Şimdi Ara

Lenovo Club (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
57.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bluetooth için aşağıdaki linkte verdiğim programı kurun..http://z18.zupload.com/download.php?file=getfile&filepath=64680
  • Teşekkürler dostum. sağolasın.
    quote:

Orjinalden alıntı: kamil72

arkadaşlar bluetooth için aşağıdaki linkte verdiğim programı kurun..http://z18.zupload.com/download.php?file=getfile&filepath=64680
  • 1- sizce bu iki bilgisayar aynı mı? Eğer aynı is neden bazı özellikleri farklı görülüyor? (mesela ekran kartı)
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26139
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryID=98&ProductID=bd71127#tablnk
    2- bu bilgisayarın sitesinde neden bu bilgisayar yok? ve ekran çözünürlüğü gerçekte nedir?
    http://www5.pc.ibm.com/cr/products.nsf/products?openagent&brand=Lenovo3000Notebook&series=Lenovo+3000+N+Series

eğer bu iki konuda ayrıntılı bilgi ulaştırabilecek bir arkadaş var ise çok sevineceğim. ayrıca ekranı gerçekten parlak ve 1680*1050 ise o zaman epey satılır bu bilgisayar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kemâkan

bigorbiq sanırım Vatan da fiyatlar hep biraz yüksek seyrediyor. Bu modeli sadece netten araştırdım biraz daha makinayı görmedim. artı, eksi özelliklerinden bahseder misin biraz, nelere dikkat etmeliyim. yanında gelen parçalar falan. bir de ilk sanal alışverişim olacak heralde.

hmm. o zaman şöyle..
    ben eksi özelliği olarak sadece vista yüklü olmasını söyleyebilirim.
    Lenovo daha yeni oluşan bi marka olduğundan(ibm laptop yapmayı onlara bıraktıktan sonra) vista'dan xp'ye geçişte sürücüleri bulmak biraz zorlaşabiliyor. İnternet sitesinde bütün sürücüler var ama yine de sorun çıkartabiliyor. Neden xp'ye geçişi özellikle vurguladığımı da söyleyeyim. Vista gereksiz bi işletim sistemi. Tamamen görüntü üzerine dayalı. Ayrıca birçok program vista uyumlu değil. Bu yüzden çalıştıramıyorum şu anda. Vista uyumlu sürümlerinin çıkmasını bekliyorum. Bunun dışında vista yüzünden ram 1gb olmasına rağmen açılış ve kapanışı oldukça uzun sürüyor.
    Eksi özelliğin yanında artıları da sayarsam bi kere işlemci çift çekirdekli olduğu için asla bilgisayar kasılmıyor kitlenmiyor. Yani kitlemen için heralde aynı anda bi 15-20 program falan açman lazım. Çok güçlü bi işlemcisi var. Ram de yeterli işlemciye göre. Yetmezse de ilerde 1 gb daha taktırabilirsin.Ekran kartı bana göre yine yeterli çünkü ben oyun oynamıyorum.
    Ama dediğim gibi XP yüklemek şart.

Almanı tavsiye ederim hazır indirim de varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigorbiq -- 17 Haziran 2007; 1:08:11 >

• N100 DUO CORE2 T5200E1.6GHZ-1024MB-120GB-15.4"-256MB 7300-DVD/RW-WVPRE aldım ben de..
  • slm beyler bende lenovo almayı düşünüyorun vatan bilgisayarda TY0FKTK. ürün kodlu 1600 lira sizce nasıl
  • yastık baba sen bilgisayarı nerden aldın
  • Vatandan aldım.
    Senin ürün kodu ile aynı..
  • memnunmusun, bilgisayar nasıl..kararsız kaldım..yardımcı olurmusun bana aydınlatma konusunda?
  • Daha önce Dell Inspiron 1501 almıştım. Sorun oldu iade ettim.
    Bu bilgisayarın farkı 128 Mb kendi belleği var kalan kısmı ramden yiyor. Diğerinde hep ramden yiyordu.

Cumartesi günü aldım ben hani daha kullanmadan bir şey diyemem ama diğer arkadaşların görüşleri doğrultusunda aldım ben IBM.

İleride görüşlerimi gene belirtirim
  • saol baba cok tesekkür ederim...vatan bilgisayarda bir de cep telefonu veriyor ...
  • veriyorda bi numarası yok telefonun. nokia 2626 modeli, kırmızı
  • acaba vatanla hepsiburadanın sattıgı lenovaların ne farkı var hangisini alalım
  • sanırım aradaki fark ekran kartı ve 7300 biri 7400 diğeri aslında vasati ekran kartları aralarında pek bi fark yok ama 7400 çok az daha hızlı 3mark05 testinde biri 1600 diğeri 1900 puan almış. oyuncular için pek tavsiye edilmez. ama oyunla işim olmaz diyorsanız. naçizane fikrim hepsi buradaki fırsat çok cazip...
    Not: birde şimdi farkettim hepsi buradakinin ram hızıda 677.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoman -- 18 Haziran 2007; 21:38:14 >
  • Arkadaşlar NVIDIA GeForce Go 7300 128mb diyor acaba sadece 128 mb mi yoksa sistem belleğini kullanabiliyormu.Birde gerçekten Oyunları bu ekran kartı iyi çalıştırırmı?Ben pek oyun oynamam ama arada bi bi iki tane oynarım ama yinede ekran kartının iyi olması her zaman daha iyi olur.Hepsiburadadan almayı düşünüyorum acaba hepsiburada dan sipariş veren varmı çok tırsıyorum bozuk falan gönderirler diye ama en ucuz h.burada da var.
  • Lenovoların ekran kartı 128 Mb olanlar 512 MB kadar yükseliyor. lenovolarda 7400 ekran kartı yok. Hepsiburada.com yanlış yazmış. Arayın sorun size 7300 diyecekler. Nvidia 7300 128 MB harici ekran kartı çoğu oyunu oynatır. Ama yeni çıkan oyunları bilemiyorum oynatmaz herhalde. Aslında oyun için alanlar almasın. 7600 ekran kartında olsa laptoplarda 2 satten fazla oyun oynanmaz herhalde. ısıdan dolayı.
  • TY0FJTK bu fiyata alamadım diye üzülüyordum, hepsiburada 10 gün daha uzatmış kampanyayı :))

bigorbiq

çok teşekkürler verdiğin bilgiler için, son sorum ben gece sessizliğinde çalışırken bu makinanın fan sesi nasıl olur acaba?

hakoman

Bahsettiğin iki laptopda sanırım farklı. hepsiburada daki TY0FJTK şuan bence çok cazip bir fiyatda. Ben onu almayı düşünüyorum. Ah bir de entegre kamera koysalarmış o makinaya. Lenovo'nun sitesinde şu linki buldum sanırım bahsettiğimiz makina bu ve 0768FJG diye geçiyor.

doğrusu ben de sanal alışverişden çekiniyorum, makinayı görmeden denemeden falan... Ama bu makinayı da bu fiyata kaçırmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemâkan -- 20 Haziran 2007; 2:29:35 >

• kemakan

fan sesi oldukça düşük. yani ne kadar sessiz bir ortam istiyorsun tam bilmiyorum ama etrafı rahatsız edecek bi ses yok fanda.
    bu arada tam da ben xp'yi kurarken gördüm bu msjı. (=
  • arkadaşlar ben xp yükledim bugün pc'ye. herşey sorunsuz. driverları da buldum hepsini yükledim.

yalnız vista'dayken lenovo mobility center diye bir şey vardı. onunla ekranın parlaklık ayarını falan yapabiliyordum. ya da sesi açıp kapatabiliyordum. ya da dışardan bi görüntü birimi bağladığımda kullanabiliyordum. yani kısaca herşeyin kısayolu vardı orda.
    sitesine baktım sadece vista için varmış o özellik.

ben özellikle pil kullanımıyla ilgili detaylı ayarın olmamasına üzüldüm. pil simgesine tıklayıp gelişmişe girince ekranın parlaklık ayarından başka ayarlar da yapılabiliyordu. hoş bunda ekran parlaklığı nerden ayarlanır onu da bilmiyorum.

bi bilgisi olan var mı bu konuda ? xp'de ekran parlaklığını nerden ayarlarım ?
  • Xp de öyle bir özellik yok notebooklar için. fn tuşunu kullanarak ekran parlaklığını artırıp azaltıldığını sanırım bilirsin. Başka bir şekilde yapıldığını zannetmiyorum. Vistaya has bir özelliktir.
    quote:

Orjinalden alıntı: bigorbiq

arkadaşlar ben xp yükledim bugün pc'ye. herşey sorunsuz. driverları da buldum hepsini yükledim.

yalnız vista'dayken lenovo mobility center diye bir şey vardı. onunla ekranın parlaklık ayarını falan yapabiliyordum. ya da sesi açıp kapatabiliyordum. ya da dışardan bi görüntü birimi bağladığımda kullanabiliyordum. yani kısaca herşeyin kısayolu vardı orda.
    sitesine baktım sadece vista için varmış o özellik.

ben özellikle pil kullanımıyla ilgili detaylı ayarın olmamasına üzüldüm. pil simgesine tıklayıp gelişmişe girince ekranın parlaklık ayarından başka ayarlar da yapılabiliyordu. hoş bunda ekran parlaklığı nerden ayarlanır onu da bilmiyorum.

bi bilgisi olan var mı bu konuda ? xp'de ekran parlaklığını nerden ayarlarım ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.