Şimdi Ara

Lenovo 300 Wireless Kablosuz Mouse A101'DE 49.95 TL ACELE EDİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.814
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu ürün zaten 10 Eylül a101 kataloğunda var yani mağazalarda bugün satışa çıktı, yani muhtemelen bir çok mağazada 1-2 stok vardır(bugün sabah alınmıştır veya alınmamış hala duruyordur orasını zaten kimse bilemez). Adam ürüne isteyen baksın diye internet sitesinin linkini eklemiş, mesajda da durumu açıklamış. Ne yapsın buraya konu açmak için illa mağazada fotoğrafını çekmesi mi gerekiyor.

Yakınında mağaza olan gider bakar varsa alır, ürünün yorumları genel olarak iyi. Alacak kişinin eline iyi otuyorsa alınabilir.
  • 10 eylülün (bugünün) katalog ürününün internet stoğu bitti diye açılan konunun eleştirilmesi çok ilginç.. Ürün A101 gibi binlerce şubesi olan bir mağazaya gelmiş, fırsat duyurusu yapılmış. Her yer A101 iken internet stoğu yok diye mağazalardaki fırsatı duyurmamak mantıksız olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkurttt34

nasıl yani? Tıklama dediğiniz kullanım konusunda bir problem yaratıyor mu anlamında ise problem yaratmıyor. Orta tuş sadece aşağı yukarı kaydırmaya yarıyor.

Alıntıları Göster
    Özellik olarak diyorum hocam, bende logitech m325 var, orta tuş sağa ve sola hareket ediyor, ileri ve geri fonksiyonu var. Bu mouse da öyle mi acaba dedim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

Özellik olarak diyorum hocam, bende logitech m325 var, orta tuş sağa ve sola hareket ediyor, ileri ve geri fonksiyonu var. Bu mouse da öyle mi acaba dedim?

Alıntıları Göster
    yok hocam değil. tek fonksiyonu aşağı ve yukarı
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    ya bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma arkadaşım. bölgesel mölgesel diye bilmeden bisürü şey sallıyorsun. "hiç öyle bir şey yok" ne demek?? Ürün bugün tüm türkiye'deki mağazalarda satışa sunuldu, binlerce mağazadan gidip alınabilir. İnternette stoğu bitti diye ürün yok değil.

Ne kadar çok boş konuşan adam var şu forumda arkadaş ya
  • Logitech m171 de gördüm 55 TL.

Sizce hangisi alınır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 111222333hhh -- 10 Eylül 2020; 19:2:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 111222333hhh

Logitech m171 de gördüm 55 TL.

Sizce hangisi alınır?
    Onu hiç kullanmadım. Bir şey desem yanlış olur. Ama bu baya iyi. Memnun kaldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün Lenovo 400 olan modelini 60 tleye aldım trendyoldan 25 TL seni özledik indirimiyle
    85 e satılıyordu bu daha iyi Dpisi yüksek sizde öyle yapın 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Kuponla alalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.