|
Bildirim
|
Adam, ''belki çevrenize yakın mağazalarda kalmıştır. İhtiyacınız varsa şansınızı deneyin.'' demek istiyor. Bu kadar takılacak ne var anlayamadım.
|
Ürün linkini sadece fikir olarak koydum. Sizde okuduğunu anlamama problemi var sanırım. Sitede stok olsa bu seferde kim kargo parası verecek dersiniz.
|
Bu ürün zaten 10 Eylül a101 kataloğunda var yani mağazalarda bugün satışa çıktı, yani muhtemelen bir çok mağazada 1-2 stok vardır(bugün sabah alınmıştır veya alınmamış hala duruyordur orasını zaten kimse bilemez). Adam ürüne isteyen baksın diye internet sitesinin linkini eklemiş, mesajda da durumu açıklamış. Ne yapsın buraya konu açmak için illa mağazada fotoğrafını çekmesi mi gerekiyor.
Yakınında mağaza olan gider bakar varsa alır, ürünün yorumları genel olarak iyi. Alacak kişinin eline iyi otuyorsa alınabilir. |
sana mı soracaklar ne paylaşacaklarını, mağazada satışta olan ürünün konusu açılır.
|
Sıcak fırsatlar tarihinde ilk defa Lenova veya Lenavo değil, doğru marka ismini yazanı gördüm. Tebrikler hocam.
![]() |
dar görüşlü olunca böyle oluyor maalesef. yapacak bir şey yok. insanlık yapanda kabahat.
|
Tamam bir dahakine başlık açarken senden izin alsın arkadaşlar. Belli ki laftan anlamayan bir insansın, o yüzden fazla vakit harcamayacağım sana. Her konuda da fikir belirtme bence.
|
ya bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma arkadaşım. bölgesel mölgesel diye bilmeden bisürü şey sallıyorsun. "hiç öyle bir şey yok" ne demek?? Ürün bugün tüm türkiye'deki mağazalarda satışa sunuldu, binlerce mağazadan gidip alınabilir. İnternette stoğu bitti diye ürün yok değil.
Ne kadar çok boş konuşan adam var şu forumda arkadaş ya ![]() |
10 eylülün (bugünün) katalog ürününün internet stoğu bitti diye açılan konunun eleştirilmesi çok ilginç.. Ürün A101 gibi binlerce şubesi olan bir mağazaya gelmiş, fırsat duyurusu yapılmış. Her yer A101 iken internet stoğu yok diye mağazalardaki fırsatı duyurmamak mantıksız olurdu.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 10 Eylül 2020; 14:37:18 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 10 Eylül 2020; 15:6:46 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|