Şimdi Ara

Lego Bird HD (Fizik tabanlı Flappy Bird)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar malum birçok flapy bird oyunu var bende ne yapabilirim diye düşünmdüm ve flappy birdün fizik motoru kullanarak yapılmış bir versiyonunu yaptım.Fizik tabanlı olması demek yani siz bir objeye çarptığınız zaman ölmüyorsunuz obje size tepki uyguluyor legolardan oluşmuş hareketli ve farklı engeller var.Sınavlarım başlıyacağından dolayı biraz acel becel oldu umarım beğenirsiniz.Sınvalar geçsin yeni engeller düşnüyüyorum ve googlenin skor servisinide kullanmayı ama şimdilik hoş vakit geçirmeniz dileğiyle

Play link:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.me.physicbirds

• * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 19:36:3 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |erdem|

Lego şirketi biraz sevebilir seni

Aslında sıkıntı olabilirmi diye düşündümde google playde lego adı altında bulunan lego oyunlar var 10000 üzeri bende bişi olmaz herhalde dedim.Sanırım indirme sayısı çok olmassa sıkıntı olmaz zten olacak gibide durmuyo
  • başalarını devamını dilerim :)
  • bıktım şu flappy bird den ama en azından bu fikir olarak birazdaha değişik. başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

bıktım şu flappy bird den ama en azından bu fikir olarak birazdaha değişik. başarılar

Teşekkür ederim aslında sınavlarım olmasaydı çok daha değişik düşünüyordum ama zamanla artık :)
  • Güzel düşünmüşsün tebrik ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel olmuş tebrikler.
    Hocam bu arada uygulama yapabilmek için nasıl bir eğitim gerek özelden filan anlatma imkanınız var mı?
  • Teşekkür ederim.Sorularınızı cevaplayabilirim elimden geldiği kadar
  • Caqri06 C kullanıcısına yanıt
    Uygulama yapmak için nasıl eğitim gerekli bu eğitimi evde kendi başıma halledebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Mechanic

Uygulama yapmak için nasıl eğitim gerekli bu eğitimi evde kendi başıma halledebilirmiyim?

Benim ilk yaz tatilinde yeni başlayanlar için java 7 kitabını aldım 1 ay onu okudum 2-3 defa sonra libgdx kütüphanesinin temel mekanizmasını öğrendim ve ilk basit denemelerimi yaptım ondan sonra okul açıldığı için uzun süre ara verdim 15 tatilde ise ilk oyunuma başladım Amazing Volleyball bu oyunda temel amacım kendimi geliştirmekti ve olabildiğince çok özellik kullanmaya çalıştım.Oyun çok iyi olmadı ama bana baya bişey öğretti.Daha sonra ise 10 gün önce bu oyuna başladım ve 2 gün önce yayınladım.Eğer okulda sınva haftası geliyo olmasaydı daha çok özellik ekliyecektim ama zamanla güncelliyecem artık.Ben böyle öğrendim Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caqri06

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Mechanic

Benim ilk yaz tatilinde yeni başlayanlar için java 7 kitabını aldım 1 ay onu okudum 2-3 defa sonra libgdx kütüphanesinin temel mekanizmasını öğrendim ve ilk basit denemelerimi yaptım ondan sonra okul açıldığı için uzun süre ara verdim 15 tatilde ise ilk oyunuma başladım Amazing Volleyball bu oyunda temel amacım kendimi geliştirmekti ve olabildiğince çok özellik kullanmaya çalıştım.Oyun çok iyi olmadı ama bana baya bişey öğretti.Daha sonra ise 10 gün önce bu oyuna başladım ve 2 gün önce yayınladım.Eğer okulda sınva haftası geliyo olmasaydı daha çok özellik ekliyecektim ama zamanla güncelliyecem artık.Ben böyle öğrendim Saygılarımla.

Teşekkürler Deneyiminizi paylaştığınız için.

• Helal qnq oyunu indirecem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni versiyonunu yayınladım.Yeni bloklar filan ekledim ve bazı blokları dinamik olarak değiştirdim ve oynanışı birazdaha iyileştirdim
    Play Link:
    Lego Bird HD
  • Arkadaşlar yeni güncelleme yayınladım oynanışı biraz hızlandırdım ve raklam mekanızmasını değişltirdim ayrıca oyunun adını değştirdim Lego ismi sıkıntı yapabilir diye block diye değiştirdim :)
    Ayrıca bu hafta sonu forumdan arkadaşların isteği üzere Libgdx kütüphanesi ile android oyun geliştirme üzerine kendi deneyimlerimle birlikte bir konu hazırlamayı düşünüyorum.
    Play Link:

Block Bird HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caqri06 -- 26 Mart 2014; 16:29:53 >
  • Arkadaşlar yeni güncelleme yayınladım ve forumda Libgdx Kütüphanesi ve Oyun Geliştirme konusunu açtım ilgilenenlar bakabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.