Şimdi Ara

Lenovo Club (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
57.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam lenovocular bende geçen hafta sizlere katıldım ve iyiki de katıldım gerçekten çok müthiş sadece takıldığım nokta arkadaşlar partiton nasıl yapacağım lütfen anlatın tşk
  • kapagi kapali iken yandan fotograflarini koyabilir misiniz? bir de ust kapak fotografini.. tesekkurler.
  • Tekrar merhaba herkese,
    Bugün makinamla 7. günüm ve şu ana kadar teknik bir sıkıntı yaşamadım. Lenovo forumunun hareketlenmiş olması da son derece güzel, çünkü gerçekten farkına varılması gereken iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum. Son mesajlarda yer alan ifadelere paralel olarak ben de şunları söyleyebilirim:
    - Isınma problemi yok gerçekten, ve fan da oldukça sessiz, ancak dikkat verirseniz farkına varıyorsunuz.
    - Ben de birkaç kere pil ömrünü denedim, normal bir kullanımda ortalama 2 saat 20 dakika gibi bir değer yakaladım.
    - Dosya hazırlama (yazıyla epey işim var çünkü) ve internet dışında şu anda başka bir amaçla kullanıyor değilim ve de teknik bilgim bunların dışındaki herhangi bir konu ya da problem için son derece yetersiz maalesef. Var olan ve yeterli bulduğum özellikleriyle kullanmaya çalışıyorum ve bu bana şimdilik fazlasıyla yetiyor.
    - Makina gayet sağlam görüntü veriyor, herhangi bir tarafında gevşeme, ses verme, gıcırtı gibi olumsuzluklar yok, fakat henüz 1 haftalık olduğunu da unutmamak gerek galiba.
    -Touchpad ve tuşların kullanımı ve yerleşimi son derece ergonomik geldi bana, entegre kamera ve dahili mikrofonunun da tatminkâr olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
    -Ekran parlaklığı gayet iyi, hatta ben 7. düzeyde değil, 3 veya 4. düzeyde kullanıyorum.
    -Aynı şekilde ses çıkışları da fena değil, elbette ki yüksek performans için mutlaka hoparlör kullanmak gerek, fakat sıradan ihtiyaçlar için yeterli hatta güçlü diyebilirim, öyle ki üst seviyelerde kullanamıyorum bazen.
    -Daha önce başka herhangi bir marka-model kullanmadığımdan makinamla ilgili tespitlerimi mukayese amaçlı söylemem mümkün olmamakla birlikte kısa sürede edindiğim izlenimleri yansıtmaya çalıştım. Hiç olmamasını dilemekle birlikte, elbette ki gördüğüm olumsuzlukları da aktarırım.
    Selâmlar ve sevgiler...

---------------------------------------------
    LENOVO 3000 N-100 TY0B9TK
    Core 2 Duo 1.66
    512 / 80 / DVD RW / 15.4" WXGA / 128 / Bluetooth / Wireless / 1.3 mp Kamera / 4* USB / Card Slot / Parmak İzi Okuyucu

• Yok % 10 pil süresi kaldığında 2 saat 15 dakika. Ama belli olmuyor bazen 2,5 saat de oluyor bazen 2 saat gidiyor fakat 2 saatin altına hiç düşmedim. Ekran parlaklığı 2 veya 3 üncü ayarda kullanıyorum.
    Web sayfasında 9 cell piller mevcut ama Tr.de satılan yer varmı bilmiyorum. 4,5 saati buluyormuş o pillerle.

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/special-offers.workflow:ShowPromo?LandingPage=/All/US/Landing_pages/Accessories/2007/2007_03_acc_sale/2007_03_acc_sale_power

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/catalog.workflow:show-accessories

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz -- 24 Mart 2007; 13:22:07 >

• O zaman bende vista nedeni ile pil daha az gidiyor olabilir (en fazla 2 saat 25dk hiç bişey yapmazken)
  • Bende core duo kullaniyorum. 0768-5fg modeli. fakat benimki 2 ghz. bilgisayarim icin soylenecek tek bise soz var Mukemmel
  • YA ARKADAŞLAR CİHAZ İLE İLGİLİ ZATEN HEMEN HEMEN HERKES AYNI KANIDA OLAYIN BİRDE TEKNİK KISMINA BAKALIM ŞU PARTİTON OLAYINI BİRİ ANLATSIN TABİ YAPAN VARSA

TŞK.
  • Disk bölümlemeyi bir defa denedim ama (partition magic 8 ile) olmadı. Birdaha da denemedim. gerekde duymuyorum. WD harici taşınabilir disk aldım, 120 GB . ona yedekleme yapıyorum. sabit diski bölmek hız ve performansı olumsuz etkiliyor diye söyleyenler de var. bence dizüstünüzün özelliğini bozmayın. En azından servise götürün. Çünkü lenovonun sistemi diğer dizüstülerden farklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slywolf

O zaman bende vista nedeni ile pil daha az gidiyor olabilir (en fazla 2 saat 25dk hiç bişey yapmazken)

bende messega center e bu mesaj geldi 2 defa. İngilizcem olmadığı için çözemedim. Anladığım kadarıyla pili etkili kullanma için bişeyler yazıyor. En alttada bir link vermiş, tıklıyorum hiç bi sayfa yüklenmiyor . öyle kalıyor.
    mesaj bu
    3/17/2007 - Stay mobile longer! Learn more about increasing your battery life
    Do more, save more and spend more time unplugged with Lenovo notebook batteries. Mobility has revolutionized business by allowing you to take your work virtually anywhere. With additional Lenovo batteries you will be able to work longer without being tied to a wall outlet.
    http://www.pc.ibm.com/cgi-bin/tpsolutions.cgi?version=20&link=battery&brand=lenovo3000&country=TR&language=tr

• Nette gezerseniz vista nın xp ye göre pil i %20 oranında çabuk bitirdiğine dair pek çok şikayetle karşılaşırsınız.Vistanın Aero özellikleri ve indexing service i sürekli işlemci ve HDD aktiv durumda tuttuğundan pil xp ye göre çabuk bitiyor.Zannederim vista nın güç yönetim i için bir yama çıkacak noteeboklara , bütün forumlarda herkes bu pil olayından şikayetçi.Bende geri Xp ye döndüm ,şimdi pil sürem 2 s 25dk.Vista yüklicekler bir daha düşünsün derim.
  • Selam Arkadaşlar Nokia 6630 dan Bluetooth ile hiç bir dosya lenovoya yolluyamaıyorum ancak lenovodan telefona gidiyor siz hiç denediniz mi?
  • LEVONO V100 DUO CORE2 T5600 1.83GHZ-1024MB-100GB-12.1"-CAM-MAX 128MB-DVDMulti-WXP P BU CİHAZI TAVSİYE EDERMİSİNİZ???

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26168 BURADA VAR ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: armanarman

Selam Arkadaşlar Nokia 6630 dan Bluetooth ile hiç bir dosya lenovoya yolluyamaıyorum ancak lenovodan telefona gidiyor siz hiç denediniz mi?

evet ,böyle bir sorun var yalnız vista da bu sorun ortadan kalkıyor.Zannederim widowsun kendi sürücüleri orjinalinden daha iyi çalışıyor.
  • Arkadaşlar ben LENOVO 3000 N100 TY0B9TK modelini BİMEKS ten aldım ve çok memnunum. Fiyat olarak okadar ucuza geldiki kaçırılmıyacak bir fırsat.

LENOVO 3000 N100 TY0B9TK = 1069 USD + KDV

Hediyeleri:
    ( 200 USD hediye çeki + 1 GB kingston flash bellek + targus çanta + 359 Usd+Kdv lik HP renkli lazer yazıcı sadece 99 USD + kdv)

Hediye çekiyle +512 ram daha aldım bilgisayar baya hızlandı. İlk aldığımda bana biraz yavaş gibi geldiyse de ram ilavesi ile hızlandı. Yavaşlığın nedeni üzerinde oldukça fazla program yüklemişler haliyle bunlar arka planda sürekli çalışıyor ve bilgisayar yavaşlıyor.
  • fasevgi merhaba,
    Ben de aynı modeli yaklaşık 2 hafta önce satın almıştım. Şu ana kadar sorunsuz çalıştı, zaten bu konuda hemen yukarılarda 2 ayrı yazı yazmıştım. Bana göre güzel, isabetli bir seçim yapmışsın. Umarım makinalarımız bizi bundan sonra da üzmez... Fiyatına göre özellikleri, performansı oldukça iyi sayılan sağlam bir makina... Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan...

LENOVO 3000 N-100
    TY0B9TK
  • arkadaslar merhaba
    1 aydir lenovo v100 12.1 inc laptop kullaniyorum. cok iyi bir laptop kullanicisi olmadigim icin cozemedigim bazi sorunlarim var
    birincisi web sayfalarini kuculterek ekrana getirmesi. ornegin bir gazete okurken sagda ve solda cok bosluk oluyor. cozxunurlukle oynaynca bu sefer d ekalite bozuluyor.
    ikincisi pilin omru 2.5 saat olmasi gerekirken ben max 1.5 da kaldim
    ucuncusu de makina cabuk isiniyor
    bu konularda tavsiye veya tecrubeniz varsa paylasirsaniz sevinirim.selamlar
  • MERHABA ARKADAŞLAR.BEN DE BUGÜN LENOVO 3000N N100 CORE 2 DUO ALDIM.
    şU ANA KADAR GÖRÜNTÜDEN VE HIZDAN MEMNUNUM.SES BİRAZ AZ ÇIKIYOR GİBİ AMA O KADAR DA OLSUN.UMARIM SORUNSUZ UZUN BİR ZAMAN YANIMDA OLUR.
    BENİM UFAK BİR SORUNUM VAR.PARMAK OKUYUCU İLK BAŞTA GİRDİMMİ HİÇ HATIRLAMIYORUM AMA ONU NASIL RESETLERİM ÇÜNKÜ AÇINCA PARMAK İZİMİ OKUYAMIYOR.UMARIM SORUNUMA YARDIMCI OLURSUNUZ.
    BİR DE PAKETTEN(BİMEKSTEN ALDIM) "BİLGİSAYAR TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU" DİYE BİR 60 SAYFALIK BİR ŞEY ÇIKTI.ONDADA BU PARMAK İZİ OLAYINI BULAMADIM.BAŞKA BİR KİTAP ÇIKMADI BENDE.
    TEŞEKKÜR EDERİM
  • parmak izini 4-5 defa okuyamadımı şifre hatırlatma sorgu ekranı çıkıyor. şifre oluştururken girdiğin hatırlatma sorusunu istiyor. araç çubuklarından yada başlattan omnipass ı çalıştır. resetle yeniden tanıt parmaklarını. 2 sağ el, 1 sol elden. tahminen parmaklarını tanıtmadın. yada tanıtamadın. şifreyi bilmesen bilgisayarı açamazsın zaten
  • herkese slm lenovocuların cogalması gayet iyi yaklasık 7 aydır lenovo ibm t60 kullanıyorum ve cok memnunum hard disk koruyucu sistemi olan mac den baska tek marka lenovo ve kalitesinden şüphe edenler icin ben bu notebooku aldıgımdan beri bir cok kez yere düşürdüm ve sapa sağlam bir keresinde canta kayısı koptu yerlerde süründü bi kere sandalyeden düşürdüm aynı sekilde sabah uyandım yerde dururken üstüne bastım fakat hic bir yerinde cizik bile yok senlerdir ibme üretim yapan bir sirket aynı kalitede üretimini yapmaya devam ediyor. zaten kalite olmasa fiyatlarıda hala yüksek olmasdı bence.
  • Ben, recover için ayrılan 4gblık bölüme de format attım ve daha sonra HDD'yi birleştirip, tekrar ikiye böldüm(30GB+50GB).Bölümleme işlemini bu şekilde çözdüm.
    Fakat şu anda recover özelliğini kullanmıyorum.Zaten bu özelliğe pek alışamadım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.