Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 Gaming Laptop 4800H 1660Ti Amazon Yurtdışı 8600 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
9.451
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gun oldu hala bi güncelleme yok para provizyonda gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yattarali Y kullanıcısına yanıt

512 gb olsa alırdım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

9750+2060 ile tam yükte ekmek pisirebilirsin diye düşünüyorum :)

Alıntıları Göster

oyun oynarken aç kalmayız işte  

• quote:

Orijinalden alıntı: yattarali

oyun oynarken aç kalmayız işte  

Alıntıları Göster

:)

Oyun oynamayı pek sevmem ama sırf almışken en iyisini alma takıntısı yüzünden lenovo 4800h rtx 2060 modelini radarima aldım. Diğerleri nedense hiç ilgimi çekmiyor. 9 civarına yakalarsam alacağım. Dolar hafiften aşağıya hareket yaparsa alabiliriz diye düşünüyorum bakalım.

Bu arada okul için kullanacağım. Autocad solidworks ve belki ufak tefek programlama yapmak için.

• quote:

:)

Oyun oynamayı pek sevmem ama sırf almışken en iyisini alma takıntısı yüzünden lenovo 4800h rtx 2060 modelini radarima aldım. Diğerleri nedense hiç ilgimi çekmiyor. 9 civarına yakalarsam alacağım. Dolar hafiften aşağıya hareket yaparsa alabiliriz diye düşünüyorum bakalım.

Bu arada okul için kullanacağım. Autocad solidworks ve belki ufak tefek programlama yapmak için.

Alıntıları Göster

Yurtdışından mi almayı düşünüyorsun hangi siteden.

Şu an almanya amazon'dan kargo+vergi dahil 12000 e geliyor. Türkiye'deki sürümden farkı 512 ssd olması. Buna göre batarya 80 lik olması lazım ama açıklamasında 60 lik olduğu yazılmış. Sanirim hdd slotu var ama boş. Ben 60 lim batarya ssd+hdd versiyonu daha çok istiyorum. Mediamarkt'ın sattığı tam benim idealim olan modem. 10.000 ve altını bekleyeceğim.

• quote:

Şu an almanya amazon'dan kargo+vergi dahil 12000 e geliyor. Türkiye'deki sürümden farkı 512 ssd olması. Buna göre batarya 80 lik olması lazım ama açıklamasında 60 lik olduğu yazılmış. Sanirim hdd slotu var ama boş. Ben 60 lim batarya ssd+hdd versiyonu daha çok istiyorum. Mediamarkt'ın sattığı tam benim idealim olan modem. 10.000 ve altını bekleyeceğim.

Taksit oluyor mu yurtdışı sitelerde. Vakıfbank maksimum kartım var

• quote:

Orijinalden alıntı: yattarali

Taksit oluyor mu yurtdışı sitelerde. Vakıfbank maksimum kartım var

Alıntıları Göster

Bazı bankalar alışveriş sonrası taksitlendirme yapabiliyor. Sanırım en son enpara böyle birşey yapmıştı. Ama şu an o şartları bilmiyorum. Genel anlamda taksit yok tabiki.

Ayrıca yurtdışı olunca klavye sorunu da oluyor. İngilizce q klavye oluyor genelde. Almanya amazondakini öğrenemedim nasıl bir klavye olduğunu. Ama almanca harfler bulunabilir emin değilim.

• quote:

Bazı bankalar alışveriş sonrası taksitlendirme yapabiliyor. Sanırım en son enpara böyle birşey yapmıştı. Ama şu an o şartları bilmiyorum. Genel anlamda taksit yok tabiki.

Ayrıca yurtdışı olunca klavye sorunu da oluyor. İngilizce q klavye oluyor genelde. Almanya amazondakini öğrenemedim nasıl bir klavye olduğunu. Ama almanca harfler bulunabilir emin değilim.

Alıntıları Göster

Eyv çok sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: SiSKHoBBiT

10 gun oldu hala bi güncelleme yok para provizyonda gozukuyor

aynen. benimde öyle siparişi kargolanan varmı?

Yurtdışı alışverişlere çıkmıyor sanırım. Garanti benim Amazon harcamama "taksitlendir" ikonu koymamıştı. Nasıl ki market harcamalarına koymuyor, ona da koymuyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipariş hala kargoya verilmedi. sürekli ödeme de sorun çıkıyor uyarısı geliyor halbuki amazon.com.tr de sürekli alışveriş yaptığım kartt sizde de durum aynı mı

• 999 dolara kadar inmişti. Hala makul fiyat. Tam bir F/P makinası. Bazı kişiler ekran sorunu yaşamışlar ama kronik değildir umarım. Özellikle Abd'den gelen tandığı olan varsa kaçırmasın bu fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Aralık 2020; 20:6:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 serisi laptopları bekleyin, oyun performansı olarak çok üstün olacaklar.2080 , 3060 a denk gelecek o derece yani.

• siparişi eline ulaşan varmı.

1 aydır kargoya verilmedi. amazon iyice cıvıttı sanırım iptal edeceğim.

• maicole kullanıcısına yanıt

evet sadece fişi farklı. fakat ucuza bir fiş alıp takabilirsiniz. Voltaj sorunu olmuyor bütün voltajlarla uyumlu olarak üretiliyor artık cihazlar

• frzstate kullanıcısına yanıt

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhordata -- 30 Aralık 2020; 14:47:30 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.