Şimdi Ara

Lenovo Club (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
57.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HP den uzak dur. Lenovoyu gözü kapalı al. tavsiye ederim. Pişman olmazsın. oyun falan yoksa 899 dolara 1,66 işlemcili olan ve ekran kartı onboard olan modeli var. HDD 80 GB onu alın daha ucuz.

Aşağıda türkiyede satılan modeller ve fiyatları var.

http://www5.pc.ibm.com/europe/me.nsf/webdocs-l/e-Content:Turkey+Lenovo+Selection:Turkish?open&link=tr&cntry=CRNOMS-L

quote:

Orjinalden alıntı: hecemis

Değerli arkadaşlar merhaba,

Ben kardeşim için bir ay içinde bir laptop almak istiyorum. Oyun oynamak temel amacımız değil. 2 model arasında kararsızım.lenovo markasını bana tavsiye eder misiniz? Yoksa ben yazdığım hp marka ürünü mü alayım?

Hp Pavilion dv6171ea (Core2duo,1,6ghz,1024 mb 667 mhz ram,15.4,paylaşımlı ekran kartı,120 gb 5400 rpm 8 mb hdd) Hepsiburada.com fiyatı :1299+kdv

Lenovo(IBM)3000n n100(Core2duo,1,66ghz,1024 mb 667 mhz ram,15.4,geforce go7300 128 mb,120 gb 5400 rpm 8 mb hdd)hepsiburada.com fiyatı: 1249+kdv

İlginize Teşekkürler.

• Cevap yazan herkese özellikle de krkmz'a teşekkürler.
  • Bir şey sormayı unuttum arkadaşlar. Bu forumdan linkini alıp okuduğum yabancı bir forum sitesinde 3000 n100 serisinin kasasının dış kısmı(sanırım gri renkte)nın çizilmelere karşı biraz hassas olduğunu yazıyordu bu doğru mu acaba? Bu seriden kullanan arkadaşlar cevap yazabilirler mi?Yabancı sitenin linki:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2839&review=Lenovo+3000+N100

Teşekkürler.
  • Birde az önce dikkatimi çekti 120 gb lık olan modelde çözünürlük 1280 x 800 / WXGA .100 gb lık modelde ise 1680 x 1050 / WSXGA yazıyo.acaba bundada mı bi yanlışlık var.lenovo nun sitesinden baktım 120 gb lık modelde 1680 x 1050 / WSXGA ekran yazıyo fakat hepsiburada.com daki modelle parti numarası tutmuyor.lenovonun sitesinde TY0FFxx yazıyor, hepsiburada.com da ise TY0FMTK diye belirtilmiş.bunun nasıl bi açıklaması olabilir?
    quote:

Orjinalden alıntı: krkmz

1969 $ olanını fiyatı yanlış yazılmış. O modeli ben kullanıyorum. Ben bimeksden 1499 $ a aldığımda ordaki fiyatı yine o fiyattı. değiştirmemişler. şimdi 1399 dolara düştü. aralarındaki 20 GB HDD ve vista premum farkından başka bir fark yok. almayı düşünüyorsan HDD 120 olanı ve visat olanı al. güzel laptoplar kesinlikle pişman olmazsın. Forumlara şu çalışmıyor bu hatalı diye dert yazıları yazmazsın. IBM kalitesi ile üretiliyor lenovolar o yüzden stabil, sessiz, ısınma sorunu yok, performanslı makinalar.

quote:

Orjinalden alıntı: MC_CooL

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd70976

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd70545

arkadaşlar yukarıda verdiğim linkleri bi inceleyebilirmisiniz.hdd farkı var sadece ama 120 gb olanın fiyatı daha düşük nasıl oluyo bende anlamadım.birde sizin fikrinizi almak isterim

• Satıcı firmalar özelliklerini yanlış yazabiliyorlar. Benim aldığım model bimeks de 1280x800 çözünürlükde görünüyordu. ben onlara bu model 1680x1050 dedim. yok değil dediler açtık kontrol ettik koca bir haaa çektiler. . onların bile haberi yoktu yani. Yinede alırken ekran çözünürlüğünü kontrol edin öyle alın. Aldığınız kutunun güvenlik bantlarına dikkat edin. daha önce açılmamış olsun.
    quote:

Birde az önce dikkatimi çekti 120 gb lık olan modelde çözünürlük 1280 x 800 / WXGA .100 gb lık modelde ise 1680 x 1050 / WSXGA yazıyo.acaba bundada mı bi yanlışlık var.lenovo nun sitesinden baktım 120 gb lık modelde 1680 x 1050 / WSXGA ekran yazıyo fakat hepsiburada.com daki modelle parti numarası tutmuyor.lenovonun sitesinde TY0FFxx yazıyor, hepsiburada.com da ise TY0FMTK diye belirtilmiş.bunun nasıl bi açıklaması olabilir?
    quote:

Orjinalden alıntı: krkmz

1969 $ olanını fiyatı yanlış yazılmış. O modeli ben kullanıyorum. Ben bimeksden 1499 $ a aldığımda ordaki fiyatı yine o fiyattı. değiştirmemişler. şimdi 1399 dolara düştü. aralarındaki 20 GB HDD ve vista premum farkından başka bir fark yok. almayı düşünüyorsan HDD 120 olanı ve visat olanı al. güzel laptoplar kesinlikle pişman olmazsın. Forumlara şu çalışmıyor bu hatalı diye dert yazıları yazmazsın. IBM kalitesi ile üretiliyor lenovolar o yüzden stabil, sessiz, ısınma sorunu yok, performanslı makinalar.

quote:

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd70976

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd70545

arkadaşlar yukarıda verdiğim linkleri bi inceleyebilirmisiniz.hdd farkı var sadece ama 120 gb olanın fiyatı daha düşük nasıl oluyo bende anlamadım.birde sizin fikrinizi almak isterim

• Ben 4 ay sonra almayı düşünüyorum.zaten 2 yıldan beri laptop kullanıyorum artık pek çok programa cevap veremez oldu o yüzden değiştirmem gerekiyor.4 aya kadar fiyatlarda belirgin bi düşme olur mu?hepsiburada daki 120 gb lık modeli alıcam burda bulabilirsem.
  • http://www.chip.com.tr/konu.asp?b=Intel-Centrinoyu-geliştirdi&id=3706

4 ay sonra lenovonun kralını alırsın. 3 aya kadar santa rosa platformlu lenovolar gelir. aynı paraya daha iyisi ve tamamen yeni bir yapı olan santa rosa
  • Linki inceledimde bu fiyata biraz zor alınır santa rose işlemcili pc.şimdiki core 2 duo lardan %45 daha hızlı olacakmış
  • parma izi okuyucusunun xp driverini bulamadım
    yardımcı olur musunuz??? acele
  • http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-63663.html burdan al. kolay gelsin.

quote:

Orjinalden alıntı: sword86

parma izi okuyucusunun xp driverini bulamadım
    yardımcı olur musunuz??? acele
  • parmakizi okuyucusunun bir sorunu var aygıt iletişime geçmedi diyo sürekli bana yardımcı olurmusunuz???
    ŞİMDİDEN TŞKKÜRLER
  • Driverleri yükledikten sonra, kullanıcı adı ve şifre oluşturdunmu? sonra 3 parmak tanıtman gerekiyor. bunları yaptıktan sonra parmağını tanımıyormu? biraz açık yaz tam olarak nerdesin?

quote:

Orjinalden alıntı: sword86

parmakizi okuyucusunun bir sorunu var aygıt iletişime geçmedi diyo sürekli bana yardımcı olurmusunuz???
    ŞİMDİDEN TŞKKÜRLER

• yok daha oraya gelemedim üyelik sihirbazını çalıştırdıktan sonra şifremi giriyorum daha sonra seçili aygıtı tanımadı diyo ......
  • Driveri kuramadın galiba. bilgisayarım/özellikler/aygıt yöneticisi/donanım sekmesinde ünlem işareti varmı. varsa driver sorunun devam ediyor demektir. yıkarıda verdiğim linkden indirim kurduysan sorun olmaması gerekir. resimli olarak anlatırdım ama laptop işyerinde. evdeki bilgisayardan da ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum. şifre girdikten sonra parmağını tanıtmanı ister bir kaç defa geçirmen gerekiyor tanıması için hemen okumuyor. okuduktan sonra başka parmak istiyor. parmak okuyucusunun zaten deneme yani alıştırma öğretme arayüzü var onu kullan. ne yapacağını animasyon ile gösteriyor. driver sorunu yoksa çözersin aslında o kadar zor değil. parmak okuyucusunda sorunda olabilir.
  • bizdede var bi tane n100 güzel alet tavsiye ederim :) baya güzel çalışıyor daha performansından full yararlanma şansım olmadı ama şu ana kadar sorunda çıkartmadı
  • Arkadaşlar bende bir "LENOVO 3000 N100 0768-FMG" notebook aldım,bende vista kuruluydu vistayı kaldırdım,diskleride tekrar biçimlendirdim recover dahil.Sonra XP PRO kurdum bütün sürücüler ok,finger da tamam omnipass'ıda yükledim fakat kendi sitesinden o yüzden demo bunun lenovo için olanını yani free olanını nerden buluruz yada einde olan varsa bana gönderebilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.Hepinize kolay gelsin.............
  • opnipass ı keşke yedekleseydin. her makinenin kendine lisanslanıyor o . başkasınınki sende çalışmaz. yine demo olarak görür.
  • arkadaşlar lenovo alarak bende aranıza yeni katıldım.henüz yeniyim n100 ümde ama umarım doğru bir tercih yapmışımdır.forumu takip etmiştim nokia ile alakalı bluetooth problemi bendede var yani telefona gönderim yapabiliyorum ama telefondan n100 ehiçbirşey gönderemiyorum..bir arkadaş ben çözdüm demiş ama açıklama yapmamış.yardımlarınızı bekliyorum..
  • Arkadaşlar omnipass problemi ile uğraşırken başka bir şey farkettim,benim usb portlar klavye ile yazı yazarken devre dışı kalıyor.Wireless microsoft notebook mouse kullanıyorum,klavyede her tuşa bastığımda mouse un alıcıaındaki ışık sönüyor,seri bir şekilde yazarsam "usb aygıtı tanınmadı" diyor yada flash takılı ise bağlantısı kopuyor.Bu konuda bir bilgisi olan varmı acaba...Yoksa aldığım yere götüreceğim.Hepinize kolay gelsin...
  • Lenovo da hardisk nasıl 2 ye bölünür bu konuda bana yardımcı olacak biri varmı, bu işlemi daha önce yapan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim .şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.