Şimdi Ara

Lenovo Club (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
57.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cosh_Boy

quote:

Orjinalden alıntı: Phanters01

Arkadaşlar Bendede Lenovo 3000 N100 Var . Nasıl Format Atıllacağını Bilmiyorum . Cd'siz Atılıyormuş .

Eğer Biliyorsanız Benimle Paylaşırmısınız ? Lütfen ..

Teşekkür Ederim .

Bilgisayar açılışında Lenovo yazısını gördüğünde Lenovo care tuşuna bas.Orda recover system tarzı bi şeçenek olacak tam olarak hatırlamıyorum.Restore da olabilir.O seçeneği seç.Sonra IBM in resque and recovery yazlımı açılacak.Ordaki yönergeleri izlersen yapabilirsin.Yapamazsan buraya yaz nerde takıldığını.

Bilgi İçin Teşekkürler .. Demek İstedim Ama Driverler Cd leri Yok . Onları Nereden Bulabilirim ? (Daha Yeniyimde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phanters01 -- 21 Kasım 2007; 22:29:31 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cosh_Boy

quote:

Arkadaşlar Bendede Lenovo 3000 N100 Var . Nasıl Format Atıllacağını Bilmiyorum . Cd'siz Atılıyormuş .

Eğer Biliyorsanız Benimle Paylaşırmısınız ? Lütfen ..

Teşekkür Ederim .

Bilgisayar açılışında Lenovo yazısını gördüğünde Lenovo care tuşuna bas.Orda recover system tarzı bi şeçenek olacak tam olarak hatırlamıyorum.Restore da olabilir.O seçeneği seç.Sonra IBM in resque and recovery yazlımı açılacak.Ordaki yönergeleri izlersen yapabilirsin.Yapamazsan buraya yaz nerde takıldığını.

Bilgi İçin Teşekkürler .. Demek İstedim Ama Driverler Cd leri Yok . Onları Nereden Bulabilirim ? (Daha Yeniyimde)

Sen o lenovo care tuşuyla aç bilgisayarı.Alet fabrika ayarlarına dönecektir.Yani ilk günkü haline.Senin driver bulup yüklemene gerek yok...

• merhaba arkadaşlar özellikle Cosh_Boy
    sanırım bu konuda bilgilisin
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71508#tablnk
    fiat performans açısından nasıl
    bu makineyi kullananlar varsa lütfen resimleri ile birlikte + ve - lerini belirtirlerse
    mesela 1.5GHZ böyle bir alet için az değilmi ram artırılırsa bu hız da artarmı ben sınıf öğrt yim okulda kullanıp 2 yıla kadar kızıma bırakacağım şu an 2.sınıf yeterli mi başka marka alternatif öneriniz varmı yalnız aynı fiat seviyesinde olmasına özen gösterelim teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: muallim70

merhaba arkadaşlar özellikle Cosh_Boy
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71508#tablnk
    bu makineyi kullananlar varsa lütfen resimleri ile birlikte + ve - lerini belirtirlerse
    mesela 1.5GHZ böyle bir alet için az değilmi ram artırılırsa bu hız da artarmı ben sınıf öğrt yim okulda kullanıp 2 yıla kadar kızıma bırakacağım şu an 2.sınıf yeterli mi başka marka alternatif öneriniz varmı yalnız aynı fiat seviyesinde olmasına özen gösterelim teşekkürler

Cevap için geç kaldım anlaşılan.Kampanya bitmiş.Keşke alsaydın ama araştırarak almak istemen güzel tabii ki.Öğretmenim demişsin oyun oynamayacığını var sayarak bu aletin çok rahat işini göreceğini düşünüyorum.

• bende bunun sanırım bir üst modeli var çünkü işlemcisi t7100
    oldukça memnunum ama birebir aynısını olmadığı için performans değerlendirmesi yapamıcam ama kasası çok sağlam insana güven hissi veriyor herşeyiyle çok iyi bir marka
    makinanın fotoğraflarını da çektim ama lenovo 3000 n200 başlığı altına koyuyorum ki burda bir karışıklık olmasın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_18441798/tm.htm
    (foto koyarken bi hata oldu ilk fırsatta eklicem)

quote:

Orjinalden alıntı: muallim70

merhaba arkadaşlar özellikle Cosh_Boy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnypeR -- 28 Kasım 2007; 13:57:32 >

• quote:

Tarafıma
    özelden Makine Bilgilerinizi Yazar iseniz yardımcı olmaya Çalışırım Recovery (İşletim sistemi ve driver ) Cdleri hakkında.
  • Arkadaşlar merhaba,
    3000 N100 bir makinam var 0768-FKG Nvidia7300 grafik kartı, 2 GB Ram ve 120 GB HD

Makinamdan genel olarak oldukça memnunum(pili bir saatten biraz fazla gidiyor ama) kalite ve sağlamlık hissi çok iyi. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
    Fakat sanırım Vistadan dolayı biraz kasıyor ve vista bazı programları desteklemiyor.

IBM den XP ve Vista CD lerini gönderdiler,XP yükleyeceğim fakat HD de bulunan Gizli sistem partition u silmek ve diskte kendim iki partition oluşturmak istiyorum.

Bu işlemi daha önce recovery CD lerinden yapan varmı?
    Acaba kurulum sırasında gizli recovery parttionunu kendisi otomatik olarakmı oluşturuyor(ben istemiyorumda)
    Daha önce HP marka workstationım recoveri CD lerinden,formatlama sırasında HD yi bölmeme izin vermemiş,her seferinde standart bir kurulum yapmıştı Lenovo dada böylemi oluyor?

Yaşanabilecek problemler ve almam gereken tedbirler hakkında deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar Asus servis ile yaşadığım problemlerden dolayı bende lenovo almak istiyorum.06 kasımdan beri notebookumun, optik okuyucusu yurtdışından gelecek diye hala serviste.Asus'a tövbe ettim.30 iş günü dolunca paramı geri alacak ve lenovo alacağım.Asus ile lenovo arasında kalmıştım ve herkes beni kaliteli ve servisi iyi diyerek Asusa yönlendirmişti.Ama çok pişman oldum.

Size sormak istediğim lenovo'nun servisi nasıl? Bilgisayarlar eminim ki kaliteli ama olaki arıza olsa servis kalitesinin nasıl olduğunu merak ediyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek,tecrübelerini aktarabilecek var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emek

Arkadaşlar Asus servis ile yaşadığım problemlerden dolayı bende lenovo almak istiyorum.06 kasımdan beri notebookumun, optik okuyucusu yurtdışından gelecek diye hala serviste.Asus'a tövbe ettim.30 iş günü dolunca paramı geri alacak ve lenovo alacağım.Asus ile lenovo arasında kalmıştım ve herkes beni kaliteli ve servisi iyi diyerek Asusa yönlendirmişti.Ama çok pişman oldum.

Size sormak istediğim lenovo'nun servisi nasıl? Bilgisayarlar eminim ki kaliteli ama olaki arıza olsa servis kalitesinin nasıl olduğunu merak ediyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek,tecrübelerini aktarabilecek var mı acaba?

Teknik servis konusunda Lenovo'nun çok iyi oldugu yorumlarını okuyoruz..Hem teknik servise fazla işin düşeceğini zannetmiyorum ;)Ama bu soruyu Arda Bey daha iyi cevaplandırır sanırım =).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just be* -- 8 Aralık 2007; 11:57:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emek

Arkadaşlar Asus servis ile yaşadığım problemlerden dolayı bende lenovo almak istiyorum.06 kasımdan beri notebookumun, optik okuyucusu yurtdışından gelecek diye hala serviste.Asus'a tövbe ettim.30 iş günü dolunca paramı geri alacak ve lenovo alacağım.Asus ile lenovo arasında kalmıştım ve herkes beni kaliteli ve servisi iyi diyerek Asusa yönlendirmişti.Ama çok pişman oldum.

Gizli partition.ı silmek istiyorsun anladığım kadarıyla.Elindeki xp veya vista cd.si ile yapabilirsin bunu.Normal format atar gibi..Bi sorunla karşılaşıcağını zannetmiyorum.Sadece harddisk.in sataysa ki öyledir diye düşünüyorum o problem çıkarabilir..Onu da bios.dan sata.yı disable ederek halledebilirsin..

• slm arkadaslar lenova n100 300 model laptop var bütün driverları buldum kurdum ama aygıt yönetcisinde temel sistem aygıtı diye bi şey var işi ilgici 3 tane var bu driver ne dir driver linkini verebilirmisiniz
  • Arkdaşlar ben lenovo 3000c200 driverini indirmek için site girdiğimde
    bana
    Our apologies...
    The page you requested cannot be displayed
    diye bir hata veriyor. driver kısmı açılmıyor.
    yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • Arkadaşlar merhaba...
    Yaklaşık 10 aydır, Lenovo 3000 N100 kullanıcısıyım. ama maalesef ki, neredeyse 1 haftadır bataryasıyla çalışamıyorum. Pili görmüyor bilgisayar. AC'yi çıkardığımda, bilgisayar kapanıyor. Pili ömrünü yitirmiş olabilir mi acaba? Öyle birşey ki, bulunduğum ilde, Lenovo teknik servisi de yok.
    Bu konuda beni yönlendirebilirseniz çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonenigma -- 18 Ocak 2008; 23:04:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreternity

Selam arkadaşlar, bu model nasıl? F/P?
    http://www.sanalmarketim.com/urun/6d85c2089e33e4117974cf2bef7ff063/?liste&ref=%2Csxbiu%3A1%2Csxbia%3A2&sxsiti=fi-az&liste_tipi_yaz=Fiyat:%20Ucuz'dan%20Pahal%C3%84%C2%B1'ya&sxpg=2

Acer 5520g alacaktım ama aklım bunda kaldı...

bende bu modelden kullanıyorum hepsi buradadan almıştıjm fiyat şimdi dahda makulhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71966 senin gösterdiğin makina ile aynı.

• quote:

Orjinalden alıntı: alonenigma

Arkadaşlar merhaba...
    Yaklaşık 10 aydır, Lenovo 3000 N100 kullanıcısıyım. ama maalesef ki, neredeyse 1 haftadır bataryasıyla çalışamıyorum. Pili görmüyor bilgisayar. AC'yi çıkardığımda, bilgisayar kapanıyor. Pili ömrünü yitirmiş olabilir mi acaba? Öyle birşey ki, bulunduğum ilde, Lenovo teknik serviside yok.
    Bu konuda beni yönlendirebilirseniz çok memnun olurum.

pilde sorun olabilir bildiğim kadarıyla Lenovo 2 yıl pil garantili. sana en yakın servise ulaşmaya çalış durumu anlat onlar sana bir yol gösterirler.
  • 3000 N200 modeli laptop'ım var. Ekran çözünürlüğü 1280x800 olarak görünüyor...
    Bazı arkadaşlar Lenovo'daki 1680x1050 piksel çözünürlükten bahsediyor... Bu çözünürlüğü hangi modeller destekliyor, bu çözünürlüğü nasıl ayarlarız (nvidia nın konrol panelinde max 1280x800)
  • benimde pil bitmesine %8 kala ötüp uyku moduna alıyor ve tekrar elektriğe taksam bile uyku modundan çıkmıyor alet kitleniyor. 3 defa denedim aynısı oldu pili çıkartmadan cihaz kapanmıyo, hiçbir şekilde uyku modundan çıkmıyo da.. sanırım servis yolu gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreternity

3000 N200 modeli laptop'ım var. Ekran çözünürlüğü 1280x800 olarak görünüyor...
    Bazı arkadaşlar Lenovo'daki 1680x1050 piksel çözünürlükten bahsediyor... Bu çözünürlüğü hangi modeller destekliyor, bu çözünürlüğü nasıl ayarlarız (nvidia nın konrol panelinde max 1280x800)

laptopun maksimum çözünürlüğü 1280*800 ise bunu hiç bir şekilde yukarı alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@r@bey -- 15 Ocak 2008; 20:52:44 >
  • Arkadaşlar, 3000N100 model laptopımı plazmaya bağlamak istiyorum ama hangi girişten nasıl bağlamamı önerirsiniz? TF0TYK idi galiba model.. tvde ise hdmi ve pc girişi var..tşk
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.