgrup kullanıcısına yanıt
    Sürücü devresi nedir ve motosiklette tam olarak nerededir ? Sürücü devresi dediğiniz acaba Flaşör mü ?
    Ben motosikletimdeki kadar kalın kabloları hiç görmedim neredeyse ki ben 0.50 lik kabloyla bile 200 watt'a yakın
    led'e enerji veriyorum. Hiçde sıkıntı olmuyor.
  • WarriroAngeL W kullanıcısına yanıt
    "akıllı sabit akım sürücü IC yüksek"

sürücüsü budur.

kablolar dediğiniz gibi kalınsa voltajda problem olabilir. yani 12V olması gereken gerilim 10V olabilir yada yüke binince gerilim düşüyor olabilir.
    yalnız 0,50 mm2 kablo ile 200w led sürmek çok ilginç? o çaptaki kabloyla max. 2-3 amperlik led sürerken kullanırım 12V ile yaklaşık 25-35W arası.
  • enrgrup kullanıcısına yanıt
    Bu aldığım led ampül saten kendinden akım sürücülü 12 voltta sorun olsa 6000 Lümen gücünde sis çakarlarım dehşet şekilde ışık saçmaz ben 0,50mm kablo ile yaklaşık 42 amper felan kullanıyorum hiçde sıkıntı olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.