< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
HB'nin 8000'e sattığı Legion 3i olan düşük kalite kasa üründü. 1660ti değil 1650ti idi. Rami de 16 değil 8di. Windows değil freedostu.. İşlemci de ayrıca 9300H'yi katlıyor.
Ürün dolar hesabıyla 6500 küsür tutuyor. Gümrük vergileri ödemek istemeyenler Glocalzone, Amerika'dan iste gibi platformlarla 7000-7500 arası getirtilebilir. |
Güvenilir, parayı tutuyor arada; n11 gibi mesela. Ama alacağın ürünü netleştirmen gerekiyor. Getirici ile her konuda anlaşmış, bilinmez bir konu bırakmamak gerekiyor. Ben henüz deneme şansı bulamadım. Bir kere niyetlendim hem kur hem de fiyatlar yükseldi, vazgeçtim.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yurtdışı alacaksanız lenovo usa'de daha ucuza alınır. vergileriyle amazondan almak ÇÖP. hepsiburada 2-3 gün önce 9000'e sattı intel i5 olanı. |
Gelirken sıkıntı yaşanıyor mu hiç? (Para güme gidebilir diye diyorum sonuçta yurtdışındaki satıcıya gelmezse gelmedi diyip iade edilmesini istiyoruz) Birde ne kadar sürede geliyor? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 17 Kasım 2020; 11:58:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 17 Kasım 2020; 12:6:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Satıcı amazon bir şey olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Black Friday bu kadar yakın olmasa alır geçerdim, iyi fiyat. |
gönderim yaparken sıkıntı oluyor mu? siz daha önce aldınız mı? vergi vs olayları amazon gibi ödeme kısmında mı ödeniyor |
Güvenilir mi bu siteler hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkçe klavye tuşları ücretsiz temin edilebilir mi? |
amazonu değil hocam lenovo usa demiş arkadaş...orada nasıl sistem? |