Şimdi Ara

legendary planlarin materialleri bulunma noktalari (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
5
Favori
7.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    obeliksler var.. onlara tikliyorsun rifting key varsa(adventure modda M'ye basip gorevleri yapinca horadric chestin icinden cikiyor). Rifting portali aciliyor. Belli sayida mob-elite kesince rifting guardian cikiyor. onu olduruyorsun. rifting bitiyor.. ama bitirmeyip, sonsuza kadar level atlayabilirsiniz....
  • demon armor set plan düştü. bunun yapımı için demon skin istiyor. bunu nereden bulabilirim?
  • Zemox kullanıcısına yanıt
    Hocam listede vardı kimlerden düşeceği?

Demon Skin - the Demon's Hide Set plani

Phasebeasts and Armored Destroyers.
    - Act 3, The Core of Arreat, Axgore the Cleaver (sampiyon elitelerden)
    - Act 3, Tower of the Damned Level 1, Haxxor (sampiyon elitelerden)
    - Act 4, Gardens of Hope 1st Tier, Khatun (sampiyon elitelerden ve bounty eventlerdan)
    - Act 4, Gardens of Hope 2nd Tier, Razorclaw
  • Güzel olmuş teşekkürler.
  • Ben de paralelinde şöyle bir çalışma yaptım. Hangi leg/set itemler hangi beyaz item gerektiriyorsa bunların listesini çıkardım.

Önünüze düşen her beyazı kırmayın. İlerde crafting yaparken lazım olabilir.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsUF4pglk0iNdDhJY0Qxem5NTDhUaFEwcWJQalFWNGc&usp=sharing
  • Eline sağlık. Bizimde mesajımız bulunsun lazım olur hem :)
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    pardon ya. crtl+f ile aradım. sanırım sayfa yüklenmeden yazıdğım için çıkmadı. setler yazılmamışdır diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etheawen

Reaper's Fearın malthaelden düşmesi biraz sinirimi bozdu :D

Ayrıca bug var sanırım. Forumlara göz gezdirdim, saatlarce torment 1-2-3 Malthael farmlayıp materyali bulamayanlarla dolu. Sadece ilk kez kesenlere şans eseri düşmüş. Yani materyal için Malthael'i kesmenin de ötesinde request yapmak gerekiyor şu an için. Bu arada Torment gerekmiyor sanırım. Nromalde kesenlere de düşmüş plan yahut materyal. Ben de expert'de kestiğimde sadece planı düşmüştü, materyali yok.
  • DEATH'S BREATH su gibi gidiyor su ara.
  • Ben dün Malthael' i kestim hem de normalde (ancak o seviyede kesebiliyorum). bana soj ve Reaper's Fear - Reaper's Wraps, Bracers plani verdi ancak artistan levelim yetmediği için craftlayamadım. death' s breath doğru düzgün düşmediği için artistanı da geliştiremiyorum. bu braceri yapınca güzel bişi çıkar inşallah :) drop oranı oldukça düşükmüş ve kimsede görmedim nası bişi 8 tane özellik veriyormuş. artistanı geliştirecez de craft için hangi materialleri istiyo görcez de onları bulacaz da ölme eşşeğim yaz gele
  • quote:

Orijinalden alıntı: deftonic

quote:

Orijinalden alıntı: Etheawen

Reaper's Fearın malthaelden düşmesi biraz sinirimi bozdu :D

Ayrıca bug var sanırım. Forumlara göz gezdirdim, saatlarce torment 1-2-3 Malthael farmlayıp materyali bulamayanlarla dolu. Sadece ilk kez kesenlere şans eseri düşmüş. Yani materyal için Malthael'i kesmenin de ötesinde request yapmak gerekiyor şu an için. Bu arada Torment gerekmiyor sanırım. Nromalde kesenlere de düşmüş plan yahut materyal. Ben de expert'de kestiğimde sadece planı düşmüştü, materyali yok.

Plan düştü eyvallahta bu materyali nerden bulacaz bracerde 8 özellik var hepsi biyerde eşsiz bi item olacak gibi görünüyor

• hangi legi craftlamak gerekiyor hangi clasa hangisi gider leglerin hangileri sağlam . onu aradım biraz fakat tam bir craft ile yapılan leg listesi bulamadım. varmı sizin bildiğiniz adres?
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    vallahi dün 4 kişi olarak herbirimiz farklı actları bounty aparken normal zorlukta 12lvl legendery plan düştü, ayrıca ödül olarak verilen hoadricden de yeni legler düştü hatta bi özelliği 2 set parçan varsa onu takınca 3 set bonusu olarak görüyor. yani demem o ki o düşük zorlukta yeni leg düşmemesi şuan için gerçeği yansıtmıyor.
  • Dün 10 kere blaze of glory eventini yaptım torment 1 de. Bounty'de gelmesi için belki 40 kere reset atmışımdır.

Bir kere bile material düşmedi.

Şu and material'i olanın planı yok. Planı olanın materialı yok. Daha da uğraşmmıcam. Yapacam bounty mi düşerse düşer.
  • Cain's Destiny set planı düştü ama listede göremedim.
  • yeni lvl 70 ol. full 4 kişi normal advanture at 1 gün boyunca üzerini full dizersin. t1 t2 hatta dün gece t3 run yaptık ama fıss. torment droplarına buff lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiraykanka -- 28 Mart 2014; 13:32:32 >
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    hocam bu haber super oldu.. bende sagenin plani. bir bracer plani birde source plani var... materyalleri matael, act1 pony level ve act5 teki savass alani... torment1de sikinti olmuyorda istedigim eliteler cok zor cikiyor... simdiye kadar 2 tane cikti... daha pony yapamadim:/ ama bugun deniyecem onu... dusuk zorlukta cikiyor olmasi gercekten iyi oldu...
  • Malthael'a kadar torment 1'de geldim. Malthael'de bir tık düşürdüm zorluğu; hem Reaper's Fear craft malzemesi hem de plan düştü. Ancak craft için gerekli normal beyaz item yok şu an için elimde.
  • Bunları yapabilmek için en başta Artisan ı level 12 ye getirmek gerekiyor.
    Bunun içinde oldukça Deaths Breaths gerekiyor.
    Blizzard Deaths Breaths in zorluk seviyesine göre düşme oranlarını açıkladı, belki faydası olur diye paylaşayım :

Normal - 15%
    Hard - 18%
    Expert - 21%
    Master - 25%
    Torment 1 - 31%
    Torment 2 - 37%
    Torment 3 - 44%
    Torment 4 - 53%
    Torment 5 - 64%
    Torment 6 - 77%
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    az önce gene normalde 12lvl leg planı düşürdüm çıkıyo yani devam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.