Şimdi Ara

Lenovo Club (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
57.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bluetooth problemi sadece bendemi var acaba.kimseden ses çıkmadı...nerde lenovocular yaaa.
  • Lenovo yeni bir marka. dolayısıyla yeni yeni vitrinlerde yer almaya başladı. 1 yıl olmadı daha piyasaya çıkalı. lenovo alan pek az şimdilik. alanların çoğununda bu forumdan haberi yok. birde sorunsuz makine olduğu için foruma girenler pek az. alan işine bakıyor. ancak bir sorunla karşılaşan yada daha farklı bişeyler arayanlar giriyor foruma . bende mesela bluetooth yok en kısa zamanda birinden bulup deneyecem . sen yinde götür bir göster aldığın yere.
    quote:

Orjinalden alıntı: kamil72

bluetooth problemi sadece bendemi var acaba.kimseden ses çıkmadı...nerde lenovocular yaaa.
  • ilgin için teşekkürler krkmz..yetkili merkez servisle bugün görüştüm nokia tlf larla ilgili bir sıkıntı olduğunu n100 e bir yazilım göndereceklerini bunu kurmam gerektiğini söylediler..sorun çözülünce buradan paylaşırım..
  • selam arkadaşlar.benim bılgısayarımda hoparlerden siren sesi geliyo hemde çok aşırı ve kulak tırmalayıcı bi şekilde.ses çıkışını sağ yada sol hoparlüöre yonlendırdıgımde siren sesi baya bi kayboluyo ama yıne de tam olarak deıl.bi de ses seviyesini düşürdüğümde siren sesi baya bi azalıyo.lenovomu alalı daha ıkı ay bıle olmadı.ne önerırısınız
  • Aşağıdaki link ten güncel driveri indir ve kur. sorun devam ederse aldığın yere götür zaman geçmeden değiştir. Donanımsal bir soruna benziyor.
    http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-63572.html#audio
    quote:

Orjinalden alıntı: erdalx5

selam arkadaşlar.benim bılgısayarımda hoparlerden siren sesi geliyo hemde çok aşırı ve kulak tırmalayıcı bi şekilde.ses çıkışını sağ yada sol hoparlüöre yonlendırdıgımde siren sesi baya bi kayboluyo ama yıne de tam olarak deıl.bi de ses seviyesini düşürdüğümde siren sesi baya bi azalıyo.lenovomu alalı daha ıkı ay bıle olmadı.ne önerırısınız

• Bu arada isteyen arkadaşlar olursa diye buyrun n100 fotoları :)

Lenovo Club

Lenovo Club

Lenovo Club

Lenovo Club

Lenovo Club

Lenovo Club

Lenovo Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK_istayfa -- 30 Mayıs 2007; 14:20:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fearless11

Merhaba arkadaşlar,
    Benim yeni aldığım Lenovo 3000 N100 cihazım var. Bu cihazda bir kaç gündür Call of Duty 2 oynayabilmek için çırpınıyorum. Internettede pek ifadeli bir sonuc bulamadim. Kimi yerde ben calistirdim demisler kimi yerde calismaz demisler. Oyunu açmak için tıkladığınızda ekranda ek'te resimde gösterdiğim gibi bir directx hatası veriyor. Ancak şu an direct in en son sürümü yüklü Dx9.0c. Belki çalıştırabilen olmuştur umuduyla foruma yazıyorum (umarım olmuştur). Özellikler aşağıdaki gibi,
    "
    Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile Report

Report Date: 04/27/2007
    Report Time[hr:mm:ss]: 10:07:22
    Driver Version: 6.14.10.4543
    Operating System: Windows XP* Home Edition, Service Pack 2 (5.1.2600)
    Default Language: Turkish
    DirectX* Version: 9.0
    Physical Memory: 502 MB
    Minimum Graphics Memory: 8 MB
    Maximum Graphics Memory: 128 MB
    Graphics Memory in Use: 10 MB
    Processor: x86 family 6 model 15 Stepping 6
    Processor Speed: 1662 MHZ
    Vendor ID: 8086
    Device ID: 27A2
    Device Revision: 03
    "

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler,

Saygılar.

Lenovo Club

arkadaşım kullanılan bellek 10 mb diyor onu arttırman gerek sanırım, 10 mb da oyun oynayamazsın, yanlış anlamadıysam sorunun bu

• dün bende bir lenovo alarak aranıza katıldım

benim modelin numarasını bilmiyorum.

Ama özellikler

1,6 core 2 duo

100 yada 120 hdd

2 gb ram (1 gb ydi, 1 de ben taktırdım orada)

7300 nvidia ekran kartı 128 mb ( 512 ye kadar çıkabiliyormuş)

daha oyun performansına bakamadım.

akşam eve gidince bir deneyeceğim ama birde burada sorayım.

bu makine bana test drive ı oynatır mı.

cod 2 oynatır mı

pes 6 oynatır mı ( bu oyunlar son ayarda olmasına gerek yok)

yandaki ev sistemimde bu oyunları full + full de rahat oynuyordum ama işte bir dün bir sıkıntı oldu makinede acil işim vardı ne zamandır da bir labtop diyordum, dell yada hp alma niyetiyle çıktım ( yıllardır işyerimde dell ve hp kullandım) aa kısmet lenovoymuş.

cevaplarınız için çok teşekkürler.
  • arkadaşlar ben alalı 2 gün oldu

bu klavyenin üst tarafındaki lenovo care tuşu bende çalışmıyor bunun bir yolu var mı yoksa bozuk mu

yani şu alet çantasına benzer resmi olan tuş.
  • O tuşa bastığında , masaüstündeki lenovo care ikonuna bastığınla çıkan şeyin aynısı çıkması lazım.Eğer yine çalışmazsa bilgisayar ilk açılırken bu tuşa bas baktın yine recovery açılmadı aldığın yere götür derim
  • arkadaşlar ben de dün vatancomputer'dan lenovo 3000 N100 aldım. 1.66 core 2 duo 1gb ram 128 mb geforce 7300 ekran kartı özellikleri de.. gerekli olabilir diye sistemi de yazmak istedim.

laptopta daha alalı 1 gün bile olmadı ama 2 kez şu sorunla karşılaştım..
    dün hiç bi şey yapmıyorken sadece pc'yi keşfetmek için içinde gezinirken durup dururken sistem kitlendi. ekran sabitlendi. mouse imlecini oynatamadım.klavyede hiç bir tuş çalışmadı(buna lenovo care tuşu da dahil). ben de mecburen laptop'u kapama düğmesinden kapadım.
    ardından bugün de bu kez virüs programını update ettiği sırada 2.kez kitlendi. yine dünkü gibi oldu. yine aynı şeyi yaptım mecburen..

nedenii ne olabilir ? gerçekten çok sinirlendim daha ilk günden bunu yaparsa deliririm..

sistemi tam olarak görmek isteyenler için link..
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26139

yardımcı olursanız çok sevinirim.iyi günler dilerim.

• Merhaba arkadaşlar bende 10 aydır IBM laptop kullanıyorum. Bendeki model IBM Thinkpad Z60M 2529-HFG Gerçekten çok memnunum. IBM benim düşüncem diğer markalara göre sorunlara farklı çözümlerle ayrılıyor ve sağlamlığa IBM kadar başka bir markanın önem verdiğini düşünmüyorum menteşelerinden tutun HDD nin zarar görmemesi için çalışan programlar, kasanın sağlam yapısı, kapağın kasanın etrafını çepeçevre sarması gibi. Benim tavsiyem IBM (Lenovo) alıcaksanız ThinkPad serisini tercih etmeniz nedeni IBM'i Lenovo almadan önceki tasarım (burda tasarım derken geniş anlamda sadece görünüş olarak değil) anlayışının hale ThinkPad serisinde korunması Lenovo laptoplar benim düşüncem IBM den ayrı, kullanım şekli olarakda, özellikler olarakda Thinkpad lerde olan Lenovo da yok Lenovo da olan Thinkpad lerde yok. Zaten Lenovo'nun kendi modellerinde IBM markası geçmez ThinkPad serilerinde IBM diye geçer benim görüşüm IBM'i Lenovo üretsede ayrı konumdalar .
    Mesela IBM'in diğer markalardan farklı olan yaklaşımına bir örnek Rescue And Recovery; Windows (sistemi) geri yükleme şekli ilk kullananlar için farklı ve zor olsada alışınca gayet güzel bir çözüm. Benim modelde 80 GB. HDD var HDD'nin yaklaşık 5 GB.'tı sistemi geri yükleme ayrılmıştır.
    Bu kısım Windows'da normalde görünmez. Bu kısmı görmek için "Denetim masası / Yönetimsel Araçlar / Bilgisayar Yönetimi"ne girin burada uzayan menüden "Depolama / Disk Yönetimi" ne girdiğinizde HDD'nizin kaç GB. bu kısma ayrıldığını göre bilirsiniz. Elinde Cd'den boot eden, çalışan Linux olan arkadaşlar bu disk bölümünün içinde ne gibi dosyalar olduğunu görebilir. Ama sakın bu disk bölümünü kaldırmaya içindeki dosyaları taşıyıp silmeye kalkmayın sistemi geri yükleyemeyebilirsiniz.
    Size bir tavsiye herşeyiniz düzgün çalışıyorken bir recovery CD'si oluşturun bunun için "Rescue And Recovery" programını kullanabilirsiniz herhangi bir başka programa ihtiyacınız yok. Recovery Cd'si oluşturmak için bir tanesi DVD olmak üzere iki adet cd'ye ihtiyacımız var. Birinci CD “Rescue And Recovery”yi çalıştıracak bu CD ile boot ediceksiniz, ikinci CD yani DVD'nin içeriğinde ise Windows'un ve Laptopla gelen programların geri yükleme dosyalarının olduğu CD. Peki bu CD'leri tam olarak nasıl oluşturuyoruz. İlk önce Başlat menüsünden Tüm programlar / ThinkVantage yazan yere giriyoruz burada “Create Recovery Media” yazan bi program var bu programı açıgımızda ise en altta “Recovery Disc” başlıgı altında “Create a set of Product Recovery disc now” yazan yeri seçip OK diyoruz. Program biraz sizi bekletebilir bu arada size bir bilgi Bilgisayarım'a girdiğinizde gizli kalmış disk bölümünün görünür olduğunu ve bu bölüme girebildiginizi göreceksiniz ama burdaki dosyalara zarar vermeyen sadece bilgi olsun diye söylediğim bir şey neyse asıl konuya dönecek olursak program sizden ilk önce boot etmek ve “Rescue And Recovery” çalıştıra bilmek için CD istiyecek bu CD 380 Mb. civarı kullanılacağı için normal CD kullanabilirsiniz elinizde CD değilde DVD varsa tabiki oda olur ilk CD'yi yazdıktan sonra ikinci CD'yi istiyecek ikinci CD'yi istediğinde DVD kullanın yoksa 4 veya 5 CD'ye ihtiyacınız olacak peki bu CD'leri neden oluşturduk nedeni HDD'niz bir gün bozulabilir ve yeni bir HDD almak zorunda kalıcaksınız içinde "Rescue And Recovery" programı olmuycak o zaman bu CDleri kullana bilirsiniz.. Neyse şimdilik bu kadar daha sonra diğer programlar hakkında da bilgiler vermeye çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falakacı -- 11 Haziran 2007; 1:27:51 >

• arkadaşlar bluetooth problemim çözüldü yetkili servis merkezi program gönderdi..program bluetoothu kaldırıp yeniden kuruyor..isteyen olursa şayet buradan paylaşabilirim..
  • arkadaşlar bunu kullanan var mı aranızda?
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71127
    LENOVO (IBM) 3000N N100 INTEL CORE 2 DUO T5200 1.66GHZ 15.4" 1024MB 120GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR TY0FJTK

varsa pitest sonucunu yazabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

arkadaşlar bunu kullanan var mı aranızda?
    LENOVO (IBM) 3000N N100 INTEL CORE 2 DUO T5200 1.66GHZ 15.4" 1024MB 120GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR TY0FJTK

1 hafta önce aldım o notebook'tan.
    Sonuçlar burda..
     Lenovo Club

Notebookta 2 olumsuz özellik gözüme çarptı.. Biri pil süresi 2-2.5 saat arası.Bana göre az. 2.si de Vista yüklü olduğu için sistemin açılışı ve kapanışı oldukça uzun sürüyor.
    Ama Xp yüklendiğinde sistem uçar. Ondan da eminim. Çünkü açılış ve kapanış dışında çok hızlı.
    Tavsiye ederim mutlaka. Çok araştırdım bunda karar kıldım.

• Merhaba dostum. krkmzhn@hotmail.com e-mail ile gönderirsen çok makbule geçecek.
    quote:

Orjinalden alıntı: kamil72

arkadaşlar bluetooth problemim çözüldü yetkili servis merkezi program gönderdi..program bluetoothu kaldırıp yeniden kuruyor..isteyen olursa şayet buradan paylaşabilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigorbiq

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

arkadaşlar bunu kullanan var mı aranızda?

1 hafta önce aldım o notebook'tan.
    Sonuçlar burda..
     Lenovo Club

Notebookta 2 olumsuz özellik gözüme çarptı.. Biri pil süresi 2-2.5 saat arası.Bana göre az. 2.si de Vista yüklü olduğu için sistemin açılışı ve kapanışı oldukça uzun sürüyor.
    Ama Xp yüklendiğinde sistem uçar. Ondan da eminim. Çünkü açılış ve kapanış dışında çok hızlı.
    Tavsiye ederim mutlaka. Çok araştırdım bunda karar kıldım.

pi test programımı değişti yaw
    1m de kaç saniye veriyo ki? 67 mi yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 12 Haziran 2007; 21:21:40 >

• Merhaba arkadaşlar, Lenovo hakkındaki yorumlarınızdan da etkilenrek şu linkteki lenovo yu almaya niyetlendim. Ortalama bir kullanıcıyım, çok ağır programlarla işim yok. Pc de fazla ordan oraya dolaşmayacak. Oyunla falan da işim yok. Sadece istediğim sağlam sorun, servis derdi şu bu çıkartmayacak iyi bir makina. Fiyatı da 900+kdv (1062 dolar) çok uygu geldi. Ne dersiniz???

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71127#tablnk

• quote:

Orjinalden alıntı: Kemâkan

Merhaba arkadaşlar, Lenovo hakkındaki yorumlarınızdan da etkilenrek şu linkteki lenovo yu almaya niyetlendim. Ortalama bir kullanıcıyım, çok ağır programlarla işim yok. Pc de fazla ordan oraya dolaşmayacak. Oyunla falan da işim yok. Sadece istediğim sağlam sorun, servis derdi şu bu çıkartmayacak iyi bir makina. Fiyatı da 900+kdv (1062 dolar) çok uygu geldi. Ne dersiniz???

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71127#tablnk

1-2 hafta önce ben vatancomputer'dan üstelik de yüzde 8 indirime rağmen 1600'e aldım aynı makinayı.
    Bu fiyatı kaçırma derim. Oldukça da iyi bi makina.

• bigorbiq sanırım Vatan da fiyatlar hep biraz yüksek seyrediyor. Bu modeli sadece netten araştırdım biraz daha makinayı görmedim. artı, eksi özelliklerinden bahseder misin biraz, nelere dikkat etmeliyim. yanında gelen parçalar falan. bir de ilk sanal alışverişim olacak heralde.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.