Şimdi Ara

Leg düşme şansı artırıldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde girdikten beş dakika sonra duran necklace, torment oynadığıma pişman oldum.
     Leg düşme şansı artırıldı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüce DPS.

Bana hotfix gelmeden önce daha çok düşünüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasikomen -- 30 Mart 2014; 4:24:13 >
  • ROS alırsam oyunun kendisini de almak zorunda mıyım? Sadece ROS la oynayabilir miyim?
  • Oyunun kendisini de almalısınız yoksa oynayamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Normalde girdikten beş dakika sonra duran necklace, torment oynadığıma pişman oldum.

Maşallah hocam bu ne güzellik

• Ben yırtınıyorum T1'de, drop alamıyorum ve normalde legendary daha iyi , oylemi. Bildigin yolsuzluk, ihaleye fesat karismis. illa forumlari takip edecez nerede bi bug var, millet ne acik bulmus diye.
  • Demek normalde leggyler daha fazla düşüyor..Bizde boşa bir yerlerimizi yırtıyoruz t1, t2 farmlayalım diye. Vay anasını.
  • Forumdan bir arkadas ekli bende normal modda advanture yapip duruyor sordum kendisine neden normal modda oynuyorsun diye zevkine yazip guldu baskada cevap vermedi sebebi buymus demekki

• Ben hcda surekli normal mod da adv. Oynuyorum bayada bi item set kitapları + leg kitapları düstü. Adv. Moda 4 kisilik parti olarak girip herkes farkli act lari yapiyor. Erken bitiren digerine yardim edip yenisine devam ediyoruz. Sure tutmadim ama cok seri oluyor tahminen 1 saatte 40 civari supriz kutulardan elde ediliyor. Bu gece sure tutacagim :) ve bunlara ek olara tasin chestin yada alakasiz seylerden item cikiyor. Goblinleri mutlaka kesin normalde ne atar diye es gecmemenizi tavsiye ederim. Yalniz soylede bi durum var bazi materyalerdende mahrum kaliyorum bu sekilde.

süreye baktım 2 saat sürdü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAYYAARRSSIIZZ -- 31 Mart 2014; 1:08:51 >
  • Normal modda herkesin 1 actı temizlemesi güzel fikirmiş. Sc de yapmak isteyen arkadaşlar olursa eklesin beni : NZM#2547 günde 4-5 saat oyundayım.
  • İkiside kadaladan hemde peşi sıra. Şaka zannettim kamera falan aradım.

• banada bu eldiven kadaladan dustuydu...https://store.donanimhaber.com/a3/1d/8d/a31d8d6803be008d6b5c6775734a6ebd.png
  • bu güncelleme avrupa serverına geldimi tourment 1 leg yok :)

• 3375 blood shard kırdırdım bugüne kadar sadece offhand ve bot denedim hiç leg düşmedi nası artmış arkadaş ya.
  • Bu nasıl bir şanstır :S...Gerçekten torment oynamadan aldın yani bu kolyeyi...Vay ki ne vay :)

Diğer bir konuya gelirsek...Oyunun zorluğuyla alakalı şikayetleri anlayamıyorum...Blizzard kaale alacak diye ödüm patlıyor...Eğer ki oyun kolaylaştırılır ise bu oyun yine çöplüğe döner biz de gerzek gibi ödemiş oluruz onca parayı...
  • Benim source Kadaladan düştü. O da Rare sourceların dmg sine bakmak için almıştım. Chantando düştü.
  • arkadaslar oyunda yeniyimde bu bahsetmiş oldugunuz ( t 1 - t 2 ) dediginiz şeyler nedir ? ve farm dediginiz bir haritayı yeniden oynamakmı ?

ilk basladıgımda oyunun zorluk sevyesini göremedim 45 lew oldukdan sonra zorluk sevyesine baktım :) ve expert e oynuyorum su an ama normal oynadıgımda daha cok leg düşüyordu.
  • Bugün yine normalde yaptığım 5 bounty sonucu torment 1'i i çok serileştirecek itemlar düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 31 Mart 2014; 19:55:13 >
  • Kadaladan leg.helm verdi bugün.
  • Acaba normal modda oynayan için sistem bu adam normal modda oynuyo ezik heralde deyip güzel itemmi atıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.