Şimdi Ara

Lenovo Club (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
57.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım nasıl yaptığını detaylı olarak anlatırmısın. Ben bölemedim de.
    quote:

Orjinalden alıntı: kocaturk84

Ben, recover için ayrılan 4gblık bölüme de format attım ve daha sonra HDD'yi birleştirip, tekrar ikiye böldüm(30GB+50GB).Bölümleme işlemini bu şekilde çözdüm.
    Fakat şu anda recover özelliğini kullanmıyorum.Zaten bu özelliğe pek alışamadım.
  • Arkadaşlar bu N100 lerin ram ini yükseltmek zor bir işmidir, buişlem garantiyi etkiler mi son olarak N100 1,66 ların rami ençok nekadar yükseltilebiliyor.
    Teşekkürler
  • Yazılanlardan Lenovo lara sempatim oluştu son bir soru daha sormak istiyorum. n100 1,66 ile 1,83 arasında performans farkı çok mu? fiyat farkı epeyce var ve özellikler çok benziyor.
    bilen bir arkadaşımız üstteki sorulara ve buna cevap yazarsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpkaya

Yazılanlardan Lenovo lara sempatim oluştu son bir soru daha sormak istiyorum. n100 1,66 ile 1,83 arasında performans farkı çok mu? fiyat farkı epeyce var ve özellikler çok benziyor.

Performans farkı tabiki var. işlemci farkı, 512 ram farkı, 20 GB HDD farkı , ekran farkı (1680x1050)
    ayrıntılar aşağıda. 1.66 işlemcili olan modeli alırsan 512 ram daha takarsın. yada 512 yi verir. 1+1 =2 Gb ram taktırırsın. Yani en fazla 2 GB destekliyor
    http://www5.pc.ibm.com/europe/me.nsf/webdocs-l/e-Content:Turkey+Lenovo+Selection:Turkish?open&link=tr&cid=tr|semd|ggl|tr_Note_Branded_tr|kC0A|s&cntry=CRNOMS-L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz -- 8 Nisan 2007; 22:43:19 >

• quote:

1
    Arkadaşlar bu N100 lerin ram ini yükseltmek zor bir işmidir, buişlem garantiyi etkiler mi son olarak N100 1,66 ların rami ençok nekadar yükseltilebiliyor.
    Teşekkürler

Ben +512 Kingston ram yüklettim yüklemesi o kadar kolayki laptopun arkasında ortada bulunan vidaları gevşetip çıkardığınızda iki tane ram slotunu kolaylıkla görüp değiştirebilirsiniz. Zaten kitapçığında nasıl ram ve harddisk değiştireceğiniz anlatılmış. Ben bimeksten aldığım için oradaki arkadaşlar taktı ve garantiyi etkilemiyeceğini söylediler çünkü kitapçığında da nasıl değiştireceğini kullanıcıya anlatmışlar.
    quote:

2
    Merhaba arkadaşım aldığın lenovo için
    200 USD hediye çeki + 1 GB kingston flash bellek + targus çanta + 359 Usd+Kdv lik HP renkli lazer yazıcı sadece 99 USD + kdv)
    aldığın belirtmişsin. Broşüründe okuduğum kadarıyla 999 dolara bilgisayarı veriyorlar 150 hediye çeki var. ve bu çeki diğer kampanyalarla birleştiremiyorsun. sen nasıl olduda bu kadar şeyi 1069 $ a aldın bir açıkça yazarsan sevinirim.200 USD hediye çeki + 1 GB kingston flash bellek + targus çanta + 359 Usd+Kdv lik HP renkli lazer yazıcı sadece 99 USD + kdv)

sarpkaya arkadaşım; özele attığın bu mesaj için şunu söyleyeyim bütün bu hediyeler tek bir kampanya dahilinde olduğu için herhangi bir kısıtlama olmadan hepsini aldım. Benim aldığım kampanya 5 nisan da bitti. 15 nisana kadar olan yeni kampanya ise daha avantajlı, bilgisayar 70 dolar daha ucuzlamış ve hediye çeki 150 dolara düşmüş. flash diski her bilgisayar alana veriyorlar yazıcıyı ise tek faturada 1.000$+KDV ve üzeri alışveriş yapan müşterilere veriyorlar. hediye çekini ise mayıs ayında ürün sınırlaması olmadan kullanabilirsin. yani hepsini alabilirsin üstelik benim aldığımdan 20 dolar daha ucuza.
    Selamlar...

quote:

Yazılanlardan Lenovo lara sempatim oluştu son bir soru daha sormak istiyorum. n100 1,66 ile 1,83 arasında performans farkı çok mu? fiyat farkı epeyce var ve özellikler çok benziyor.

Bunun için "krkmz" arkadaşım 1,83 GHZ kullanıcısı olarak cevap yazmış, ben de imkanın varsa 1,83 al derim. ben aldığım yerde ikisini de denedim 1,83 ün ekranı çok daha iyi çünkü 1680x1050 WSXGA. 1,66 nın ki ise WXGA 1280x800. harici ekran kartı ve 1,83 lük hız baya bir fark yaratıyor. ama 500 dolar daha fazla para verilirmi orası sana kalmış.

inşallah yardımcı olmuşumdur. raymondturkey arkadaşımıza da iyi dilekleri için teşekkürler...

• Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekür ederim. Benim için harddiskin çok büyük olması yada ekran çözünürlüğü o kadar önemli değil. Önemli olan performansı, ram alarak sanırım hızını artırabilirm. Makina bence harika görünüyor tek sorun biraz hafif olsa daha iyi olurmuş. Yani 12 inc falan olsa süper olurdu.

Fasevgi arkadaşım bu yeni kampanyada çanta yok sanırım sen onu paraylamı almıştın?
  • Fasevgi arkadaşım bir de bu lazer yazıcının tonerleri tam dolumu yoksa yarım mı acaba
  • Arkadaşlar merhaba, bende bir LENOVO kullanıcısıyım, daha doğrusu ben bir bilgisayar bayisiyim, dolayısıyla her türlü laptopu test etme şansım oluyor, ana bayimiziden 1 adet showroom ürünü olarak, LENOVO 3000 N100 TY0B9TK modelini aldım ve kullanma imkanım da oldu, cihaz gerçekten sağlamlık hissi ile öne çıkıyor,çünkü cihazın kasası hakikaten sağlam hele hele nerdeyse ACER ın çoğu modelini satmış bir bayi olarak ACER lara plastik kalitesi 10 çeker zaten kalitesini konitörün arkasında parmağınızla bastırarak kaliteyi hissedebilirsiniz,ben cihazı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve herhabgi bir sorunla karşılaşmadım, ve fiyatıda gayet uygun biz cihazı son kullanıcıya 899$+KDV den satışa sunuyoruz, hatta elimdeki bilgisayarı bugün itibariyle satmış bulunuyorum,bir daha getirtmeyi düşünüyorum, izlenimlerim ise, kamerası çok iyi , ergonomikl bir yapısı var, sağlamlık hissi yaratıyor, dvd-rw si iyi, ekranın kalitesi gerçekten iyi, ama şunu belirtmeliyim, bu üründe oyun oynamak isteyen arkadaşlar, üzerindeki GMA 950 oyunlarda yetersiz kalıyor bunu belirteyim, mesela NFS Carbon u açöıyor bile, TEST Drive isimli oyunuda çalıştırmadı testlerimde,oyun oynamak istiyorsanız benim yüklediğim oyunlardan NFS Most Wanted i ve UEFA Euro 2007 yi sorunsuz oynatıyor, ama her oyunu oynayabileceğinizi sanmıyorum, oyun için bir defa daha düşünmenizi ve ayrı ekran kartlı bir cihaz almanızı öneririm, bluetooth olması,wirelessi gerçekten iyi,paröak izi okuyucu özelliği gerçekten iyi, ankartı maximum ram 2 gb a kadar destekliyor bunada dikkat edin bence,

Özellikleri :
    İntel core 2 duo 1.66GHZ 667MHZ
    512MB X 1 DDR2 667 mhz
    128 MB İNTEL GMA 950 ekran kartı
    LG DWD-RW
    80GB SATA 5400RPM HDD
    15.4 WXGA parlak ekran
    Bluetooth , 3945 wireless, finger reader, 4 in 1 kart okuyucu , 1394 bağnatı portu vs...

Bu arada, bluetoohla sorun yaşayan ve cihazın bluetooth dan veri kabul etmediğini soran arkadaşlar, ben dede ilk önce bu problem vardı ve ben bunu çözdüm daha sonra anlatıcam arkadaşlar,

Şimdilik görüşmek üzere

Aydın KARAGÖZ
    Microsoft Certified System Engineer

• Çok sağol verdiğin bilgiler için arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArDeNNeS

herkese slm lenovocuların cogalması gayet iyi yaklasık 7 aydır lenovo ibm t60 kullanıyorum ve cok memnunum hard disk koruyucu sistemi olan mac den baska tek marka lenovo ve kalitesinden şüphe edenler icin ben bu notebooku aldıgımdan beri bir cok kez yere düşürdüm ve sapa sağlam bir keresinde canta kayısı koptu yerlerde süründü bi kere sandalyeden düşürdüm aynı sekilde sabah uyandım yerde dururken üstüne bastım fakat hic bir yerinde cizik bile yok senlerdir ibme üretim yapan bir sirket aynı kalitede üretimini yapmaya devam ediyor. zaten kalite olmasa fiyatlarıda hala yüksek olmasdı bence.

Arkadaşım ne istiyorsun makinadan? Bi uçurumdan atmadığın kalmış onu da yap tam olsun?
    İyi ki aynı evde değiliz yoksa can güvenliğimiz tehlikeye girerdi.

• http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24961

Bu makina için özellik ve fiyat bakımından ne diyorsunuz?
    Bende eski bir Toshiba vardı sattım. Yeni notebook alacağım.
    Vatandan mesaj geldi 5 taksitte %12 indirim için.
    Vatandan mı almak daha iyi yoksa Bimeks'ten mi?
  • 14'' ve ekran kartı paylaşımsız iyi bir Lenovo modeli tavsiye edebilecek olan var mı acaba?
  • Bimekste coru2 d daha uygun fiyata calculus arkadaşım. Bir bak istersen
  • Ewet, bugün itibariyle Lenovo TY0B9TK bilgisayarımı satmış bulunmaktayım,zaten fazlada durmadı, gerçi bende bir notebook 1 aydan fazla ne zaman durduki :) , neyse izlenimlerim arkadaşlar her model laptopu alan satan ve kullanan birisi olarak,gerçekten Lenovolar da işçilik ve plastik kalitesi mükemmel , özellikle kamerasına hayran oldum çok iyi kalitede görüntüsü, ve ısı problemi yok, alacaklara şiddetle öneririm, ben ASUS f3jc alıcaktım ama sorunlarından dolayı vazgeçtim şimdi hedefimde N100 DUO CORE T2400 1.83GHZ-1024MB-100GB-15.4"-128MB GF7300-DVDMulti-WXPPRO-TR TY05ATK bu ürün var yine Lenovo alacağım galiba, ama keşke ram'ide 667 mhz olsaydı biraz beni bu düşündürüyor, herkese kolay gelsin...

Aydın Karagöz
    Microsoft Certified System Engineer
  • quote:

Orjinalden alıntı: krkmz

Arkadaşım nasıl yaptığını detaylı olarak anlatırmısın. Ben bölemedim de.
    quote:

Orjinalden alıntı: kocaturk84

Ben, recover için ayrılan 4gblık bölüme de format attım ve daha sonra HDD'yi birleştirip, tekrar ikiye böldüm(30GB+50GB).Bölümleme işlemini bu şekilde çözdüm.
    Fakat şu anda recover özelliğini kullanmıyorum.Zaten bu özelliğe pek alışamadım.

XP cd'si kullanarak yapabilirsin.Önce xp cdsi ile boot et.Biçimlendirme bölümüne gelince karşına 2 adet sürücü çıkacak(D ve C).Önce iki bölümü de sil.Sonra kafana göre boyutunu belirleyeceğin bi bölüm oluştur.Ben 30 ve 50 gb lık olarak ayırdım.Fakat hepsinden önce tüm gerekli dosylarını yedekle.Çünkü hepsi uçacak.

• quote:

Bimekste coru2 d daha uygun fiyata calculus arkadaşım. Bir bak istersen

Hayır öyle değil. Eşit modeller Vatanda daha ucuz veya aynı fiyatlı ama dediğim gibi daimi müşterisi olduğumdan cep telefonuna gelen "FinansKarta 5 taksitte %12 fiyat indirimi" mesajını gösterince ortaya çıkan fiyat çoook daha cazip oluyor.
  • Lenovo alacaklar yeni modeller peşpeşe çıkıyor. Buraya bakmadan acele etmeyin. Türkiye'ye vistalı lenovolar gelmiş.

http://www5.pc.ibm.com/europe/me.nsf/webdocs-l/e-Content:Turkey+Lenovo+Selection:Turkish?open&link=tr&cntry=CRNOMS-L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz -- 15 Nisan 2007; 20:02:00 >
  • arkadaşlarhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24961 linkinde 1.83 core duo işlemcili makine 1103 usd+kdv finans kredi kartı olana 1.803 ytl'yi 9'a bölüyorlar. İzmir şubesinden fiyat aldım dün. Bu modelin korkmaz arkadaşınkinden tek farkı işlemci C2Duo değil Core Duo.Bence güncel uygulamalarda bir fark yaratmaz. Şu an hem pc hemde LG P1 EXPRESS DUAL makinem var ama bu da ayrı bi güzel. Eşime bundan almayı planlıyorum. Bugün LG laptop'la ilgili incelememi de koyucam foruma.
  • lenova 3000 N100 için xp driverlerini internette bulamadım yardımcı olurmusunuz
  • lütfen biri bana yardım cı olsun bende vista kurulu xp kurmak istiyorum ama lenova 3000 N100 driverlerini bulamadım acele yardımcı olur musunuz???
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.