Şimdi Ara

Lee sin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lee sin zor hero gerçekten iyi oynayıp alışman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernodom -- 20 Eylül 2014; 23:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanb003

quote:

Orijinalden alıntı: Vernodom

Lee sini severek oynuyorum sana tavsiyem junglerde ilk başta blueni kestikten sonra karşı takımın redini çalmaya git çalıp ve adamı öldürürsen mide gang at oradanda kill çıkarsa jungler itemi hariç ilk itemin ad olsun sonra tank dön ve insec içinde şunu söyleyebilirim q tutturduktan sonra biraz bekle bir parmağını 4 bir parmağını w de hazırla ondan sonra bir daha q ya bas

tessekur ederim hocam yardimci oldunuz oyle yapıyorum ama ward kaliyor w atamiyorum :(

Alıntıları Göster
    O zaman ya kendini yapa yapa geliştireceksin yada gezgin çizmesi çık e ile adamı yavaşlat önüne geçip it ve lee sinde kasmak önemli değil kasarsa taşıyamıyor ama 3 levelden sonra full gang atarsan takımındaki adamlar birazcık biliyorsa kasarlar ve taşıma ihtimalleri çok yüksek böylece karşı takım oyuncularının levelleri de az kalır ne kadar fazla gang = karşı takımla senin arandaki level farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernodom -- 20 Eylül 2014; 23:40:38 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.