Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
117
Favori
471.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alikkkk

arkadaşlar z1 im sıvı temasından pert olmuştu 3 ay önce hanımın eski xperia m i ile takılıyordum ki o da tuvalete düştü pert oldu :)) acilen telefon bakarken bu telefona niyetlendim ama altın rengi yok mudur bunun sadece grisi mi geldi ben mi bulamadım yoksa

Şuan sadece gri rengi mevcut. Altın rengi gelir mi bilmem..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raashed21

teşekkür ederim,

sizde güle güle kullanın p1 i,

-ois meselesine değinmedim hocam ois olmadığı için 1 saniye telefon değil siz beklemelisiniz yani siz kendiniz görüntüyü sabitlemelisiniz demek istedim, elinizi titretmemeniz gerek fotoğraf çekerken,
    -ekran dediğiniz gibi olabilir ama o parlaklıkta bile simgeler hd ekran gibi görünüyordu keskinlik ve çözünürlük bana farklı geldi, 1920x1080 ekran var lenovoyu severim ama bu ekranı sevemedim,süper parlak modu biliyorum inanılmaz fark ediyor :)
    -kalınlıktan kastım g8 e göre kalın olması, yoksa kesinlikle 5000 ma pil içeren bir telefon için ince bile denebilir,

bende acizane gördüklerimi hissettiklerimi yazdım, cihaz benim içime sinmedi onu belirtmek istedim, özellikle ben kamerasını merak etmiştim fakat beklediğim performansı vermedi,

telefon inceleme konusundawww.kimovil.com sitesini tavsiye ederim, telefona ve telefonun bileşenlerine ayrı ayrı puan veriyor site, sitede p1 in kamerası için 7.1 g8 in kamerası için 8.7 puan vermişti mesela

karşılaştırma şu linkte

http://www.kimovil.com/en/compare/huawei-g8,lenovo-vibe-p1-2gb

Anladım hocam, hayırlı olsun tekrar. İyi günlerde kullanın inşallah

• Ben de bugün cihazı Vatan'dan alarak aranıza katıldım. Şu an kurcalıyorum, genel olarak hoşuma gitti diyebilirim
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    %15 doluluk oranından % 100 tam doluluk oranına 2 saatte ulaştı..Bence 5000 lik bir bataryanın tam dolumu için çok çok iyi bir zaman süreci.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

Ben de bugün cihazı Vatan'dan alarak aranıza katıldım. Şu an kurcalıyorum, genel olarak hoşuma gitti diyebilirim

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Ben de bugün cihazı Vatan'dan alarak aranıza katıldım. Şu an kurcalıyorum, genel olarak hoşuma gitti diyebilirim

Teşekkürler. Hocam konudaki en etkin üye olarak yeni bir ana konu açabilir misin? Cihazla ilgili bilgileri de ilk mesajda güncellersin. Hem Pro modelin konusunu da işgal etmemiş oluruz.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. Hocam konudaki en etkin üye olarak yeni bir ana konu açabilir misin? Cihazla ilgili bilgileri de ilk mesajda güncellersin. Hem Pro modelin konusunu da işgal etmemiş oluruz.

Ana konu açıp ilgilenmeyi çok isterdim ama bu şimdilik çok zor hocam. Hani mobilden her an ulaşıp sorulara cevap vermeye çalışıyorum ama ana konu ile bayağı uğraşmam lazım. Onun içinde hiç vaktim yok. Benden bir şeyler isteyen değerli üyeler var ama daha onlara bile yardımcı olamadım. Eğer müsaitseniz siz açın biz destek verelim olmaz mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ana konu açıp ilgilenmeyi çok isterdim ama bu şimdilik çok zor hocam. Hani mobilden her an ulaşıp sorulara cevap vermeye çalışıyorum ama ana konu ile bayağı uğraşmam lazım. Onun içinde hiç vaktim yok. Benden bir şeyler isteyen değerli üyeler var ama daha onlara bile yardımcı olamadım. Eğer müsaitseniz siz açın biz destek verelim olmaz mı?

Cihazı yeni aldım, çok bir bilgim yok henüz. 1 hafta sonra olabilir tabii ki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cihazı yeni aldım, çok bir bilgim yok henüz. 1 hafta sonra olabilir tabii ki.

Tabiki biraz kullanın şimdilik bu konuda devam edelim. Zamanla yeni bir konuya geçeriz birlikte..

• Arkadaşlar, bu telefonu 1 Aralıktan bu yana kullanıyorum..Telefon her açıdan müthiş...Gerçi sizlerde biliyorsunuzdur ama ben yine de hatırlatmak için aşağıda linkini verdiğim adreste P1 modelin teknik özelliklerini bir kez daha incelemeniz mümkün...Ha bu arada, Vibe P1 Pro modelini ben bu sitedeki LENOVO marka telefonlar arasında bulumadım. P1s var 3 gb. lık..Ama pro. yok..Nedendir bilinmez.. Ayrıca telefonu aldığım günden bu yana iki kez 30-35 mb. lık iki adet güncelleme geldi..Bu güncellemeleri alan arkadaşlar oldumu....Sanki bu güncellemelerden sonra batarya ömrü biraz düştü gibi...Ne dersiniz bu konuda fikri olan varmı.......

www.gsmarena.com
    Lenovo Vibe P1 - Full phone specifications
    http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_p1-7539.php

• KONU BAŞLIĞI P1-P1 PRO OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbes

Arkadaşlar, bu telefonu 1 Aralıktan bu yana kullanıyorum..Telefon her açıdan müthiş...Gerçi sizlerde biliyorsunuzdur ama ben yine de hatırlatmak için aşağıda linkini verdiğim adreste P1 modelin teknik özelliklerini bir kez daha incelemeniz mümkün...Ha bu arada, Vibe P1 Pro modelini ben bu sitedeki LENOVO marka telefonlar arasında bulumadım. P1s var 3 gb. lık..Ama pro. yok..Nedendir bilinmez.. Ayrıca telefonu aldığım günden bu yana iki kez 30-35 mb. lık iki adet güncelleme geldi..Bu güncellemeleri alan arkadaşlar oldumu....Sanki bu güncellemelerden sonra batarya ömrü biraz düştü gibi...Ne dersiniz bu konuda fikri olan varmı.......

http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_p1-7539.php

Hocam ben bu bahsettiğiniz güncellemeleri telefonu açar açmaz aldım. Yani güncellemeden önceki durum hakkında bilgim yok çünkü güncellenmiş olarak kullanmaya başladım. Bence pil ömrü çok çok iyi. Kullanımıma göre ortalama 9 ile 10 saat arası ekran süresi alıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim32

KONU BAŞLIĞI P1-P1 PRO OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.

Teşekkürler hocam..

• Telefon uzaktan çok güzel görünüyor özellikle batarya açısından, işlemcinin de p70 deki gibi mediatek olmaması daha avantajlı güç tasarrufu açısından bildiğim kadarıyla mediatekler 3G'de fazla pil tüketiyorlar. Eğer lenovo bu cihaza sorunsuz ve optimizasyonlu bir android m güncellemesi verirse o zaman pil açısından daha da iyi olur düşünüyorum, android m kullananlar lollipop'a göre daha iyi pil performansı aldıklarını söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 6 Aralık 2015; 16:28:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Telefon uzaktan çok güzel görünüyor özellikle batarya açısından, işlemcinin de p70 deki gibi mediatek olmaması daha avantajlı güç tasarrufu açısından bildiğim kadarıyla mediatekler 3G'de fazla pil tüketiyorlar. Eğer lenovo bu cihaza sorunsuz ve optimizasyonlu bir android m güncellemesi verirse o zaman pil açısından daha da iyi olur düşünüyorum, android m kullananlar lollipop'a göre daha iyi pil performansı aldıklarını söylüyorlar.

Hocam tabi Android M ile daha iyi olacaktır elbet ama zaten pil canavar gibi. Daha iyisi olsa ne olur olmasa ne olur :) aldığımdan bu yana güç tasarrufu modu bile kullanmadım. Tabi bunda pilin olduğu kadar snapdragon işlemcinin de büyük katkısı var.

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Pilin canavar olduğu aşikar hocam, ama benim gibi bazı pil takıntısı olan hastalar ne kadar yeterli olsa da daha da arttırmaya bakacaklardır :)

Özellikle bu telefon,
    Android M + Greenify + Amplify + Powernap + Gereksiz uygulama ve ayarların silinip/kaldırılmasıyla ömürlük bir pil süresi verir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Pilin canavar olduğu aşikar hocam, ama benim gibi bazı pil takıntısı olan hastalar ne kadar yeterli olsa da daha da arttırmaya bakacaklardır :)

Özellikle bu telefon,
    Android M + Greenify + Amplify + Powernap + Gereksiz uygulama ve ayarların silinip/kaldırılmasıyla ömürlük bir pil süresi verir :)

E yani :) bu kadar modifiyeden sonra bu cihaz hem performans olarak uçar hem de pil süresi olarak :)

• p1 de snapdragon 615 var diye biliyorum.???

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Lenovo vibe p1 modeline gore eksikleri olmasiyla beraber samsung j7 modeli var hocam.3000 mah degistirilebilir batarya ile hafif kullanimda 11-12 saat , agir kullanimda 8 9 saat ekran suresi veriyor.Bu telefona göre avantaji degisebilir batarya ve amoled ekran tabi ki - leri var .
    Şöyle de bi dipnot bu 1300 1400 lira bandında. O kliksada 850 lira indirimlerle 800 e geliyor. Arada 500 600 liralik fark var.Butce dostu versiyonu diyebiliriz.Eger parmak izi okuyucu vb. Yeni ozellikler onemli değilse o da alternatif olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

p1 de snapdragon 615 var diye biliyorum.???

Evet doğrudur..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.