Şimdi Ara

Lenovo 300 Wireless Kablosuz Mouse A101'DE 49.95 TL ACELE EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.814
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün A101 mağazalarına gelen mouseu gidip hemen aldım ihtiyacım olduğu için. Ben gittiğimde son 1 tane kalmıştı. İnternette stokları tükenmiş. İnternette en düşük 70 TL. 85 TL'ye kadar satan var.

A101 linkini bırakacağım ama stok tükenmiş. İhtiyacı olan hiç kaçırmasın. Tam bir F/P ürünü.

Link:

• Bu ürün zaten 10 Eylül a101 kataloğunda var yani mağazalarda bugün satışa çıktı, yani muhtemelen bir çok mağazada 1-2 stok vardır(bugün sabah alınmıştır veya alınmamış hala duruyordur orasını zaten kimse bilemez). Adam ürüne isteyen baksın diye internet sitesinin linkini eklemiş, mesajda da durumu açıklamış. Ne yapsın buraya konu açmak için illa mağazada fotoğrafını çekmesi mi gerekiyor.

Yakınında mağaza olan gider bakar varsa alır, ürünün yorumları genel olarak iyi. Alacak kişinin eline iyi otuyorsa alınabilir.
    ya bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma arkadaşım. bölgesel mölgesel diye bilmeden bisürü şey sallıyorsun. "hiç öyle bir şey yok" ne demek?? Ürün bugün tüm türkiye'deki mağazalarda satışa sunuldu, binlerce mağazadan gidip alınabilir. İnternette stoğu bitti diye ürün yok değil.

Ne kadar çok boş konuşan adam var şu forumda arkadaş ya
  • Sıcak fırsatlar tarihinde ilk defa Lenova veya Lenavo değil, doğru marka ismini yazanı gördüm. Tebrikler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

Sıcak fırsatlar tarihinde ilk defa Lenova veya Lenavo değil, doğru marka ismini yazanı gördüm. Tebrikler hocam.
    hahaha eyvallah
  • Lenova veya Lenavo olarak düzeltin sıcak fırsatların yazılı olmayan kuralları da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

Lenova veya Lenavo olarak düzeltin sıcak fırsatların yazılı olmayan kuralları da var
    moderatörler göreve
  • Tükendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

Tükendi
    İnternette sabah stok vardı fakat tükendi. Çevrenizde a101 mağazası varsa bakabilirsiniz. Ben de mağazadan aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50.000 TL'ye Kadar Laptop Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıcak fırsat ile alakası ne? tükenen bir ürün için

Bende aşağıdaki ürünü aldım ama tükendi. Gidin media markt dolaşın bakınmı diyeyim. Bana göre açılmaması gereken bir konu

Hangi sitede olduğunu söyleyene ürün linkini vereceğim .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 10 Eylül 2020; 14:37:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

Sıcak fırsat ile alakası ne? tükenen bir ürün için

Bende aşağıdaki ürünü aldım ama tükendi. Gidin media markt dolaşın bakınmı diyeyim. Bana göre açılmaması gereken bir konu

Hangi sitede olduğunu söyleyene ürün linkini vereceğim .)
    Ürün linkini sadece fikir olarak koydum. Sizde okuduğunu anlamama problemi var sanırım. Sitede stok olsa bu seferde kim kargo parası verecek dersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• mertkurttt34 kullanıcısına yanıt
    Yoo gayet iyi anlıyorum. MEsele sitede olmayan bir ürün için konu açmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Tükenmiş ürünler için konu açsaydık konunun haddi hesabı kalmazdı
  • quote:

Yoo gayet iyi anlıyorum. MEsele sitede olmayan bir ürün için konu açmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Tükenmiş ürünler için konu açsaydık konunun haddi hesabı kalmazdı
    Adam, ''belki çevrenize yakın mağazalarda kalmıştır. İhtiyacınız varsa şansınızı deneyin.'' demek istiyor. Bu kadar takılacak ne var anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ontheroute66

Adam, ''belki çevrenize yakın mağazalarda kalmıştır. İhtiyacınız varsa şansınızı deneyin.'' demek istiyor. Bu kadar takılacak ne var anlayamadım.

Alıntıları Göster
    dar görüşlü olunca böyle oluyor maalesef. yapacak bir şey yok. insanlık yapanda kabahat.
  • VAlla takıldığım yada başka birşey yaptığım yok, ürün bir sitede tükenmiş işe buna sıcak fırsatlarda başlık açmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Haa ürün sitede olur açtıntan sonra tükenir mağazalara bakılır ama her tükenen ürün için konu açsak konudan geçilmez bu tip uygun fiyata ürünler mm vatan bilgisayar teknosa gibi yerlerde var tükenmiş yada mağazada var şeklinde benim demek istediğim bu, haa böyle konuları kabul ediyorsanız onuda siz bilirsiniz banane ya ben fikrimi söyledim.
  • Sağol hocam akşam eve giderken bakayım.
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    sana mı soracaklar ne paylaşacaklarını, mağazada satışta olan ürünün konusu açılır.
  • ben kullanmıyorum 1 senedir memnunum mıknatıslı falan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

VAlla takıldığım yada başka birşey yaptığım yok, ürün bir sitede tükenmiş işe buna sıcak fırsatlarda başlık açmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Haa ürün sitede olur açtıntan sonra tükenir mağazalara bakılır ama her tükenen ürün için konu açsak konudan geçilmez bu tip uygun fiyata ürünler mm vatan bilgisayar teknosa gibi yerlerde var tükenmiş yada mağazada var şeklinde benim demek istediğim bu, haa böyle konuları kabul ediyorsanız onuda siz bilirsiniz banane ya ben fikrimi söyledim.
    Tamam bir dahakine başlık açarken senden izin alsın arkadaşlar. Belli ki laftan anlamayan bir insansın, o yüzden fazla vakit harcamayacağım sana. Her konuda da fikir belirtme bence.
  • Ben fikrimi söylüyorum bu bu kadar basit, haa buna da tahammül edemiyorsanız onuda siz bilirsiniz. Stokta olmayan bir ürünün konusu sıcak fırsatlara açılmaması gerekir. Açıldığında stokta varsa tükendiyse ayrı konu ama tükendi yazan bir ürün açmanın bir mantığı olamaz.

Haa şu olur mağazada foto çekersin başlıktada bölge bildirirsin şu mağazada şurada var diye bölgesel olaiblir, ama hiç öyle bir şey yokken a101 gezin belki vardır diye konu açılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 10 Eylül 2020; 15:6:46 >
  • Orta tuşu sağa sola tıklama yapıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

Orta tuşu sağa sola tıklama yapıyor mu?
    nasıl yani? Tıklama dediğiniz kullanım konusunda bir problem yaratıyor mu anlamında ise problem yaratmıyor. Orta tuş sadece aşağı yukarı kaydırmaya yarıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.