Şimdi Ara

Lenovo Club (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
57.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hakoman

sanırım aradaki fark ekran kartı ve 7300 biri 7400 diğeri aslında vasati ekran kartları aralarında pek bi fark yok ama 7400 çok az daha hızlı 3mark05 testinde biri 1600 diğeri 1900 puan almış. oyuncular için pek tavsiye edilmez. ama oyunla işim olmaz diyorsanız. naçizane fikrim hepsi buradaki fırsat çok cazip...
    Not: birde şimdi farkettim hepsi buradakinin ram hızıda 677.

arkadaşım ben nvidia go 7300 ekran kartlı leptop alcaktım hiç mi oyun oynanmaz
    fifa 2008, command conquer oyunları filan
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71127#tablnk
    bu linkteki TY0FJTK modeli olan lenovo da webcam yokmu resimde var gibi?
  • ben dün aldım hepsiburadan laptop cok güzel web cam yok. fakat blutooth driverını bir türlü yükleyemedim. Bilen biri yardım ederse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimarsinan -- 23 Haziran 2007; 10:58:17 >
  • Hepsiburada.com da 899 USD + KDV ye satılan bir Lenovo var. Lenovo çok kaba bir kasaya sahip ancak özellikler manyak fakat fiyat neden düşük? Katakulli mi var işin içinde? Acaba yeni çıkacak olan 800 Mhz Santa Rosa işlemciler yüzünden mi Core 2 Duo 667 Mhz lerde fiyatlar düşüyor?

Acer Aspire 5720 modeli çıktı işlemcisi santa rosa 800 mhz !!! 999 USD + KDV ye.

100 Dolar daha verip Acaba Acer mı yoksa Lenovo mu alsam ;

Acer Özellikleri ;

Chip Seti

Intel 945PM Chipset
    İşlemci / Hızı Core 2 Duo T5250 1.5 Ghz 2MB 800MHz Santa Rosa
    Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
    Ekran Boyutu 15.4"
    Ekran Kartı Paylaşımlı 224MB
    Sistem Belleği 1024MB 667Mhz
    Bellek Yuvası 2
    Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400RPM 8MB
    Ses Kartı Tümleşik
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Wireless Acer Invilink IEEE 802.11g
    Bluetooth Özelliği Yok
    Infrared Yok
    Pcmcia Var
    USB (Adet) ? 3
    FireWire Yok
    Seri Port Yok
    Paralel Port Yok
    S-Video (TV-Out) Var
    Fax Modem Var
    10/100 Ethernet Var
    Pil Ömrü (Saat) 2.5
    Boyutlar -
    Ağırlık -
    Diğer Özellikler
    Paket İçeriği

Notebook
    Hediye Yazılımlar -
    İşletim Sistemi MS Vista Home Premium

Lenovo Özellikleri ;

Donanım Özellikleri
    Chip Seti Intel 945GM Chipset
    İşlemci / Hızı Core 2 Duo T5200 1.6GHz 2MB 533Mhz
    Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
    Ekran Boyutu 15.4"
    Ekran Kartı Nvidia GeForce Go 7300 128MB
    Sistem Belleği 1024MB 667Mhz
    Bellek Yuvası 2
    Sabit Disk Kapasitesi 120GB 5400RPM 8MB
    Ses Kartı Tümleşik
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN
    Bluetooth Özelliği Var
    Infrared Yok
    Pcmcia Var
    USB (Adet) ? 4
    FireWire Var
    Seri Port Yok
    Paralel Port Yok
    S-Video (TV-Out) Var
    Fax Modem Var
    10/100 Ethernet Var
    Pil Ömrü (Saat) 3.5
    Ağırlık 2.8
    Paket İçeriği Notebook
    Yazılım Özellikleri
    İşletim Sistemi MS Vista Home Basic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 23 Haziran 2007; 11:32:33 >

• mimarsinan; sayfanın başında lenovonun bluetooth için çıkardığı bir yama var, onu kur.
    Ototurk senin karşılaştırma yaptığın acer santa rosa değil. chipseti 945PM , oysa santarosa ların chipseti 965 ve wiraless n var. b/g değil. Lenovayı tavsiye ederim .
  • benim bi sorum daha olucak...

xp'den vistaya geçmek istediğimde oluşturduğum recorevy dvd'leri yeterli olur mu ?
    vistaya format atmadan önce rescue and recovery'le backup almıştım. 5 dvd falan recover aldı.

xp'ye format atıp vista kurmak istesem o dvd'lerle kurabilir miyim ?

sanırım hayır ama bi de burda sormak istedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigorbiq -- 23 Haziran 2007; 17:30:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: krkmz

mimarsinan; sayfanın başında lenovonun bluetooth için çıkardığı bir yama var, onu kur.
    Ototurk senin karşılaştırma yaptığın acer santa rosa değil. chipseti 945PM , oysa santarosa ların chipseti 965 ve wiraless n var. b/g değil. Lenovayı tavsiye ederim .

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71223

adresinde Santa Rosa diyor. 800 MHZ santa rosa işlemci değil mi?

• sayfanın basındaki updati yükledim fakat gene olmadı
  • mrb arkadaşlar tüm yazılanları nerdeyse okudum lenovo fiyat/performans olarak çok iyi diyebilirim yalnız kafamı kurcalayan ekran parlaklığı ve malzeme kalitesii...kullanan arkadaşlar ekran parlaklığı hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim acaba yandan bakıldığında parlama yapıyomu....

acer aspire santa rose makina çok güzel görünüş olarak ama işlemci ve chipseti hakkında söledikleriniz bi soru işareti yarattı kafamda.... santa rose lar eğer direckx10 için için bi yenilik getiriyosa o makinada iyi bir ekran kartı olması gerkmiomu bu da bi soru işareti...
  • Santa Rosalar piyasaya oturunca Core 2 Duo makinalarda inanılmaz fırsatlar doğacaktır... Hatta bu fırsatlar doğmaya başladı bile. Beklemek lazım..
  • Kalite = Lenovo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArdaR

Kalite = Lenovo

Lenovo = Çok kaba tasarım... Estetik lazım...
  • Arkadaşlar acer in 5720 modeli hepiniz gibi benimde kafamı kurcaladı ve sonunda gittim kutuyu açtırdım nedir bu diye? Veeee fosssss.... Aynı bi ara centrino diye çıkan ara urunler gibi bunda da uydurma bir ara urun durumu var. Sadece işlemci 800 lük santarosa geri kalan herşey eski düzen. Bu da ayrı bir durum tabii tercih sebebi olabilir. Ama yanına santarosa yazmak biraz terbiyesizlik. Sanki platform santarosa gibi duruyor. Tabii kutuda öle bir işaret yok. Eski centrino durumu gibi yanii. İşin enterasanı distrübütör yapıyor bu saçmalığı çünkü vatan, hepsi burda, gold vs... hepsinde aynı şekilde reklamı var. Distrübtörü merak edenlere DATAGATE. Santarosa falan diye gidip almayın bu ürünü. Santarosa olmayan sistemlerden başaşağı gideceğini düşünürsek (fiyat olarak) yapılana ayıp derim başka bir şey demem.
  • merhaba;

lenovo nun bu modelini bende aldım. Acaba bu laptopu amfi+5.1 hoparlör sistemine nasıl bağlarım?amfi strdb-900
  • LENOVO (IBM) 3000N N100 aldım
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71127
    yarın gelecekmiş kargoya sordum
    alet nasıl?
    pek teknolojiyi takip etmedimde . okudum yazılarınızı . çok mu kaba duruyor zarif değilmi? o kafama takıldı .
    en son not4book um toshiba p90 dı .P 10 sene oldu
    bunla ısınma sorunu olurmu ?
    desktop pc ile yapdığım gibi 2 hafta açık bıraksam download için olurmu?
    veya bir gün 24 çalışa bir sorun olurmu?
    matlab , c++ , c# ile çalışsa kasar mı aleti .
    yeni oyunlarda sıkıntı olurmu quake4 neverwinter nights2 wow c&c3
    mesela benim desktop pc nwn 2 yi çalıştırmıyor ekran kartı yetersiz ati9200se bunun ekran kartı nasıl?
    ekran kartı 128 mb olması düşünüdürücü . ne kadar iyi performans verir oyunlarda .
    kısaca aletin sınırları ney .
    bir sorumda pil . mesela evde kullanacağım zaman pilin ölmemesi için adaptör ü takdığımda pili çıkartmalımıyım
    beni bu ve değinmediğim önemli noktalarda aydınlatabilirmisin?

şimdiden çok teşekkür ederim
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zir_green -- 27 Haziran 2007; 22:23:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zir_green

LENOVO (IBM) 3000N N100 aldım
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71127
    yarın gelecekmiş kargoya sordum
    alet nasıl?
    pek teknolojiyi takip etmedimde . okudum yazılarınızı . çok mu kaba duruyor zarif değilmi? o kafama takıldı .
    en son not4book um toshiba p90 dı .P 10 sene oldu
    bunla ısınma sorunu olurmu ?
    desktop pc ile yapdığım gibi 2 hafta açık bıraksam download için olurmu?
    veya bir gün 24 çalışa bir sorun olurmu?
    matlab , c++ , c# ile çalışsa kasar mı aleti .
    yeni oyunlarda sıkıntı olurmu quake4 neverwinter nights2 wow c&c3
    mesela benim desktop pc nwn 2 yi çalıştırmıyor ekran kartı yetersiz ati9200se bunun ekran kartı nasıl?
    ekran kartı 128 mb olması düşünüdürücü . ne kadar iyi performans verir oyunlarda .
    kısaca aletin sınırları ney .
    bir sorumda pil . mesela evde kullanacağım zaman pilin ölmemesi için adaptör ü takdığımda pili çıkartmalımıyım
    beni bu ve değinmediğim önemli noktalarda aydınlatabilirmisin?

şimdiden çok teşekkür ederim
    saygılar

cevapları ben de merak ediorum

• Lenovoların şarj süreleri neden bu kadar az kafam almıyor cidden.

Arkadaşım ASUS aldı dün. 1 hafta önce de kuzenim ASUS aldı. İkisinde de 4 saatlik şarj ömrü var max.
    Lenovo'da ben daha 3 saati göremedim. :S
  • makina bana da geldi
    vista ya yabancıyım
    alet çok yavaşdı
    aletde ne geldiyse sildim
    office 2007
    norton falan
    şimdi hızlı baya
    sadece pili uzun gitmiyor
    evet 3 saat bile açık kalmıyor
    ama genede güzel

paketin içinden hiç cd dvd çıkması az kafamı bozdu ama
    sanırım hardiskın 5 gb lik bi bölümüne koymuşlar tüm gerekli dosyalarını
  • Merhaba sonunda ben de hepsiburada dan lenovo TY0FJTK aldım. vistayla hiç uğraşamayacağım, format atıp, hdd yi ayırmayı xp yüklemeyi düşünüyorum, ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz lütfen, bir de 120 gb olması gereken hdd 106 gb gözüküyor. Normal mi bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemâkan

Merhaba sonunda ben de hepsiburada dan lenovo TY0FJTK aldım. vistayla hiç uğraşamayacağım, format atıp, hdd yi ayırmayı xp yüklemeyi düşünüyorum, ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz lütfen, bir de 120 gb olması gereken hdd 106 gb gözüküyor. Normal mi bu?

evet normal.
    zaten birçok HDD'de olduğu gibi tam değer değildir 120 gb. Genelde o değerin yüzde 5-7 'lik kısmı görünürde yoktur. Yani 111-114 gb arası bir değerde olur 120 gb'lık HDD'ler.
    5gblık kısım da recovery için ayrılmıştır. Bu yüzden o değer normal. Herkeste aynı. Endişelenmene gerek yok. (=
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.