Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
117
Favori
471.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung s4 minim çok küçük gelmeye başladığı için ve her tarafı soyulduğu için 2016 Ocak ortası gibi yeni bir telefon almayı düşünüyorum.
    Kriterlerim: FM radyo olması, Sar değerinin vücut ve sağlık için risk teşkil etmemesi, kulaklıkla müzik dinlerken tatminkar bir ses kalitesi,
    periscope'ta uzun yayınlarda ve ortalama bir oyunu oynarken soba borusu gibi ısınmaması, facebooka-instagrama-haber sitelerine-internet videolarına şişmeden kasmadan aynı anda girebilmesi, kameralarının tost makinesi gibi berbat çekim yapmaması, programlar arası geçişte kafayı sıyırmaması,bataryasının en azından günü çıkarması, mağaza fiyatının (paralel ihracat ve internetten ürün almıyorum) 1500'ü geçmemesi ve döneminin f/p ürünlerinden olması, en az 2,5 yıl boyunca beni üzmeden götürebilmesi.

Söz konusu 4 sayfayı okuduğum kadarıyla telefon batarya canavarıymış, hayatımda hiç Lenovo kullanmadım. Sorularım:
    -Bu marka bu modeline güncelleme desteğini kararlı şekilde devam ettirir mi?
    -Bu model yukarıdaki kriterlerimin hepsini karşılayabilir mi?
    -Batarya gerçekten hakkını veriyor mu, hüsran söz konusu olur mu?
    -Bugüne kadar takibinde olduğum, forumlarını incelediğim ve seçeneklerim arasında olan Sony Xperia M5 ve Sony Xperia C5 Ultra
    (ki 5.0 android sürümüyle azımsanmayacak sayıda kullanıcısına sıkıntı yaşatıyor şu an ikisi de)'dan beni vazgeçirtip kendisinden pişman ettirmeyecek bir cihaz mı p1?
    -Lenovo'nun servis ağı sıkıntı yaşatır mı?
    -Telefon ele kolayca oturuyor mu? Otobüste ayaktayken tek elle watsapp'ta mesajlaşılabilir mi?

Kullanan arkadaş sayısı sınırlı sanırım, arkadaşlara verecekleri yanıtları için şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birsonrakidurak -- 5 Aralık 2015; 13:45:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: birsonrakidurak

Samsung s4 minim çok küçük gelmeye başladığı için ve her tarafı soyulduğu için 2016 Ocak ortası gibi yeni bir telefon almayı düşünüyorum.
    Kriterlerim: FM radyo olması, Sar değerinin vücut ve sağlık için risk teşkil etmemesi, kulaklıkla müzik dinlerken tatminkar bir ses kalitesi,
    periscope'ta uzun yayınlarda ve ortalama bir oyunu oynarken soba borusu gibi ısınmaması, facebooka-instagrama-haber sitelerine-internet videolarına şişmeden kasmadan aynı anda girebilmesi, kameralarının tost makinesi gibi berbat çekim yapmaması, programlar arası geçişte kafayı sıyırmaması,bataryasının en azından günü çıkarması, mağaza fiyatının (paralel ihracat ve internetten ürün almıyorum) 1500'ü geçmemesi ve döneminin f/p ürünlerinden olması, en az 2,5 yıl boyunca beni üzmeden götürebilmesi.

Söz konusu 4 sayfayı okuduğum kadarıyla telefon batarya canavarıymış, hayatımda hiç Lenovo kullanmadım. Sorularım:
    -Bugüne kadar takibinde olduğum, forumlarını incelediğim ve seçeneklerim arasında olan Sony Xperia M5 ve Sony Xperia C5 Ultra
    (ki 5.0 android sürümüyle azımsanmayacak sayıda kullanıcısına sıkıntı yaşatıyor şu an ikisi de)'dan beni vazgeçirtip kendisinden pişman ettirmeyecek bir cihaz mı p1?
    -Telefon ele kolayca oturuyor mu? Otobüste ayaktayken tek elle watsapp'ta mesajlaşılabilir mi?

Kullanan arkadaş sayısı sınırlı sanırım, arkadaşlara verecekleri yanıtları için şimdiden çok teşekkürler.

--- Fm radyo var ama kilitli. Lenovo nun fm radyo apk'sı ile aktif oluyor.

--- Maximum Lenovo Vibe P1 SAR Value: Lower is Better
    At the Head: 0.670 W/Kg
    At the Body: 0.671 W/Kg

--- Kulaklık kalitesi gayet tatminkar seviyede. Kendine ait bir müzikçaları yok bu arada. Google müzik uygulaması var p1 de.

--- Isınma sorunu yok. Ama yaptığınız işleme göre her cihazda olacağı gibi p1de de olabilir. Ayrıca Periscop gibi batarya düşmanı bir uygulama ile ısınmayan bir cihaz bulmanız imkansız. Varsa öyle bir cihaz bize de tavsiye edebilirsiniz :)

--- Uygulamalar arası geçişte şimdiye dek herhangi bir sorun yaşamadım. Ama olmayacağı anlamına gelmez. Bugün Note 5 te bile arasıra anlık takılmalar olabiliyor.

--- Batarya konusunda şüpheniz olmasın.

--- Android 6,0 alacağı açıklandı ama sonrasındaki güncellemeler gelir mi bilemem.

--- C5 ultra kullandım. Bataryası %0 dan %100 e 4 saate yakın sürede doluyor. Şarjı çabuk bitiyor. Arka Kamera çok kötü. Malzeme kalitesi iyi değil. Bahsettiklerim C5 ultra yı kötülemek için değildir. C5 Ultra konusuna girip kendiniz görebilirsiniz. Yine de alıp kullanmak isterseniz siz bilirsiniz..

--- Servis konusunu bilmiyorum benimde ilk lenovo telefonum.

--- Tek elle kullanımda sıkıntı yaşamadım. Yalnız tavsiyem kendi klavyesi yerine SwiftKey gibi kişiselleştirme yapılabilen bir klavye uygulaması kullanmanız olur. Çünkü kendi klavyesinde tek el kullanımda modu yok ama SwiftKey de var. Ben öyle kullanıyorum şuan..

Umarım bu cevaplar işinizi görür :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Samsung s4 minim çok küçük gelmeye başladığı için ve her tarafı soyulduğu için 2016 Ocak ortası gibi yeni bir telefon almayı düşünüyorum.

--- Kulaklık kalitesi gayet tatminkar seviyede. Kendine ait bir müzikçaları yok bu arada. Google müzik uygulaması var p1 de.

--- Isınma sorunu yok. Ama yaptığınız işleme göre her cihazda olacağı gibi p1de de olabilir. Ayrıca Periscop gibi batarya düşmanı bir uygulama ile ısınmayan bir cihaz bulmanız imkansız. Varsa öyle bir cihaz bize de tavsiye edebilirsiniz :)

--- Uygulamalar arası geçişte şimdiye dek herhangi bir sorun yaşamadım. Ama olmayacağı anlamına gelmez. Bugün Note 5 te bile arasıra anlık takılmalar olabiliyor.

--- Android 6,0 alacağı açıklandı ama sonrasındaki güncellemeler gelir mi bilemem.

--- C5 ultra kullandım. Bataryası %0 dan %100 e 4 saate yakın sürede doluyor. Şarjı çabuk bitiyor. Arka Kamera çok kötü. Malzeme kalitesi iyi değil. Bahsettiklerim C5 ultra yı kötülemek için değildir. C5 Ultra konusuna girip kendiniz görebilirsiniz. Yine de alıp kullanmak isterseniz siz bilirsiniz..

--- Tek elle kullanımda sıkıntı yaşamadım. Yalnız tavsiyem kendi klavyesi yerine SwiftKey gibi kişiselleştirme yapılabilen bir klavye uygulaması kullanmanız olur. Çünkü kendi klavyesinde tek el kullanımda modu yok ama SwiftKey de var. Ben öyle kullanıyorum şuan..

Çok teşekkür ederim yanıtlar için, ürünü inceleyeceğim yakından, önümüzdeki bir ay uzun süreli kullanım deneyimlerinizi de okuduktan sonra daha da netleşecek kararım.

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim yanıtlar için, ürünü inceleyeceğim yakından, önümüzdeki bir ay uzun süreli kullanım deneyimlerinizi de okuduktan sonra daha da netleşecek kararım.

Rica ederim.. Umarım kararınız yerinde olur..

İyi forumlar dilerim..

• Arkadaşlar ürünün video incelemesini 15 gün sonra Uzun kullanım testi ile birlikte yapmaya karar verdim. O zman hem reel kullnımdaki sıkıntıları görmüş oluruz hemde daha detaylı bir inceleme olur. Ne dersiniz, sizce böylesi daha iyi olmaz mı?

• quote:

Arkadaşlar ürünün video incelemesini 15 gün sonra Uzun kullanım testi ile birlikte yapmaya karar verdim. O zman hem reel kullnımdaki sıkıntıları görmüş oluruz hemde daha detaylı bir inceleme olur. Ne dersiniz, sizce böylesi daha iyi olmaz mı?

Çok gecikmese iyi olur, merakla bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şeytan diyo git al. 5000 amper batarya parmak izi 5 mp ön kamera. internetden kupon indirimi ile 1000 tl ye bulabilirim belki. benim için en önemli kısım ön camera
  • teşekkürler arkadaşlar . sizde kendi çekimlerinizi eklerseniz süper olur. ön kamerada koyarmısınız ? bu arada ekran süreleriniz nedir
  • quote:

Arkadaşlar cihazla ilgili çekinecek hiçbirşey yok buna emin olabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla alınıp sıkıntısız kullanılabilecek bir cihaz p1.

Kamera çekimi de göreceli bir şey sonuçta. Ben profosyonel fotoğrafçı değilim. Benim için önemli olan yakalanacak anı kaçırmayayım bir de görüntü kalitesi yeterli olsun tamamdır. Zaten 1300 liraya üst düzey bir kamera beklemeyin.

Oyun performansı olarakta NFS Most Wanted gibi grafik canavarı oyun yağ gibi akıyor.. Ama tabi sıkıntı yaratacak oyunlarda olacaktır elbet..

Yalnız bu fiyata orta-üst segment 64 bit işlemcili, çok hızlı parmak izi okuyucusu olan, 5.5 inç full HD ekranlı, amiral gemi modellerde bile olmayan 5000 mah. bataryalı, 2 saatte bu koca batarya yı yüzde 3 teyken %100 dolduran, 401 ppi ekrana sahip, 2 gb ram li, 13 mp. Arka 5mp. Ön kameralı bir telefon bulabilirseniz gidip onu alın derim.

İyi forumlar dilerim..

arka kamerası pek iyi değil sanki hocam kıyaslamalarda geçtiği bi telefon yok muadillerinde. ama batarya 4 bin ampermi 5 bin ampermi her kaynakda farklı bilgi var. bu arada ekran süren nedir şuan ?

• vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Kamera ornekleri bence gayet yeterli gorunuyor.

Batatya 5000mah kesin bilgi.

Pro versiyonunda 3 gb ram 16gb hafiza var ve ulkemizde satilmiyor.

Ulkemizde satilan versiyon 2 gb ram 32gb hafiza olan.

Iki versiyonda da 5000mah batarya var.

• arkadaşlar,
    telefonu vatanda detaylı inceledim,

artıları
    -kasanın metal malzemesi güzel

eksileri
    -ekran çok iyi değil full hd gibi değil de hd gibi duruyor
    -ağır, p8000 i görenler varsa telefon onun kadar ağır
    -kamerada ois olmadığı için yaklaşık 1 saniye beklerseniz düzgün fotoğraflar elde edebiliyorsunuz ama yine de bence iyi değil
    -kalın

bugün huawei g8 aldım, bazı arkadaşlar bununla karşılaştırmıştı

artıları
    -kasa yekpare metal, malzeme çok iyi mate 7 nin metal malzemesi
    -parmak izi okuyucu inanılmaz hızlı mate 7 dekinin aynısı sanırım onu kullanmıştım ekran kilitli iken dokunmanızla açılması bir oluyor çok başarılı
    -kamera sony imx278 huawei p8 in meşhur kamerası gündüz çekim performansı mükemmel, düşük ışıklı ortam performansı da iyi(note 5 ile karşılaştırdım o daha iyi :) ) yakın çekimleri çok iyi, arka plan profesyonel makinelerdeki gibi çok iyi flulaşıyor, ön kamera da 5mp diyor ama 8mp gibi süper
    -ekran 2.5d mükemmel bir ekranı var sanırım piyasadaki en iyi beyazlar huawei de , siyahlar için aynı şeyi söyleyemem ama renk canlılığı berraklığı süper, bu arada ekran 1920x1080 yani full hd
    -incecik 7.5 mm kalınlık var fakat daha ince geliyor inanın
    -pil yüzde 31 den yüzde 13 e düştü 1 saatte, yandex açıktı yolda ekran da sürekli açıktı, bu mantıkla ekran süresi 5.5 saat ama gps olmazsa sanırım daha fazla olur,
    -işlemci snapdragon 616 1.5 ghz 8 çekirdek
    -ahize sesi yeterli
    -hoparlör sesi yeterli
    -çift anten var çekim gücü inanılmaz
    -kutudan kulaklık çıkıyor, kulaklıkları deneyemedim ayfon kulaklıklarına benziyor
    -bendeki premium versiyon 3gb ram 32 gb rom , 2gb ram 16gb rom versiyonu da var
    -gps i çok hızlı buluyor

eksileri
    -sanal tuşlar, oldum olası nefret ederim
    -çift sim slotu var ama bendeki model avrupaya üretildiği için slotun birini hafıza kartı için kullanabiliyorsunuz simi tanımadı, tek simli kullanıyorum
    -sar değeri 1.44w/kg diyor ama mate 7 gibi buda çift simli versiyonun değerleri olabilir
    -metal elden kayıyor kılıfsız ekran koruyucusuz kullanımı zor bide ince olduğu için nazik davranmak lazım
    -ağır ama p1 kadar değil p1 cidden ağır :)
    -tasarım p1 e göre çok çok güzel ama bu tasarım da harika değil

deneyemediklerim
    -batarya, bi izlenim edindim ama net bişey söylemek için kullanmak gerek
    -kulaklık

• quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

Arkadaşlar cihazla ilgili çekinecek hiçbirşey yok buna emin olabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla alınıp sıkıntısız kullanılabilecek bir cihaz p1.

Kamera çekimi de göreceli bir şey sonuçta. Ben profosyonel fotoğrafçı değilim. Benim için önemli olan yakalanacak anı kaçırmayayım bir de görüntü kalitesi yeterli olsun tamamdır. Zaten 1300 liraya üst düzey bir kamera beklemeyin.

Oyun performansı olarakta NFS Most Wanted gibi grafik canavarı oyun yağ gibi akıyor.. Ama tabi sıkıntı yaratacak oyunlarda olacaktır elbet..

Yalnız bu fiyata orta-üst segment 64 bit işlemcili, çok hızlı parmak izi okuyucusu olan, 5.5 inç full HD ekranlı, amiral gemi modellerde bile olmayan 5000 mah. bataryalı, 2 saatte bu koca batarya yı yüzde 3 teyken %100 dolduran, 401 ppi ekrana sahip, 2 gb ram li, 13 mp. Arka 5mp. Ön kameralı bir telefon bulabilirseniz gidip onu alın derim.

İyi forumlar dilerim..

arka kamerası pek iyi değil sanki hocam kıyaslamalarda geçtiği bi telefon yok muadillerinde. ama batarya 4 bin ampermi 5 bin ampermi her kaynakda farklı bilgi var. bu arada ekran süren nedir şuan ?

%35 te 7 buçuk saat ekran sürem vardı. İşe gideceğim için gece şarja taktım.

5000 mah pil var P1 de.

• quote:

Orijinalden alıntı: raashed21

arkadaşlar,

artıları

eksileri
    -kamerada ois olmadığı için yaklaşık 1 saniye beklerseniz düzgün fotoğraflar elde edebiliyorsunuz ama yine de bence iyi değil
    -kalın

artıları
    -parmak izi okuyucu inanılmaz hızlı mate 7 dekinin aynısı sanırım onu kullanmıştım ekran kilitli iken dokunmanızla açılması bir oluyor çok başarılı
    -kamera sony imx278 huawei p8 in meşhur kamerası gündüz çekim performansı mükemmel, düşük ışıklı ortam performansı da iyi(note 5 ile karşılaştırdım o daha iyi :) ) yakın çekimleri çok iyi, arka plan profesyonel makinelerdeki gibi çok iyi flulaşıyor, ön kamera da 5mp diyor ama 8mp gibi süper
    -ekran 2.5d mükemmel bir ekranı var sanırım piyasadaki en iyi beyazlar huawei de , siyahlar için aynı şeyi söyleyemem ama renk canlılığı berraklığı süper, bu arada ekran 1920x1080 yani full hd
    -pil yüzde 31 den yüzde 13 e düştü 1 saatte, yandex açıktı yolda ekran da sürekli açıktı, bu mantıkla ekran süresi 5.5 saat ama gps olmazsa sanırım daha fazla olur,
    -ahize sesi yeterli
    -hoparlör sesi yeterli
    -kutudan kulaklık çıkıyor, kulaklıkları deneyemedim ayfon kulaklıklarına benziyor
    -gps i çok hızlı buluyor

eksileri
    -çift sim slotu var ama bendeki model avrupaya üretildiği için slotun birini hafıza kartı için kullanabiliyorsunuz simi tanımadı, tek simli kullanıyorum
    -sar değeri 1.44w/kg diyor ama mate 7 gibi buda çift simli versiyonun değerleri olabilir
    -metal elden kayıyor kılıfsız ekran koruyucusuz kullanımı zor bide ince olduğu için nazik davranmak lazım

deneyemediklerim
    -kulaklık

Hayırlı olsun g8 iyi günlerde kullanın inşallah..

P1 için yazdığınız eksileri değerlendirmek istedim:

P1 in kamerada ois olmadığı için yaklaşık 1 saniye beklediğini yazmışsınız ama yanlış bilgi :) düşük ışıklı ortamda çekim yaparken ışığı ayarlıyor o nedenle bekleme yapıyor. Bu ois özelliği olan galaxy s5 te de böyle.

Ayrıca demo cihazların ekranı süper parlak mod da olmuyor. Bayağı kısık duruyor. O nedenle ekran sönük gelmiş olabilir size. Çünkü bende aynısını düşünmüştüm ilk gördüğümde. Sonrasında ekranı ayarladığımda gördüm ki ekran harika..

Çok kalın değil aksine 5000 mah batarya için az bile. Ayrıca ağır olduğu da yine batarya dan kaynaklı ama öyle elinizi uyuşturucak kadar değil :) tek elle çok rahat kullanıyorum çünkü kasa kavisli olduğu için ele tam oturuyor..

Maksadım P1 i savunmak değil sadece doğru bildiğiniz yanlışları size ve bu cihazı almak isteyen arkadaşlara anlatmak istedim.

İyi forumlar dilerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: raashed21

arkadaşlar,

artıları

eksileri
    -kalın

artıları
    -ahize sesi yeterli
    -hoparlör sesi yeterli
    -gps i çok hızlı buluyor

eksileri

deneyemediklerim
    -kulaklık

Bende bisey sorayim huawei g8 de hat üzerinden görüntülü gorusme yapılıyor mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

quote:

Orijinalden alıntı: tarkan1

@..scream..

Hocam fm radyoyu kullanmak için indirdiğiniz linki veye apk dosyasını verebilirmisiniz.

K920pro da kulaklık takınca radyo simgesi otomatik geliyor. Bunun sebebi root da olabilir. Ben rootsuz kullanmıyorum çünkü.

Önce rootsuz sonra rootlu dene dediğimi.

Yine olmazsa rootlu ikenhttps://play.google.com/store/apps/details?id=fm.a2d.s2 uygulamasını kur. İnternette full sürümünü indir tabiki :)
    Ben bunuda denedim. Başarılı sonuç veriyor....

Roota gerek yok apk kurarak çalıyor radyo. Ben kullanıyorum şuan..

apk kurarak nasıl?
    link varmı yoksa dosya yöneticisinden sytyem/app içindeki apk yı kurarak mı çalıştı radyo?

• vibe p1 pro için açılmış konu ama vibe p1 konuşulur olmuş bence başlığı vibe p1 yapın devam etsin.
    konu takip.
    asus zenfone 5 kullanıyorum.
    be bu cihazın çıkmasını bekliyordum.
    cihaz çıktı ama beklentilerimin üzerinde bir fiyat ile geldi.
    1000 liranın altına düşmesini beklemek mantıklı.
    asus zenfone 5 akıcı bir kullanım sunan telefon.
    ama şarj konusunda o
    iyi değil.
    ayrıca firma uygulama güncellemeleri konusunda iyi ama sistem güncellemesi konusunda iyi değil.
    hala stabil bir lollipop veremedi.
    ayrıca asus servis olarak sms infocom ve teleservice diye ikiside birbirinden rezil firmalar ile anlaşmış.
    bende dahil
    herkez servisten şikayetçi.
    bunun yanı sıra lenovo p70 için lollipop güncellemesi verdi fakat herkez kitkata geri dönmek istiyor yada dönmek isteyen çok diyelim.
    hakeza GM 4G de android 6 ya geçenler de pek memnun değil.
    onlarda 5.1 e geri dönmek istiyor.
    GM 4G android 6 ya geçenler de FM Radyo larını kaybettiler.
    sormak istediklerim şunlar.
    ben asus un pil sorunun dan bıktım.
    bu cihaz üzerinde snapdragon 615 işlemci var cpu z yükleyip programı açıp bi ekran görüntüsü koyarmısınız.
    işlemcide bekleme anında çekirdek kapama stopped işlemi yapılıyormu?
    bu pil tasarrufu için çok önemli.
    bizim asus bekleme de bile 4 çekirdek de sürekli aktif 800mhz de çalışıyor cortex A7 tabanlı olan mediatek 6589 bekleme anında 3 çekirdek kapatıp 1 çekirdek 480mhz de çalışıyor böylece müthiş pil tasarrufu sağlanıyor.
    işte bu yüzden işlemci davranışı önemli.
    bu yüzden cpu z ekran görüntüsünü atarmısınız?
    cihazda FM RADYO var ancak kapalı gelmiş bunu nasıl aktif ediyorsunuz?
    biz zenfone 5 de kitkata kadar system/app içindeki apk yı bidaha kurup kullanıyorduk sonra bi lollipop yayınlayarak bunu bitirdiler bi arkadaş sağolsun sorunu çözdü cihazı root yapıp ftamework içindeki com.broadcom.jar dosyasını çalışan bir sürümden alıp koyunca bi durumu aştık.
    peki lenovo da durum nedir?
    radyo nasıl çalıştırılıyor?
    bide GM 4G de kullananlar 5.1 de radyoyu root yapıp açtılar ama 6 da komple gitti radyo.
    lenovo vibe p1 de 6 alırsa radyo gidermi acaba?
    cihazın yurt dışı forumlardaki durumu nedir xda gibi sitelerde konusu varmı?
    ilerde custom rom gerekir ise.
    en en en önemli konu ve merakım ise servis.
    cihazın servisini kim veriyor?
    servisle ilgili macera yaşayan varmı?
    daha çok soru var ama bunları cevaplayabilirmisiniz
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 6 Aralık 2015; 11:12:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

quote:

Orijinalden alıntı: tarkan1

@..scream..

Hocam fm radyoyu kullanmak için indirdiğiniz linki veye apk dosyasını verebilirmisiniz.

K920pro da kulaklık takınca radyo simgesi otomatik geliyor. Bunun sebebi root da olabilir. Ben rootsuz kullanmıyorum çünkü.

Önce rootsuz sonra rootlu dene dediğimi.

Yine olmazsa rootlu ikenhttps://play.google.com/store/apps/details?id=fm.a2d.s2 uygulamasını kur. İnternette full sürümünü indir tabiki :)
    Ben bunuda denedim. Başarılı sonuç veriyor....

Roota gerek yok apk kurarak çalıyor radyo. Ben kullanıyorum şuan..

apk kurarak nasıl?
    link varmı yoksa dosya yöneticisinden sytyem/app içindeki apk yı kurarak mı çalıştı radyo?

Hayır rootla alakası yok işlemin. Lenovo için radyo apk sı var google dan bulabilirsiniz. Onu kurunca çalışıyor radyo..

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim,

sizde güle güle kullanın p1 i,

-ois meselesine değinmedim hocam ois olmadığı için 1 saniye telefon değil siz beklemelisiniz yani siz kendiniz görüntüyü sabitlemelisiniz demek istedim, elinizi titretmemeniz gerek fotoğraf çekerken,
    -ekran dediğiniz gibi olabilir ama o parlaklıkta bile simgeler hd ekran gibi görünüyordu keskinlik ve çözünürlük bana farklı geldi, 1920x1080 ekran var lenovoyu severim ama bu ekranı sevemedim,süper parlak modu biliyorum inanılmaz fark ediyor :)
    -kalınlıktan kastım g8 e göre kalın olması, yoksa kesinlikle 5000 ma pil içeren bir telefon için ince bile denebilir,

bende acizane gördüklerimi hissettiklerimi yazdım, cihaz benim içime sinmedi onu belirtmek istedim, özellikle ben kamerasını merak etmiştim fakat beklediğim performansı vermedi,

telefon inceleme konusundawww.kimovil.com sitesini tavsiye ederim, telefona ve telefonun bileşenlerine ayrı ayrı puan veriyor site, sitede p1 in kamerası için 7.1 g8 in kamerası için 8.7 puan vermişti mesela

karşılaştırma şu linkte

Kimovil.com
    Huawei G8 VS. Lenovo Vibe P1: Comparison
    http://www.kimovil.com/en/compare/huawei-g8,lenovo-vibe-p1-2gb

• realowner R kullanıcısına yanıt
    baktım hocam yapılmıyor maalesef
  • arkadaşlar z1 im sıvı temasından pert olmuştu 3 ay önce hanımın eski xperia m i ile takılıyordum ki o da tuvalete düştü pert oldu :)) acilen telefon bakarken bu telefona niyetlendim ama altın rengi yok mudur bunun sadece grisi mi geldi ben mi bulamadım yoksa
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.