farın içine nasıl sığdırdınız led ampulün arkasındaki siyah aparatları? |
Led far tavsiyesi hk. (2. sayfa)
-
-
Led henüz gelmedi ancak youtubeda sığdıran var, farınız çok küçük değil ise sizinde sığar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 6 Nisan 2021; 11:39:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
Led henüz gelmedi ancak youtubeda sığdıran var, farınız çok küçük değil ise sizinde sığar.benim aracıma led takmak için aparat gerekiyormuş fara oturtmak için. ben halojen diamondvision h7 takıp geçtim.
-
dün de ben verdim sipariş. aparat filan gerek kalmaz umarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kaç liraya aldınız? -
745 TL'ye aldim hocam. Kurla fiyatlar ucmus, eski fiyatlari gorunce halimize uzuluyor insan.
https://cemotoparca.com/ampul-xenon--led-1605977328?link=ampul-xenon--led-1605977328&sirala=fiyat%20desc&s=40
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keşke sizde benim gibi aliexpressden alsaydınız hocam. 360 lira+ 25 lira vergi. enpara birde 6 taksit yaptı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
Keşke sizde benim gibi aliexpressden alsaydınız hocam. 360 lira+ 25 lira vergi. enpara birde 6 taksit yaptı :)Daha önce verdiğiniz linkten almayı düşünüyorum, fakat aşağıdaki ürüne takıldım. Daha üst modeli değil mi bu acaba, essential led deyince giriş seviyesi anlıyorum çünkü aldığınızın.
-
Güle güle kullanın. Yorum ve görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Denildiği gibi özellikle yağmurlu havadaki performansı kötü olacak mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Far konusunda uzman bir firmanın videosunda led merceğinin farklı olduğunu söylüyordu. Halojen mercekli fara led takılması halinde aydınlatmanın kötü olacağını uygulamalı olarak gösteriyordu. Tavsiyem led far takacak olanların merceği de değiştirmesidir. Ancak o zaman sağlıklı sonuç alınabilir. Yukarıda biri yazmış tüm LED’ler ıslak havada kötü sonuç verir diye. Öyle değil arkadaşlar orjinal kaliteli led farlar ıslak hava dada güzel aydınlatıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam düşündüm açıkçası ama en son alışverişimde gümrük sağolsun, fatura tutarını beğenmemiş, kafasına göre bir vergi çıkartmış, onunla uğraşmak istemedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yigit3735
Güle güle kullanın. Yorum ve görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Denildiği gibi özellikle yağmurlu havadaki performansı kötü olacak mı acaba?Hocam philips ultinon essential ledlerin standart ledler ile pek alakası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 6 Nisan 2021; 17:16:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öglen urun montajini yaptim. Aracimda davlumbazdan kapakla erisiliyor farlara. Once kitapciga bakmamistim, tirnagi asagi getirmeye calisarak monte etmeye calistim. Sonra bi gozatinca tirnagin yukari olmasi gerektigini gordum.
Fakat yine de sol taraf biraz daginik gibi geldi. Bakayim yarin belki bir yere uğrayıp far ayari yaptiririm. Bu arada inceleme videolarinda gozukuyor ledleri belirli bir aci ile ayarlayabiliyoruz. Kutunun icinden bunun icin de bir alyen anahtar cikiyor. Fakat bununla ilgili hic bir bilgi yok. Kendi aracimda baktim halojen ampulun flameni dik konumda duruyordu, ben de bu nedenle aciya dokunmadim ama belki de bu ayari yapsam daha iyi olabilir.
Eve aksam 7ye dogru dondum, hava daha kararmamisti ama yine trafikte onumdeki aracıların tamponlarini aydinlatip uzerine isik vermiyordu.
Gerci bu covid doneminde gece de kullandigim yok araci ama bakalim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
pozisyon olarak yere tam dik olmalı, ledlerin olduğu yüzeyler sağa-sola doğru bakmalı hocam. bu video yardımcı olur size.
https://www.youtube.com/watch?v=bMmHcpK1c18&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam, yarın bir kontrol edeyim tam dik konumdalar mı
-
Iyi aksamlar bugun sol tarafi kontrol edeyim dedim.
Ampulu tekrar soktum, ayar videodaki gibi dikti ama biraz kurcaladim. Ilk sefer belki tam duzgun oturtamamis olabilirim dedim.
Netice olarak soyle bir goruntu elde ettim. Gece kullaninca arabayi daha net anlayacagim tabi duzgun yapip yapamadigimi.
Problem olursa yolda bu sefer far ayari yaptiririm diye dusunuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Fahrenheit -- 7 Nisan 2021; 20:44:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
O ledin önündeki ızgaralı parça sökülebiliyor mu? -
tüh 50 dolara essential almıştım, bunu görünce üzüldüm ama sanırım bu yuvaya sığmaz fan kısmı baya büyük gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X