Şimdi Ara

Lenovo Club (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
57.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xp home etiketinde 25 haneli kod ile sistemdeki oem numaraları ayrı
  • bilgisayarda nereye bakacağım söylerseniz
  • 1.IBM TP T60 Core2 Duo T5600 1.83GHz, 1GB DDR2, 100GB SATA HDD, 15'', XP Pro TR Notebook (UL1DXTK)
    2.Lenovo IBM 3000 N100 Core2 Duo T5600 1.83GHz

1.fiyatı Havale ile: 2.407,86 YTL
    2.fiyatı 2.536,37 YTL

2.de ati 1400 ekran kartı.ikiside güzel makinada notebookreview de 2. sırayı almış(2)
  • Lisans numaralarında sorun yokmuş. asıl olan etikette yazan numara. Winkeyfinder programı ile baktım ben. Ama IBM- lenovo istanbul dan fethi beyle görüştüm. care özelliği olan tüm laptoplarda recovery yaparken kendi oem bi numara atıyormuş. Bimeksde sıfır lenovo açtık oda aynı. Packard bell ebaktık oda aynı. sorun yok yani.
    quote:

Orjinalden alıntı: oik

bilgisayarda nereye bakacağım söylerseniz
  • Bence tipi kayık bir tasarım. Thinkpad serisi daha alınası. Ayrıca IBM çinlilere geçtikten sonra, kimse kusura bakmasın ama eski kalitenin devam edeceğine inanmak için saf olmak lazım.
  • Sen diğer dizüstülerin nerde üretildiğini sanıyorsun? Hepsi çinde ve milliyetçi çin dediğimiz tayvan da üretiliyor. Lenovo Çinin en büyük bilgisayar markası. Tipi güzel HP nin arkasına bir bak bakalım ne yazıyor.
  • Arkasında ne yazarsa yazsın. Sonuçta hp, toshiba, asus gibi firmaların bir geçmişi var, kalite çizgileri var, dizüstü bilgisayar teknolojisine katkıları var. Marka sorumluluğu, marka saygınlığı var. Kaldı ki benim kastettiğim, üretimin nerede yapıldığı değil, IBM'in Çin'li bir firmanın eline geçmesidir. İkisi farlı şeylerdir. Lenova'yı IBM'i almadan kaç kişi tanıyordu? Ona balıkacak olursa, farklı alanlarda bir çok dünya markası işçilik ucuz olduğu için Çin'de üretim yapıyor. IBM bir Çin markası oldu. IBM kalitesinin Lenova tarafından devam ettirildiğine kesinlikle inanmıyorum. Kimse kusura bakmasın bir Japon, Amerikan firması dururken ben gidipte Çin markası laptop almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolunay35 -- 26 Ocak 2007; 12:30:42 >
  • en basta arkadas ekranı sony den daha iyi demiş..lenovo ıle sony nın ekranı kıyaslanırmı yahu
  • selamlar arkadaş biraz sallamış. dünyada en iyi markalardan biridir ibm. lenovo da ibm notebookların yıllardır ekranını yapan firmadır. yani lenovo nun ibm ile iş ortaklığı senelere dayanır. eh bayada tecrübe kazanmışlardır. şimdi bu forumda okuyorum. yani insanların başka bir deyişle diğer arkadaşların yazılarını. hepimiz bilgisayarı işimize yarasın diye alıyoruz. nimetlerinden faydalanmak için. o, bu şu marka önemli değil insanın işine yarayan onü fazla üzmeyen makina olması için bende ve sanırım diğer arkadaşlarda bu kritere bakar. ben de senelerdir notebook kullanırım. ilk defa lenovo aldım. tabiiki lenovoda da hatalar veya eksiklikler vardır. çıkarda ama bunların en az çıkanı markalardan biridir lenovo. zaten ibm den mirası devralmışlardır. kısa bir sürede de bu kaliteyi kolay kolay bozamazlar. ben şahsen memnunum aralıksız 12-15 saat çalışıp en ufak bir sıcaklık hissetmediğim ilk makinam. kamerası iyi gibi diğer gördüğüm notebookların bazılarına göre klavyesi rahat donanımlarıda eh iyi gibi.bende dell vardı bazı cd leri açmazdı .mesela microsoftan cd alırdım onu okumazdı ben o cd yi başka bir bilgisayarcıda cd yazdırırdım onu açardı. benim gözlemlediğim eksiklik olarak 128 mb paylaşımlı ekran kartı ve sesinin bangır bangır olmaması. ne yapalım okadarda kusur kadı kızında olur. herkese kendisinin beğendiği notebookların nasip olması dileğimle selamlar

• onderzengin; bişeyler yazmadan önce iyi okuyun. Yukarıda "Ekranı görenler ve Bimeks'deki çalışanlar lenovonun ekranı Sony'den iyi diyorlar" dedim. Oik ( kime yazdın bilmiyorum ama sallamış derken uslubün hoş değil ) arkadaşın dediği gibi Lenovo firması yıllardır IBM firmasına dizüstü üretiyordu. Şimdi IBM'in bilgisayar bölümünü tamemen satın aldılar. Kalitesinide bozmadıklarını kullananların yorumlarından anlıyoruz. 1650x1050 WSXGA ekran bence çok mükemmel. Sony de çok iyi olabilir. Boşuna tartışmak yersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz -- 27 Ocak 2007; 0:47:04 >
  • TOLUNAY 35 ARKADAŞIMIZ İÇİN YAZDIM. ÇOĞU BİLGİSAYAR FİRMALARI UCUZ İŞÇİLİK SEBEBİYLE BAZI PARÇALARI VEYA DONANIMLARI ÇİN TAYVAN G.KORE SİNGAPORE ...VS. DOĞU ÜLKELERİNDE YAPTIRIYOR. LENOVO SENELERCE İBM FİRMASINA EKRAN ÜRETEN FİRMADIR.
  • arkadaşlar ben lenovo 3000 N100 TY0B9TK modelini almayı düşünüyorum.
    --C2D T5500 1.6ghz
    --512 mb ram
    --80 gb HD
    --Intel 950 ekran kartı özellikleri.
    Kullanan var mı acaba?Yardımci olursanız sevinirim.
    Autocad,Photoshop gibi programlar çalıştırıp,football manager,counter-strike,need for speed carbon gibi oyunlar oynayacağım.
  • arkadaşlar ibm/lenovo kullanıcıları olarak vistaya terfiyi nasıl yapacağız. başvuru yapanlar lütfen ayrıntılı olarak burada anlatırlarsa iyi olur. vistanın hangi sürümüne sahip olabiliyoruz, nasıl kayıt yapıyoruz, ödeme nasıl yapılıyor... vs gibi x64 bit notebookumuz var nimetlerinden faydalanalım. bu arada norton antivirüs kurulu geliyordu onu kaldırdım. mcafee enterprise 8.5 kurmak istiyordum kurdum oda bluetooth'u iptal ediyor. yazılımı geçerli değil diyor. bunu nasıl çözerim. yada onu bırakıp nod32 2.7 veya drweb kullansam nasıl olur . mcafee enterprise8.5i ve nod32 2.7 de 64 bit desteği var. selamlar
  • Lenovolar sağlam ve stabil dizüstüler. Bende üst modeli var çok memnunum. şahsen tavsiye ederim . Paylaşımlı ekran kartıda olsa autocad ve photoshop çalıştırırsın. Oyun oynamadığım için bişey diyemiyeceğim. Dahili webcam varmı bu modelde.
    quote:

Orjinalden alıntı: onur031

arkadaşlar ben lenovo 3000 N100 TY0B9TK modelini almayı düşünüyorum.
    --C2D T5500 1.6ghz
    --512 mb ram
    --80 gb HD
    --Intel 950 ekran kartı özellikleri.
    Kullanan var mı acaba?Yardımci olursanız sevinirim.
    Autocad,Photoshop gibi programlar çalıştırıp,football manager,counter-strike,need for speed carbon gibi oyunlar oynayacağım.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_11808988/tm.htm burda anlatıldı.

lenovo xp home yüklü laptoplar : vista basic 36 € , vista premum : 59 €
    lenovo xp pro yüklü laptoplar : basic veya premum ikiside bedeva

Burdan sipariş vereceksin. Ama acele etme üretici olarak lenovoyu seçtiğimde Türkçe vista seçeneği çıkmadı. Henüz hazır değil anlaşılan. Lenovo istanbulu aradım durumu anlattım. Onlarda 30 Ocaktan sonra kontrol edin dedi. Valla benim gördüğüm ne microsoft nede firmalar bu vistaya tam hazır. kimsenin bişeyden haberi yok. Adamların daha yükseltme linkinin verildiğinden haberi yok. Vistada bence görsel olarak milletin gözünü boyamaktan başka bişeye yarayamacak gibi. Çok konuşuldu ama beklentileri karşılamayacak gibime geliyor. Bill amcada bunu bildiği için kimse ne olduğunu tam anlamadan yükseltme cd lerini satarak voleyi vurmayı planlıyor. Bence acele etmeyin Şubat sonuna kadar bekleyin.

https://upgradeweb.moduslink.com/Vista/ConsumerWebsite/(S(2qrcigitnr2pji45xixtfara))/GlobalLandingPage.aspx?oem=&Lang=

quote:

Orjinalden alıntı: oik

arkadaşlar ibm/lenovo kullanıcıları olarak vistaya terfiyi nasıl yapacağız. başvuru yapanlar lütfen ayrıntılı olarak burada anlatırlarsa iyi olur. vistanın hangi sürümüne sahip olabiliyoruz, nasıl kayıt yapıyoruz, ödeme nasıl yapılıyor... vs gibi x64 bit notebookumuz var nimetlerinden faydalanalım. bu arada norton antivirüs kurulu geliyordu onu kaldırdım. mcafee enterprise 8.5 kurmak istiyordum kurdum oda bluetooth'u iptal ediyor. yazılımı geçerli değil diyor. bunu nasıl çözerim. yada onu bırakıp nod32 2.7 veya drweb kullansam nasıl olur . mcafee enterprise8.5i ve nod32 2.7 de 64 bit desteği var. selamlar

• Fiyat çok iyi.. Ürün de iyi..

http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=NOT057

Buradan gördüğüm kadar ile kasası biraz KABA gibi.
    Yalnız 6 SIRA KEYBOARD ile neyi kastettiklerini anlamadım.

Alınası birnotebook.
  • Bu fiyata bu kalitede dizüstü bence kaçırmayın.

quote:

Orjinalden alıntı: Zafers71

Fiyat çok iyi.. Ürün de iyi..

http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=NOT057

Buradan gördüğüm kadar ile kasası biraz KABA gibi.
    Yalnız 6 SIRA KEYBOARD ile neyi kastettiklerini anlamadım.

Alınası birnotebook.

• Arkadaşlar lenovo dizüstülerde bios ayarlarına F1 tuşuna basarak giriyoruz. Bilgisayar açılırken lenovo yazısı çıkınca (alttada normal startuo to care startup falan yazıyor) yazısı çıkınca F1 e basın plase yazısı çıkınca bırakın.

xp home yüklü olan bilgisayarlar malesef vista yükseltme cd inden temiz bir yüklemeden mahrum. sadece xp üstüne yükseltme yapabileceğiz. temiz yükseltme istiyorsan satın alacan.
    http://www.microsoft.com/turkiye/windows/products/windowsvista/buyorupgrade/upgradepaths.mspx

• ARKADAŞLAR BU TOPİCİ CANLI TUTALIM. BİRBİRİMİZE DENEYİMLERİMİZİ NOTEBOOKUMUZDA OALN BİTENİ DENEDİKLERİMİZİ OLUMLU VE OLUMSUZLUKLARI ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR BİRBİRİMİZE AKTARALIM. VİSTAYA BAŞVURAN VARMI. TÜRKÇE VİSTAYIMI BEKLİYORSUNUZ. BENİM İŞLETİM HOME EDİTİON. BEN 64 BİT VİSTA YÜKLEYEBİLECEKMİYİM. BU KONUDA BAŞVURU YAPANLAR BEKLEYENLER BİLGİLERİNİ HEP BERABER PAYLAŞIRSAK İYİ OLUR. BEN ŞAHSEN UPGRADE OLAYINI VİSTA 32 BİT İÇİN KULLANMAM. OZAMAN GİDER PARASINI ÖDER DIŞARDAN ALIRIM. 64 BİT NOTEBOOKA NİYE 32 BİT VİSTA YÜKLEYEYİMKİ. SELAMLAR
  • Vista premum için başvuruda bulunacaktım. Yarıya kadar geldim. Premum için 60€ ilave olarakta 40 € kargo ile toplam 100 € maliyet çıkınca sonlandırmadım. Hem sipariş verilen linkde lenovoyu seçiyorsunuz Türkçe seçeneği çıkmıyor. Başka markaları denedim çıktı. Forumdan takip ettiğim kadarıyla başka arkadaşlardanda kargo olarak 27 € isteniyormuş. anlamadım gitti. İstanbulu aradım kaç defa onların hiçbişeyden haberi yok. Daha vista yükseltme olayını linkini bilmiyorlar . Ayrıca bana henüz Türkçe vista çıkmadı dediler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.