Şimdi Ara

Lenovo Vibe P1 alacaklar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araştırmalarım sonucu Lenovo Vibe P1 modelini almaya karar kıldım.Fiyatı en uygun yerden almak istiyorum ve şu siteyi buldumhttps://www.webdenal.com/lenovo-vibe-p1_863377.html

Daha önce buradan alışveriş yapan olduysa bilgi verebilir mi? Herhangi bir sıkıntı oldu mu?

• oznync kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lenovo-vibe-p1-32gb-lenovo-turkiye-garantilidir-222847143

Kargo ücretli fakat 100 Tl chippara var eğer axess kulllanırsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyLaR046 -- 9 Eylül 2016; 13:26:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR046

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lenovo-vibe-p1-32gb-lenovo-turkiye-garantilidir-222847143

Kargo ücretli fakat 100 Tl chippara var eğer axess kulllanırsanız.

Evet hocam piyasada en uygun yer burası ancak sıkıntı çıkar mı onu merak ediyorum daha önce bu tarz bir alışveriş yapmadım.
  • Sorun cikacagini sanmam. Sadece garantilik bir durum oldugunda siz gondereceksiniz. Yinede saticiyi bir arastirin derim. Lenovonun turkiye garantisinimi veriyor bir arastirin kullaniciya sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR046

Sorun cikacagini sanmam. Sadece garantilik bir durum oldugunda siz gondereceksiniz. Yinede saticiyi bir arastirin derim. Lenovonun turkiye garantisinimi veriyor bir arastirin kullaniciya sorun.

teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi yapacağım
  • Bu siteden asus modem almıştım, bozuk geldi. Ben de asus servise gönderdim, yeni modem göndermişlerdi servisten.

• Lenovo p70 telefonumu bu siteden almistim. Ertesi gunu geldi kargoyla. Bi problem yasamamistim site ile ilgili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo k6 note hakkında
    8 yıl önce açıldı
    SATILIK LENOVO V14 G2 NOTEBOOK
    16 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznync

Merhaba arkadaşlar araştırmalarım sonucu Lenovo Vibe P1 modelini almaya karar kıldım.Fiyatı en uygun yerden almak istiyorum ve şu siteyi buldumhttps://www.webdenal.com/lenovo-vibe-p1_863377.html

Daha önce buradan alışveriş yapan olduysa bilgi verebilir mi? Herhangi bir sıkıntı oldu mu?

P2 çıkmak üzere beklemelisiniz. Gerçi fiyat çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 12 Eylül 2016; 19:51:40 >
  • Teknosa mağazalarda 1000tl idi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saydam kullanıcısına yanıt
    bakalım hocam takipteyiz
  • Bu telefonu ve genel olarak telefonda Lenovo markayı tavsiye eder misiniz?
  • armi kullanıcısına yanıt
    Lenovo K5 kullanıyorum. 700 liralık telefon bu kadar stabilse 1300-1400 lüğü düşünemiyorum. Bir sonraki telefonumda Lenovo olacak emin olabilirsin. Hatta Lenovoyu geçtim. P2 olacak. 1 ay sonra çıkıyor ilk gün alacağım.
  • Lenovo markasından şüpheniz olmasın,Malum Google dan Motorola yı satın aldı ve Son çıkardıkları Moto Z ve Moto Z play harika telefonlar.

Yurt dışındayım,Fiyatlar makul seviyelere gelir gelmez,Motorola Z almayı düşünüyorum.

İphone 6 plus kullanıyorum,aynı zamanda tamamen merakdan satın alıp denediğim Lenovo P1m modelide mevcut.

Telefon gerçekten 4000 mah batarya ile harikalar yaratıyor.

Bu seviyede düşük işlemcili,diğer markaların aynı segmenteki cihazları ile fiyat performans olarak alınabilinecek cihazlar Lenovo da bence.

Lenovo p1 inde batarya gücü 5000 mah sanırım.

• yorumlar gerçekten çok iyi piyasada bu fiyat aralığında alınabilecek telefon gönül rahatlığıyla sanırım bu.
  • p1 pro çıktı.3gb ram ile.Ona da bakmanızı öneririm.
  • memnun musunuz ? alınır mı hala ?gps performansı nasıl ?servisi nasıl ?
  • 1000-1500 fiyat aralığında telefon alacaklara tavsiyem Huawei p9 lite 2017 modelidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.