Şimdi Ara

Lenovo Club (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
57.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN N100 KULLANIYORUM BENİM BİLGİSAYARDAN PERVANE SESİ GELİYOR DÜNDEN BERİ DAHA ÖNCE YOKTU ACABA FANDAN MI YOKSA BAŞKA BİRŞEY Mİ VAR ANLAMADIM
  • Arkadaşlar lenovo 3000 v200 aldım, nasıl vistanın yedeğini alacağız,kurtarma cdsi nasıl yapılır bilen var mı?
  • valla kardeş ben bir ara yaptım ama çok fazla hatırlamıyorum cünkü o seçenek yok bende artık nasıl oldu bilmiyorum ama şuan yok o seçenek bende.
    Neyse Başlat-Lenovo care dosyasını aç onun içinde 'create' le başlayan bir program vardı onunla yapıyorsun hatırladığım bu kadar
    birde yaparken ilk cd istedi sonra dvd istedi ilk bölüm için cd yeterliydi dvd koysan bile ancak bir cd kadar yer kaplıyacaktır yine bendeki o şekildeydi.
  • merhaba. yeni bir lenovo alacağım n200 t5450(MİGROS'tan). bikaç sorum olacaktı.

bu aletlerde pm965'mi yoksa gm965 chipset var? 3945 wireless bağlantısı. bu makinenin anakartının 4965'lerden farkı nedir? ilerde muhtemelen laptoplar için işlemcileride piyasaya sürecekler. öyle bi durum olsa bu anakart en son hangi hızı destekler ( mhz, cache bellek, fsb falan veya işlemci kodu?)

birde makineye kendim 2 gb ram ilavesi yapsam garantisi bozulurmu? sadece 1 vida açıp rami takıp geri kapatmak için garantiyi uğraştırmayalım :)

son olarak bu model laptoplar neden muadillerine göre bayaa ucuz? acaba seri olarakmı problemi var laptopun? ( TY2BWTK) Mesela bana laptopun ekranı diğer 1200*800 lenovoların ekranlarına göre daha cansız geldi gibi?
  • Merhaba,
    Benim dizüstüm: IBM Lenovo 3000 N100 768 6VG Centrino duo ve Win xp Pro sp2 yüklü

Masaüstünde ekran bağdaştırıcısına baktığımda hiç birşey yazılı olmadığını gördüm, sürücüsü yüklenmemiş.
    Halbuki yüklemiş idim hangi program veya neden sonra silindi anlayamadım.

Bilgisayarımın Aygıt yöneticisinde 3 adet Sarı soru işaretli sürücü uyarısı var.
    1: high definition audio veri yolundaki modem aygıtı
    2: video denetleyicisi
    3: video denetleyicisi (vga uyumlu )

bu sürücüleri dizüstümün model ve type sine göre sitesinden indirip kurdum ama değişmedi.
    VBu sorun neden kaynaklanabilir?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • herkese merhaba,
    Lenovo 3000 N100 (TYPE 0689 - F9G) model notebooktaki parmakizi tanıma donanımını kullanamıyorum. lenovo web sayfasından driver ı indirip gerekli kurulumu yaptım ama sonrasında parmakizi tanıma özelliğini nasıl kullanacağımı bir türlü bulamadım. konu hakkında deneyimli arkadaşların yardımlarını rica ederim. teşekkürler,
  • Merhabalar,

Lenovo 3000 N100 0768 in klavyesini sıvı teması ardından yaşanan saç kurutma makinesi faciası sonucu kaybettik :( (Hatun sağolsun)

Lenovo servisi 60 Euro istedi yenisi için, bana biraz kazıklamaya çalışıyor gibi geldi.

İnternette bu klavyeyi bulabileceğim bir adres bileniniz var mı? Geçen sefer kendi MSI ıma bira döktüğümde bir arkadaş inanılmaz bi site söylemişti, kısacık bi adı vardı hatırlamıyorum şimdi :((
  • quote:

Orjinalden alıntı: revan26

Merhabalar,

Lenovo 3000 N100 0768 in klavyesini sıvı teması ardından yaşanan saç kurutma makinesi faciası sonucu kaybettik :( (Hatun sağolsun)

Lenovo servisi 60 Euro istedi yenisi için, bana biraz kazıklamaya çalışıyor gibi geldi.

İnternette bu klavyeyi bulabileceğim bir adres bileniniz var mı? Geçen sefer kendi MSI ıma bira döktüğümde bir arkadaş inanılmaz bi site söylemişti, kısacık bi adı vardı hatırlamıyorum şimdi :((

Selamlar,
    Klavye Konusunda size yardımcı olabilirim. Pm"den Özelden Size mesaj attım benimle irtibata geçebilirsiniz.
  • Şu an n100 0768 serisi bir laptopum var recovery cd lerini getirttim su an xp sp3 kullanıyorum.fakat recoveryler vista yukluyor.vista kullanmak istiyorum ama recovery cdleriyle yukleme yaparken d: ye ayırdığım yedekler de uçuyor :D ne yapmam lazım bir defa herşeyi az kalsın kaybediyordum. xp de ayırdığım sabit disk sistemi aynı sekliyle sadece c: ye format atarak nasıl vista yüklüycem.
  • arkadşlar iki üç ay önce aldığım lenovom (3000 n200) şuan hiç açılmıyor.daha akşam vista ultimate kurdum.driverlarını kurdum.makinayı yeniden başlatim dedim.bidaha açılmadı makina.bios shadowed video shadowed fixed disk 0 mouse initialized hatası verior girişte.öylece kalıor.biosu fabrika ayarlarına döndürdüm ama yine birşey değişmedi.servise götürdüm bırakın bakalım dediler içinde çok önemli bilgilerim dosyalarım var.garantisini vermediler hdddekilere.yedek alalım dedim.biz değil onu siz yapacaksınız dediler.ne yapimben şimdi nasıl yedeğini alacam.ayrıca budurumun kullanıcı hatası oldunu söylediler.ekstra ücrete tabi tutarlarmış.başına böyle birşey gelen varmı.ne yapmalıyım sorunu kendim çözebilrmiyim.en önemlisi hdd dekiler çok önemliydi.
  • Yedeğini almış olsaydın en azından kafan rahat olurdu. Teknik servislerin ne kadar yoğun olduğunu az biraz bilen biri olarak, orada yarım saatte aktarılacak kurtarılacak dosyalar için bile vakit olmadığını tahmin edebiliyorum. Benim daha 2 ay olmadı N200'üm canavar gibi maşallah.
  • Ben R40e kullanıyorum.30 gb. hard diske sahip.Ancak bende 10gb.c sürücüsü ve 20 gb. d sürücüsü olarak bölümlenmiş durumda.bazı yeni programları c sürücüsüne yüklemek zorunda kalıyorum ve haliylen doluyor.C sürücüsünü boşaltmanın herhangi bir yolu var mı?sistem dosyalarını silerim diye pek dokunmuyorum.Ama bilgisayarın biraz daha hızlanması için ek belleğe ihtiyaç var.
    Birde bu bilgisayar 1gb. ekstra ram kaldırır mı?İşlemcisi değişebilir mi?
    Bilgisayarımdan çok memnunum ama biraz daha hızlı olsa ve arada sırada takılmasa çok daha güzel olacak...
  • Arkadaşlar ben de Denovo idepad y530 alarak aranıza katıldım. bir kaç sorum olacak;
    1- Kameranın driverini yükedim ama kamerayı nasıl açabileceğimi bilmiyorum. hiç bir kısayol yol. ne yapmalıyım?
    2- Ekran kartının ne kadar ram den yiyeceğini nasıl ayarlayabilirim?
    3-bilgisayarı hiç kullanmasam bile cpu kullanımı göstergesi aşırı hareket ediyor. bu normal mi?
    bunları cevaplayan olursa sevinirim....
  • geçmiş tarihli isteğe bağlı güncelleştirmeyi yüklediğimden beri

açılıştaki parmak izi kontrolü yapılmadan vista açılıyor.

sebebi sizce nedir?
  • merhaba arkadaşlar, aranızda u330 modelini kullanan pek fazla yok sanırım, böyle bir makinenin club unun kurulmamış olması ilginç. benim sorum, bu modeli kullanan arkadaşlardan performans ve ısınma durumu nasıldır?
  • yi günler;
    benim garantiyle ilgili aklıma takılan bir konu var bilenler yardım etsin lütfen,
    bilgisayar toplamda 7 yerinden arızalandı hard disk, anakart, pil,tekrar hard disk,kamera,wireless düğmesi ve fan olmak üzere fakat 3 kere servise gitti arazaların hepsi 5 ay içinde oldu. şimdi bu bilgisayar için degişim talep edebilir miyim; yoksa servise gitme sayısı mı geçerli?
  • eğer bu 3 gidişinde de ortak bir hata varsa para iadesi isteyebiliyorsun.

mevzuatta, aynı problemden ötürü 3 kez ya da farklı problemlerden dolayı 5kez servise gönderilen makineden değişim yapılabiliyor veya para iadesi alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 2 Aralık 2008; 12:52:07 >
  • PERFORMANS MAKİNESİ HARBİ ÇOK GÜZEL SAĞLAM LAPTOP...
  • selamlar
    lenovo 3000 n100 makine kullanıyorum benim makinamın anakartı serviste değiştiğinden beri lenovo care güncellemesi yapamıyorum. Her girdigimde lenovo update makinamı yalnış tanıyor.TP-63___ diye bir makina diyor ama benim bilgisayarım degil bu devam ettigimde ise error 75 diye bir hata veriyor. lenovo community e girdigimde gördüm ki anakartı degişen bütün lenovolar da bu sorun varmış. Peki bu sorun ortada fakat çözümü nedir? lenovo care den güncelleme yapamıyorum tabi makinanın perfonmansını arttıran en önemli şeyden mahrum kalıyorum yardımlarınız bekliyorum teşekkürler.
  • bende bu modeli düşünüyorum

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=6829993&categoryId=33

sadece ekran kartı konusunu bilmiyorum oyun oynamak istedğimde hangi oyunları kaldırır 256 mb ekran kartı yazıyor oyun delisi değilim arkadaşlarla counter strike yaparız arada ve nfs underground bunları kaldırabilirmi yoksa bana başka bi notebook tavsiye edermisiniz limitim aynı
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.