Bildirim
Legendary Silkroad 80 Cap Ch Emek Server Açılış 5 Haziran
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkanki09 -- 3 Mayıs 2015; 0:49:04 > -
Güncel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkanki09 -- 3 Mayıs 2015; 0:48:37 > -
Güncel -
Kardesim isro da 80 cap nasildi aynisi olmali bide bot ile savasman gerek bot olmasin herkes oyunda olsun harika bi oyun olur herkes eski sroyu ariyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim güzel hoş diyorsunda dediğini yapmam için Ecsro Files Kurmam Lazım Onu Kuruncada Çok Sorunumuz Olur
1. si Kale Savaşı Olmaz
2. si Honor Rank Olmaz
3. sü Oto Pot
4. FGW
5. BATTLE
Onunda Botu Var Ayrıca Botsuz Oyunu Kimse Oynayamaz Millet Okuyor Çalışıyor Yani Ama Emek Yapacağımızdan Emin Ol Hiçbir 80 Capta Olmayan Özellikler Olacaktır
Zevkle Oynayabileceksiniz Yorum İçin Teşekkürler Bu Arada Hayırlı Geceler. -
Insallah guzel oyun olur kardesim
max 2 ip olmalı
oyun devamlı kontrol altında olmalı
immo lu itemler çıkmalı
Sun satışı olmamalı drop olarak 72 lvl itemleri düşmeli
kervan ve uninq ile coins sistemi yapılmalı coinine göre sos veya som itemler alınmalı ama çok abartı olmadan ayarlanmalı yani ff bi çar uğraşarak 1 ay içerisinde setini dizebilmeli
drop oranları 2x exp 2x sp 2x gold 5x mantıklısı ha şu var free silk olmamalı ama tl bazıdada uçuk fiyatlara satılmamalı
insanlarla ilgilenin kolay yaparsanız çabuk sıkılırlar zor yaparsanızda çoğunluk pes eder server açıldıktan 3 ay sonra birisi ya bu servera başlanırmı dediğinde iş işten geçti demesinler evet başlanır desinler buna dikkat ederseniz başarılı olursunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: celtics009
Insallah guzel oyun olur kardesim
Eyw Kardeşim Allah Razı Olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Erennn1s
max 2 ip olmalı
oyun devamlı kontrol altında olmalı
immo lu itemler çıkmalı
Sun satışı olmamalı drop olarak 72 lvl itemleri düşmeli
kervan ve uninq ile coins sistemi yapılmalı coinine göre sos veya som itemler alınmalı ama çok abartı olmadan ayarlanmalı yani ff bi çar uğraşarak 1 ay içerisinde setini dizebilmeli
drop oranları 2x exp 2x sp 2x gold 5x mantıklısı ha şu var free silk olmamalı ama tl bazıdada uçuk fiyatlara satılmamalı
insanlarla ilgilenin kolay yaparsanız çabuk sıkılırlar zor yaparsanızda çoğunluk pes eder server açıldıktan 3 ay sonra birisi ya bu servera başlanırmı dediğinde iş işten geçti demesinler evet başlanır desinler buna dikkat ederseniz başarılı olursunuz
İp limit zaten 2 düşünüyordum kardeşim cafelere özel ip limiti vereceğiz zaten ayrıca dediklerine %100 katılıyorum zaten rateler 80 cap idealine göre olacak ne zor nede kolay olacak orta ayarı bulacağız
ayrıca kervan ağırlıklı olacak oyun job ve pvp savaşlarının olacağı bir ortam yaratmak amacımız tabiki rekabet ve ticarette olmasına özen gösteriyoruz satışılarımızda uçuk kaçık olmayacaktır emin olabilirsiniz
amacımız sadece para kazanmak değil herkezin zevkle oynayabileceği bir ortam yaratmak biliyorumki ortalıkta bişey bilmeyipte oyun açan arkadaşlar çok bu durumdada mağdur olan siz değerli oyuncular bizim amacımız sizleri mağdur etmemek bu işte tek başımayım bir ekibim yok zaten ekip işi bir müddet sonra kötü sonlanıyor ve oyunun bitmesine neden oluyor bizim sistemimiz oto eventler olacak şekilde tasarlanıyor
ve herşeyle kendim ilgileniyorum 110 cap açtım istediğim oyuncu kapasitesini toplayamadığım için 80 cap açmaya karar verdim umarım bunda yüzümüz güler tek temennimiz o bu arada yorumun için teşekkür ederim iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkanki09 -- 3 Mayıs 2015; 19:35:04 >
-
Kardesim kismetse oyunu nezaman kuruyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: celtics009
Kardesim kismetse oyunu nezaman kuruyorsun
22 mayısta 20:00 da açılış yapıcaz kardeşim gayet başarılı ve kaliteli bir oyun olacakhttps://www.facebook.com/LegendarysroOnline?ref=hl takipte kal istersen iyi günler. -
Server Özellikleri Yakında Eklenecektir 10 Numara 80 Cap CH Server Arıyan Arkadaşlar Face Sayfamızdan Takip Edebilirler. https://www.facebook.com/LegendarysroOnline?ref=hl İyi Forumlar Dilerim. -
Herkes isro tadında istiyor fakat yorumların cogunda buna benzer serverlerde şunlar bunlar olsun fazla zor olmasın cokta kolay olmasın diyenlerimiz oluyor.
Adı üstünde emek vereceğimiz bir server ve bundan önemlisi eğlenebilmek ve eğlenirken vakit geçirebilmemiz önemlidir.
Server özellikleri güzel.Fakat en büyük güvenceniz serverin bir kaç sonra kapatılmaması olur bunun garantisini verirseniz.
Bu server iş yapar diye düşünüyorum. -
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim şunu söyleyebilirim hiç kimse oyun kapanmama garantisi veremez bizim oyuncumuz olduğu sürece kapanmayacağını söyleyebilirim asla kapanmıyacak dersen yalan söylemiş olurum tutmayan bir oyun illaki kapanır gerçi kimileri var 1 haftalık vurgun yapıp kapatıyorlar böyle kişiliksiz insanları kınıyorum bizde böyle birşey olmayacağını garanti ederim forum ve ts3 de açacağız oyun için iyi forumlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: djkanki09
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim şunu söyleyebilirim hiç kimse oyun kapanmama garantisi veremez bizim oyuncumuz olduğu sürece kapanmayacağını söyleyebilirim asla kapanmıyacak dersen yalan söylemiş olurum tutmayan bir oyun illaki kapanır gerçi kimileri var 1 haftalık vurgun yapıp kapatıyorlar böyle kişiliksiz insanları kınıyorum bizde böyle birşey olmayacağını garanti ederim forum ve ts3 de açacağız oyun için iyi forumlar.
Herşey tamamda o exp rate başınızı ağrıtır benden söylemesi. -
x1 EXP Rate ile Private Server oynanmaz kardeşim. Herkes kısa sürede 80 olup itemlerini dizip Unique avına yada Kale savaşlarına akmak ister. Siz ne yapıyorsunuz? Millet Bot ile saatlerini harcayıp 80 olcak sonra server kapanacak?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X