Şimdi Ara

legendary planlarin materialleri bulunma noktalari (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
5
Favori
7.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dedehakan

dostum listedekiler sadece bountyleri tamamladiginda odul olarak verilen kutulardan cikiyor onun disinda her legend/set/plan heryerde dusebilir

ewl sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defiled Doll - Used for Spite, Mojo

Drops from Succubi. Confirmed from:
    - Act 3, Tower of the Damned Level 1, Demonika the Wicked (rare spawn and bounty target)
    - Act 4, The Silver Spire Level 1, Kysindra the Wretched (rare spawn and bounty target)
    - Act 5, Westmarch Commons, House of Deep Sorrow, Lady Victoria
  • Blizzard yine bir şeyler yapmış dün ve önceki günler T1 de Rift yaparken rift sonunda zorlanmadan defalarca öldürdüğüm bosları bu gün keserken en az 1 sefer ölmeye başladım. Dün gece 3 kişi keserken de aynı olay oldu. Gündüz rahatlıkla oynadığımız T1 de akşam saatlerin de ölmeye başladık.

Beraber oynadığım arkadaşlarım da aynı olaydan şikayetçi. Tek yemediğimiz yaratıklardan tek yemeye başladık. Üstelik ben ve diğer arkadaşlarımın Damage yükselmiş olmasına rağmen böyle oluyor.

Dün Barbar ile buff hali ile 600K iken rahat kestiğim yaratıkları bu gün 716K ile daha rahat kesmem gerekirken tam aksine daha zorlanır oldum.
  • Item kasıyosanız normalde bounty yapın 4 kişi herkez farklı act yapsın kasaları toplayın... 30 tane fln kasa yapınca hepsini toplu olarak açın 4-5 tane legent düşüo + plan...İtem düşme olasılığının zorluk seviyesi ile hiç bir alakası yok... İtem rollerininde zorluk seviyesi ile bir alası yok o yüzden,amacınız item düşürmekse normalde bounty yapın...

Zorluk seviyesine göre bence MF nin artması lazımki 400 lvl adam gidip normalde kasmasın şekil A ben :) 5-6 kere bounty yapıyoruz (2 - 2,5 saat ) 3-6 arası legent düşüo kutulardanda o kadr çıkıo...

Yanlız planların isteği legendery parçalar için zorluk seviyesi etkiliymiş sanırsam T6 da %50 düşme şansı oluomuş mesela... Normalde bana düşen bi yüzüğün resmini göreblirisniz...

Bide bi konu vardı bulamadım forumda,craft yaparken istenilen beyaz itemleri satın alabileceğimiz NPC ler vardı... onu bana msj yoluyla veya buraya linkini atarsanız çok sevinirim , bıktım milletten dioblatic wand dilenmekten:)

Herkese iyi oyunlar....

CFH#2541
     legendary planlarin materialleri bulunma noktalari
     legendary planlarin materialleri bulunma noktalari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackline23 -- 7 Nisan 2014; 10:59:26 >

• mojo için spite denen şeyi arıyorum, yok arkadaş itemi boşver onu düşüren monster bile yok. çıkaramadım dün bütün gün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

mojo için spite denen şeyi arıyorum, yok arkadaş itemi boşver onu düşüren monster bile yok. çıkaramadım dün bütün gün..

bende de aynı sıkıntı var
  • BARKU B kullanıcısına yanıt
    valla sıktı yani.. azmodandan 3 kerede mi ne düşürmüştüm shoulder için olanı ama bunun eleman da yok..

konuyu açan arkadaş yazmayı unutmuş, sadece act 4 dekini yazmış.. baktım ana, orjinal topicte act 3 için de vermişler.. orası daha küçük olduğu için rahat oluyor bi nebze... diablonun ilk çıktığı zamanlarda pony level için icefall caves mi ne vardı orada bi eleman aranıyordu, o bu kadar sıkmamıştı...
  • ayrıca dün bu konuda bir şey daha keşfettim.. atıyorum her beyaz ayakkabı kullanılamıyor.. defansı bile tutturmak gerekiyor.. dün asheara set planı düştü ulan dedim Onur, spite ı bulamuyorsun ama değişik şeyler geliyor gene. baktım 2 tane ayakabı istiyor bende de 2 tane var ama blacksmith 1 tane var diyor. gittim sandığa hakikatten 2 tane var ama biri 470 defans diğeri 300 küsur.. neymiş 2si de 470 küsur olacakmış.. hadi bu gene ayakkabı düşüyor bayağı.. ama 1 haftadan beri bir tane beyaz shoulder düşmez mi arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 7 Nisan 2014; 11:27:03 >
  • Bu malzeme işini şimdilik kasmayın. Ağır bir buff gelecek malzeme düşme ihtimaline, o zaman oturur yeniden başlarız. Şimdilik külliyen ziyan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

mojo için spite denen şeyi arıyorum, yok arkadaş itemi boşver onu düşüren monster bile yok. çıkaramadım dün bütün gün..

Ben ilk denememde hallettim onu ama şu şekilde, act 4 bountylerinde "bilmemne the Wicked" çıkana kadar (Izual ın olduğu noktada gösteriyor kendini) girin çıkın oyuna. Succubus teyzeyi ilk kestiğimde düştü bana. Çok da güzel oldu. Bountylerde ismi geçenleri aramak daha mantıklı körlemesine aramaktansa, orada olacağı kesin oluyor en azından.

Edit : Torment 1 de düştü bana.
    4 tane eşya yaptım toplamda, pek uğraştırmadılar. En zor düşen Angelic shard oldu sadece. 8-9 defa kestim Izual ve ondan önceki Pyre denilen elemanı. Son kesişimde daha iyi bir silah düştü normal moblardan, sialhı yapmadım sakladım o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 7 Nisan 2014; 14:57:41 >

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    ben de zaten onun olduğu bölgede arıyorum ama çıkmıyor monster.. act 3 Tower of the Damned Level 1 bölümünde ve act 4 The Silver Spire Level 1 da dolandım bütün gün.. ama succubus çıkmadı hiç.. siz izuel de düşürdüyseniz o zaman bu akşam da oraya bakayım...
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dolanma demek istedim zaten sana, Bountylerde direkt bu act 3 teki ve 4 tekilerin ismi çıkıyor hedef olarak. Onların isimleri haritada gelene kadar çık-gir oyuna. Zaman kaybın olmaz en azından. İki bölgeyede göz gezdirin her seferinde, başka bounty hedefleri varsa çıkıp- tekrar girin oyuna, yeni hedefler veriyor.

Izuel'den düşen başka bir nesne Angelic Shard diye, çok daha zor düşüyor. Ki bana da ondan önceki bir eliteten düştü Pyre diye, gene Bounty hedefi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 7 Nisan 2014; 15:13:33 >
    jeton şimdi düştü ya..:):):)

harikasın valla... hiç aklıma gelmedi bu iş benim... valla süper oldu, hemen şu mesai bitse de eve gitsek
    dostum, senin bounty yönlendirmenden sonra T1 için bountyleri kontrol ettim ve sonunda yaptım itemi.. :D:D:D
  • borns key bulan varmı arkadaslar?
  • var.. maghdadan yada yeti den dusmustu..
  • Griswold's Scribblings olan yerleri tam anlamadım. ACT1 deki Enmekar denilmiş onu öldürünce Piro Mirella denilen bişey attı. Tam olarak anlatacak birisi varmı acaba?
  • Arkadaşlar böyle bir link buldum. Materyallerin listelenmiş hali var ve filtre ile seçebiliyorsunuz...

https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AsQ_0aEIbgFbdDNYcHdkZXpoWk14eWdrcDQ2aDJzT2c&type=view&gid=0&f=true&sortcolid=0&sortasc=true&rowsperpage=250
  • yahu bana pender's purchase planı düştü adventurer's journal da var 3-4 tane bu istediği beyaz eldiveni nerden bulacam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyBatty

yahu bana pender's purchase planı düştü adventurer's journal da var 3-4 tane bu istediği beyaz eldiveni nerden bulacam ya

Normal zorluk seviyesini seçip ACT 5 deki Battlefields of Eternity haritasına gir. Sol üst köşede. Orada istemediğin kadar eldiven ve diğer armor itemlerini bulursun. Ama tavsiyem o eldiven için Forgetten Soul ve zaman harcamaman.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.